Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ISPS - Международни услуги за охрана и сигурност /img/frontend/nomap.png"

ISPS - Международни услуги за охрана и сигурност

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 4 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-4 от общо 4


кандидат за работа

-13 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-4
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
-1
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, днес бях на интервю за технически (офис) организатор във въпросната фирма. Това, което се случи общо взето беше същото, като на хората, които са писали преди мен, но реших и аз да си напиша впечатленията, тъй като колкото повече инфо има, толкова по-достоверно ще е написаното за хората, които ще прочетат отзивите. Казвам го, понеже никой не заслужава да бъде разкарван, да му се отнема от личното време и тн. при положение, че условията, които се предлагат са просто смешни.
 
И така, пристигайки пред офиса на фирмата веднага се фрапирах от голямата група жени, които чакаха отпред. Веднага разбрах, че има нещо гнило, но реших да почакам до часа на интервюто. Оказа се, че всички (около 20 души) бяхме извикани в един и същи час за интервю за една и съща длъжност. Докато чакахме да стане 12:00ч. човекът който трябваше да интервюира (не съм сигурна какъв точно беше тъй като дори не се представи и по име) надничаше пред стъклото на офиса и само оглеждаше. Като стана време за интервюто само излезе навън и без да поздрави, или да каже нещо друго ни каза да влезем вътре. Въпросното вътре, което те наричат зала за обучения, или нещо подобно е една малка стаичка, до която се стига през работното място на секретарката, и по едно коридорче, толкова широко, че нормален човек едва да мине по него, но както и да е. Влязохме в "залата" за някои от момичетата дори нямаше места, където да седнат. господинът, така с едно надменно отношение набързо обясни за дейността на фирмата, след което уточни че работното време е от 9 до 18, от понеделник до петък, като има ПОЛОВИН час обедна почивка. Заплатата е 370 лв. чисто. След това започна да обяснява, защо е освободил предишното момиче. Разказваше, за това че 2 пъти не могла да дойде на работа, единия път по здравословни причини, а другия по лични. Общо взето добре го нахрани момичето. После каза, че му трябва отговорен и прецизен човек, който с две думи да дава всичко от себе си за фирмата, и това за смешните 370 лв. После попита дали имаме въпроси. Една жена попита, каква е вероятността след 6-месечния изпитателен срок да се увеличи заплатата и отговорът беше, че за сега-никаква. Фирмата имала възможност само за толкова, понеже е КРИЗА! След това ни обясни, че който иска въпреки условията да кандидатства да остане, да попълни анкетна карта и ще му направят интервю. След това половината от кандидатките станаха и си излязоха,а тези, които бяхме достатъчно отчаяни, или любопитни останахме. Попълнихме им смешната анкетна карта, която съдържаше някои въпроси, отговорите на които са в самите СВ-та, но имаше и въпроси, отнасящи се за ръст и тегло, което ми се стори доста странно. След попълването на анкетата ни изкараха навън и трябваше да чакаме всяка една да влиза в офиса, докато другите чакат отвън, и така се провеждаше индивидуалното интервю. Някои момичета минаваха за 5 мин, други ги разпитваше по 10-15 мин. Общо взето това е ситуацията. Не знам до кога ще има такива фирми, които да си мислят, че всичко ще им работиш и накрая те ще ти се подиграват със смешни суми от сорта на 370 лв...
 


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Пълна некомпетентност и простащина! Първия път, когато ме извикаха за интервю бях отишъл с 15 минути по рано и един не знам какъв го раздава там ми се развика, че до интервюто имало 15 минути и да съм дошъл по- късно. Както и да е. Тогава имах и друга работа за вършене и отидох да си я свърша като не отидох след това пак. След няколко дни пак ме извикаха на интервю и въпреки всичко отидох пак. Този път вън пред малкото им офисче, което сигурно е по малко и от стая в общежитие в Студентски град имаше около 50 души, които след допитването ми до тях не знаеха кво се случва, но мръзнехме всички. :D Е аз мръзнах само 10-тина минути и запалих и си тръгнах. Какво отношение към хората. Едва ли ще намерят да примамят някой. 


кандидат за работа

-39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-4
Потенциал
-5
Местоположение
-4
Колеги
-1
Работна среда
-5

От въпросната фирма ни викнаха на интервю и като отидох пред офиса имаше 20 човека. От офиса излезе представител на фирмата с грубо може дори да се каже просташко отношение  и след информацията, която даде всички се разхотидохме и никой не остана да се пробва в фирмата, парите са много смешни 300 лв, а обекта е много забутан... Общо взето съм много разочарован от тази тъй "престижна" фирма... Да не говорим за информацията, която не се давала по телефона... Та трябваше в студа да отида и да чакам пред офиса за да ми кажат че заплатата е 300... Общо взето ми изгубиха времето с техните глупости, много не сериозна фирма... 


кандидат за работа

-10 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Не си губете времето да ходите на интервю в тази фирма! Днес бях на такова, подходиха изключително несериозно - извикаха накуп поне 50 човека и ни оставиха да чакаме отвън на студа между 30 и 60 мин. Парите са смешни - няма и 300 лв за невъоръжена охрана, и няма и 400 за въоръжена.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?