Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

60К https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Бул. Ботевградско Шосе 264&markers=София,Бул. Ботевградско Шосе 264
5 2 0
2 точки от 528 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 371-380 от общо 528


бивш служител

20 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
2
Привилегии
2
Фирмена сигурност
2
Натоварване
3
Потенциал
-1
Местоположение
1
Колеги
5
Работна среда
4

Здравейте!

Като бивш служител на фирмата, бих могла да кажа някои неща, които всъщност са по-позитивни от повечето коментари относно фирмата тук.
Работех като back office за голям проект, в който няма кол-ове, имейли или чат (реално никакъв директен контакт с клиенти, което за мен беше перфектно). Там бях с италиански и английски и заплащането, когато аз работех (не отдавна) беше чисто около 1100лв с голд бонус за перформънс.
Честно казано относно бонусите - можеше нещата да са по-розови, за да има повече мотивация за работещите :)
Да ви кажа, работата не беше трудна, но беше малко монотонна. Научават се нови неща, защото естеството на работата предполага да се правят мини проучвания относно продуктите, които работим. В един момент ти писва да седиш на един стол и просто да цъкаш пет бутона и половина, но кой не иска да получава хилка и сто лева, без да се напряга?
За колегите си мога да кажа само суперлативи - повечето от тях (94-5%) бяха млади и яки хора, които в последствие се превърнаха в мои приятели.
Фирмата предлага ваучери за храна на стойност 60лв също, има фитнес в сградата на 60к, фризьорски и козметичен салон и тн.
Минус е местоположението, но пък има служебен транспорт и гъвкавост от страна на смените, така че ако ви се налага да закъснеете или да отсъствате , може да си отработите.
Още нещо, което е неприятно, е програмата за отчитане на почивки, логване и разлогване от системите. Чувстваш се като в затвор, е*аси. Не може и до wc да отидеш спокойно..
Израстването в компанията не е особено засегната тема при мениджмънта. За 2-3 години аз от агент не съм мръднала :D ама не съм се и натягала, ако трябва да съм честна.
Минус е също, че наоколо няма магизини, аптеки или като цяло цивилизация :D но в крайна сметка ...какво е лошото в това, да си носиш сам храна, приготвена вкъщи? Не че няма верига за хранене на партера и още едно много готино заведение за хранене, където цените са приемливи, порциите също се ядват и служителите на 60к ползват намаления.
Тийм билдинги се организират, ма някакви мини такива и то по инициатива на колеги. Иначе има коледно парти, има едно барбекю лятно време на открито и това е общо взето.
Има и допълнително здравно осигуряване, като почти на всякъде вече, към "Евроинс".

Та общо взето май това е. Има шуробаджанащина, но тя е на по-горните нива от мениджмънта. Засяга работещите от време на време, като ги удря в джоба, но като цяло не е лошо работно място.

Ако вдигнат заплатите с още 200-300лв чисто, дадат повечко възможности за израстване, насърчават служителите си с по-високи месечни бонуси, ще бъде едно доста атрактивно работно място за "новата" риба в морето и съответно - ще си задържат кадърната "стара" риба :D

Това е от мен!


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Изключително съм разочарован от отношението на човешки ресурси в тази компания. Научете се да общувате на нормален и професионален език. Срамота е такава уж голяма компания да се представя от необразовани и некадърни девойчета. Съжалявам, че си направих труда дори да си пусна автобиографията и най-вече съжалявам, че не взех на сериозно всички коментари по-долу.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Искам да изкажа недоволството от човешки ресурси.
Преди един месец кандидатствах по обява за служител с немски език в Испания.
Получих едно писмо няколко дена по-късно с инструкции за интервю. (Не се държаха много възпитани и компетентно)

Лошото е, че след като мина интервюто ми казаха, че ще ми обадят до седмица независимо дали има положителен или отрицателен отговор. Обаждане така и не получих.

Това е несериозно.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

В отделно мнение, умишлено - бих искала да отговоря на обвиненията ти относно "лъжите си", които обвонения се подкрепят и от мениджъра на екипа Тикемастер. Дори документално са обосновани защото нали трябваше да формулирате НЯКАКВА причина, за да не ми изплатите цялата заплата. Въпросният ден е ден номер едно от болничен лист издаден от отделение в болница, признат и изплатени от НОИ и издаден от лекарска комисия. Чета тук за размятане на някакви багажи в този конкретен ден, но едва след като излязох от болница, се "престраших" да дойда до фирмата и да прибера личните си вещи, в които се включваше и спортен сак забравен от мен в същия ден, в който се обадих и информирах мениджъра си, че съм в болница. Половината от прословутите болнични, за които разпъват на кръст в 60к, са за гледане на дете до 18 годишна възраст, а останалата 1/3 е за времето, в което съм била в болница за нетоложно, спешно лечение. Чукай на дърво, скъпа колежке/колега, да не ти се налага! Защото ако в такъв момент те обвиняват в лъжа, повярвай ми, няма да се двуомиш да подадеш съдебен иск! Наистина що за "интелигентен" човек би написал "чудя се как си жива с толкова болнични и отсъствия" ... Това ще оставя на преценката на всички, които те четат - бивши, настоящи или потенциални служители в 60к и конкретно в най- успешния, според вас проект - Тикетмастер. Дори факта, че е най-добре платеният, не успя да спре текучеството и недоволството. Ако се питате защо - отговорът е елементарен. На интервютата в процеса на подбор ви ЛЪЖАТ като за световно или "спестяват" много подробности за политиките на фирмата - относно болничните, относно първоначалното обучение и тренинг или по-точно за незначителните такива, относно оценяване на служителите, относно управление на самия проект и отговорности. Бившият колега е дал конкретен пример с job description, който получихме месец след назначаването си, а подписахме със задна дата. Списъкът продължава...


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Уважаеми колега/колежке от тикетмастера, много интересен отговор. Това ли е официалното становище на компанията? Потвърждавате напълно, че в 60 к забраняват на хората да си заредят мобилния телефон, браво! Потенциалните кандидати да си направят извод. Аз ще подам някои ФАКТИ, които ти удобно заобикалящ.
ФАКТ 1 - ако НАИСТИНА съм ненадежден и непостоянен служител, на когото изобщо не можете да разчитате, би ли отговорил/а защо през ДЕКЕМВРИ 2016 КОГАТО ЗА ПЪРВИ ПЪТ ПОДАДОХ ПРЕДИЗВЕСТИЕ ЗА НАПУСКАНЕ - ЛИЧНО ШЕФКАТА ОТ СТОКХОЛМ МЕ ПОМОЛИ ДА ОСТАНА?! ЗАЩО МЕНИДЖЪРКАТА НА ТИКЕТМАСТЕР СЪЩО МЕ ПОМОЛИ ДА ОСТАНА? Защо след това, когато, според теб съм отсъствала толкова много, че нямало кой друг работодател да ме търпи - не ме изгониха?! Защо не ми дадоха предизвестие великите HR в компанията или мениджмънта?! Предизвестие подадох аз, през юни 2017, когато вече мо беше ясно какво се прави с човешкият "ресурс" в 60к.Смила се. На кухненски робот с висока скорост!
ФАКТ 2 - да тегли черта. Три месеца след напускането ми, аз работя в друга фирма, можете да проверите в коя, свидетел съм, че ги правите за всеки напуснал служител. Факт е, че аз нямам никаква забележка за представянето си на новото ми работно място. Това се потвърждава с резултатите ми и с постоянният трудов договор, който вече подписах от 01.01.2018. Само след два месеца и половина, а не след обичайните 6. Интересно ще ми бъде дали такава привилегия се полага на непостоянен и ненадежден служител, който според теб представлява моята скромна личност.
Искам да кажа на всички, които кандидатстват в тази компания - за мен това беше пример. За първи път в почти 15 годишния си трудов стаж, попаднах на място, на което не бих се върнала и за десет пъти повече пари от това, което получавам. Всеки да прецени сам.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

До предишното мнение на анонимна:
Не са ти необходими връзки за да работиш там. Нито опит или перфектен английски. За да не те одобрят явно си прекалено квалифицирана и ще имаш високи изисквания за заплатата, която е 1200 бруто за английски език. А и не мисля че има смисъл да ходиш повече от веднъж на интервю там. Трябват им неопитни хора без претенции


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте!

Заслужава ли си работата в 60K?

По една или друга причина пътищата ми винаги се срещат с тази фирма. Кандидатствам за различни Customer Support позиции с английски език, успешно преминавам интервюто по телефона, наизустих какво ще кажат, знам откъде се хваща транспорта и как върви като часове, запозната съм и със въпроситe, които следват по време на интервюто, но след това нещо се случва и получаваш е-mail със неодобрение и как причината не е в теб, че представяш чудесни умения и как биха се свързали с теб за подходяща позиция (но така и не се свързват с теб).

Защо не се получава? Възможно ли е да стават нещата със връзки? Спомням си един път как правих теста на английски език и съответно дочух без да искам разговор с едно момче до мен и как HR-ката му обяснява колко ценен кадър е бил за тях и как много искат да работи за тях.. o.0

Как така се случва да ходя на интервюта за работа от три години в тази фирма и все да не се получава? А мои познати, които никога не са работили това успяват да се набутат там?!


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Ужас!!! Никога не съм срещала подобен HR директор, а имам не малко стаж. Госпожа Рая Тодорова се държа отврътително по време на срещата ни,а дори се наложи да чакам повече от 40 минути за да се видя с кралицата-майка. Нагла и необразована кифла ( с извинение към читателите). На никой не пожелавам да има такъв ръководител. Пази Боже...


бивш служител

-10 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-5
Привилегии
3
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
3
Работна среда
-5

Работих известно време във фирмата за проекта Ибей и относно работната атмосфера мога да кажа, че адски много зависи в кой екип ще попаднете. Аз нямах късмет в това отношение и прекият ми ръководител беше крайно неподходящ за изпълнението на длъжността си. (държа да не обиждам никого затова ще се придържам към добрия тон) Като се започне от пълна липса на умения за комуникация с подчинените ти, та до елементарно подреждане на приоритетите за тима. Точно заради това поставям най-ниската възможна оценка по критерий " уважение " , защото дори да си скъсваш задника от работа такова е малко вероятно да получиш, освен ако не напусне някой от дългогодишните служители. Тук идваме до другата точка " потенциал" - граничи с минус безкрайност. Единствения шанс за израстване в тази фирма, ако изобщо мога да нарека израстване повишението в длъжността ти без особена разлика в заплащането, е именно ако много си се подмазвал на тийм лидера или супервайзора и сте си дружки. Заплащането е ок за студент, който иска да си позволява някой допълнителни удоволствия- разбирайте до 1000лв. Наскоро стана практика прекрасните колеги от Израел да си преразглеждат приоритетите и като следствие на това фирмата да освобождава всички служители в изпитателен период за да съкрати разходите, защото на Вас не се гледа като на ценен кадър, а на поредния преминаващ през компанията. Работната среда е токсична, буквално - тъй като в оупън спейс офиса ежедневно се носят всевъзможни миризми - я някой не се е къпал от 3 седмици , я някой друг си яде шкембе чорбата с чесън на бюрото, трети си опъва електронната цигара с аромат на ягодки, малинки и прочие и смесицата става ЕДИН ПЪТ! Нека завърша позитивно - част от колегите са готини млади хора, с които можеш да направиш престоя си на това място малко по-поносим. На разположение има фитнес зала и фризьорски салон, което е готино. Натоварването след като свикнеш със задачите, които са едни и същи до безкрай и в края на деня искаш да се самоубиеш , е мнооого леко. Ако си по експедитивен и организиран можеш да си постигнеш таргета за деня в рамките на 3 часа.


бивш служител

-32 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
4
Работна среда
-4

Работих за Томас Кук известно време. Дори не знам откъде да започна. Фирмата е адски зле. Имам много лошо впечатление, а Томас Кук дори го водят един от добрие проекти (заедно с Ebay). Заплатата е шит - 760лв чисто по време на изпитателния срок и не повече от 900-950 след това. Дори да покриваш всички пърформънс индикатори, получаваш месечен бонус неповече от 100-150лв. Имаше и 60лв ваучери за храна. Да, ама някои от нас така и не стигнаха до безсрочен постоянен договор. Малко преди да минат 6-те месеца си измислиха причини да съкратят преждевременно почти цялата група и направиха нова група непосредствено след това. Нелеп начин за пестене на пари, предполагам. Условията на работа са шит, не предлагат нищо кой знае кво. Работата е много, което е и нормално за такъв тип аутсорсинг компания. Ръководството са пълни мизерници, чудят се какви начини да измислят само за да се изгаврят със служителите си. Някой като тръгне да напуска и се почва с номерата - изведнъж без служителя да знае бил прехвърлен на постнянен договор, за да трябва да си пусне 2 месеца предизвестие и да не може да си тръгне веднага, не казват колко е неустойката, ако искаш да си я покриеш и т.н. Неслучайно текучеството на хора по такива фирми е огромно. Колегите бяха окей, ама те нормалните бързо изчезват от там. Единствения +, който виждам аз е, че става просто да натрупаш малко опит. Имам чувството, че в някои по-големи фирми 60К го приемат като школа, ако го имаш в CV-то си. Струва си да имаш 6-12м. опит от там. Всичко над 1г. е пълно губене на време.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?