Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

60К https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Бул. Ботевградско Шосе 264&markers=София,Бул. Ботевградско Шосе 264
5 2 0
2 точки от 447 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 371-380 от общо 447


бивш служител

25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
3
Привилегии
2
Фирмена сигурност
3
Натоварване
3
Потенциал
3
Местоположение
2
Колеги
3
Работна среда
3

По въпроса за предизвестието - аз съм бивш служител на фирмата и също имах договор с двумесечно предизвестие. Не съм се "измъкнала" от това, което е написано в договора (не съм и опитвала, честно казано). Просто казах, че ще работя само още един месец и ще си понеса отговорностите по договор. Това означава "връщане" на възнаграждението за тази част от срока на предизвестието, която не спазя. За щастие имах 10-11 дни отпуск, които ми дадоха след края на първия месец предивзестие, и затова неспазеният срок беше само около половин месец, та най-грубо казано се балансира с отпуска. Дължимата неустойка ми припаднаха от заплатата за първия месец предизвестие.
Това обаче разбира се е възможно само след 6-месечния изпитателен срок (освен ако имаш стаж непосредствено или скоро преди постъпване при тях, за да имаш право на отпуск). Аз подадох молба за напускане на 7-8-мия месец. Едно момиче, което постъпи заедно с мен, я подаде на 5-тия и си изработи 2-та месеца, за да не им плаща.


настоящ служител

23 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
4
Привилегии
3
Фирмена сигурност
2
Натоварване
5
Потенциал
-4
Местоположение
2
Колеги
5
Работна среда
4

Аз работя по проект ebay. Заплатата като за гр. Пловдив е добра. Работата с супер айляшка, нямам шеф на главата или някой, който да ме контролира. Колегите са приятни млади хора, много се разбираме- няма интриги, ключи и подобни глупости. За разлика от предишната ми работа, от която се прибирах винаги в лошо настроение, тук времето ми минава бързо и когато си свърша работата си взимам допълнително почивки. Мога да посоча един минус - в началото нямаше обучение - блъскай си главата после и питай наляво на дясно някой да ти обясни кое какво и как! Има ваучери за храна 65 лв на месец, доп. здравно осиг. + безплатен фитнес.
Наистина зависи човек в какъв отдел и проект ще попадне във фирмата - навсякъде е различно. Мисля, че в ebay е най-добре.


-8 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-1
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
4
Работна среда
4

Да кажа няколко думи за проекта Теленор в Пловдив- пълна простотия. Бели роби вършат нещо, за което няма никаква яснота... Мизерна заплата- пълна смехотия за това, което правят хората по този проект.Хаос в цялата организация, която липсва... Смешни бонуси, които няма как да се хванат.
Ако искате да вършите черна работа с унизително заплащане, това е вашето място. Познат човек с най-голямо удоволствие напусна, а и още от колегите им.Хубавото е, че предизвестнието е 1 месец.


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Така.. изчетох прилична част от коментарите на бивши,настоящи и бъдещи служители.Това,което не ми стана ясно е следното.

*Извинявам се,ако обидя някого в следващите редове..

Ако взимаш от 800 до 1800 лв заплата,талони и не знам си още какво,от какво се оплакваш? Аз съм касиер в търговска верига вече близо 2 години. Там не седиш като пън по 10-12 часа на един стол пред компютър,ами зареждаш,обслужваш и много-много други работи. А тук се оплакват,че им била малка заплатата ! АЛО! Не знам дали знаете,но има хора,които работят за 350-400 лв заплата.
И мога със сигурност да кажа,че тази работа съвсем не е черен труд.За вашите изтънчени гъзове ( с извинение),може да ви е много тежко, но който на каквото е свикнал.Да не би 1200-1300 лв да не ви стигат за храна,да си платите наема или телефона? При положение,че повечето живеят с мама и тати,карат скъпи коли,купени с чужди пари, не знам от какво повече се нуждаете.. Да не би да не ви стигат за абсурдното количество алкохол,с което повечето студенти се наливат ежедневно..?
Така че ,извинете,но нямате право на каквото и да било оплакване за заплатите. Като не ви изнася,закупете си еднопосочен билет за някоя по-платежоспособна страна и работете там.


шубе го/я е и не казва!

-8 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
1
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
1
Потенциал
-5
Местоположение
-2
Колеги
3
Работна среда
-1

Като се разбре колко често и по кое (работно) бреме пафкат служителите моментално Ви пада шапката (барабар с мнението за фирмата).


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, бих искала да попитам за отдел Ebay Research Specialist with English and French за София


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Аз да попитам, понеже се "предлагат" 2 месеца предизвестие за напускане, някой успял ли е да се изкопчи по-рано? Или си ги работи 2-та месеца, или си ги плаща?
Конкретно за Ибей - има ли някакво увеличение след 6 или 9 или 12 месеца?


настоящ служител

-14 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-4
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
3
Потенциал
-3
Местоположение
-5
Колеги
3
Работна среда
2

Служител съм на отдел Ебай над 6 месеца вече мисля да дам съвет както да изразя мнение относно какво е да работиш там.

Всеки които е влизал в сайт като джобс знае за безбройните обяви на фирма 60к, може би една от най-наемащите фирми в града. Докато фирмата наистина се разсраства и открива нов клон в момента във Велико Търново или по ще открие то голямото количество обяви идва от огромния поток хора които биват назначавани да заместят напускащите.

Първоначално отдел човешки ресурси ще се опитат да ви омаят главата с хубавата заплата множеството бонуси намаления възможности. Едва ли не се чустваш ухажван да влезнеш в компанията, но нали това им е работата.

Реалноста след като се хванеш на хорото е друга.
Не очаквайте нищо от това което са ви казали от човешки ресурси да е истина.
Обучение няма: Ама как така, как ще си върша работата без да си ми казали какво да правя? Еми ето така, късмет. Днес аз и една колежка обяснявахме на жена на 55 години как реално да достигне до файловете които трябва да работи. Никои не беше си направил труда, след това обяснения как реално да свърши нещо. Нека да се съгласим че никой не се научил сам и има поне малко нужда от помощ при началото на работата. Е според хората които трябва да реално да си обучават новите подчинените това не е така. Оправданието винаги е едно и също: няма време, много работа, съжалява ме. Само че каквото трябва да разбирате е не ми се занимава с теб. Моето обучение беше 2 дена... правете си сметка сами.
Суперваизорите с изключение на едно момиче (Тони) са изключително некъдърни, груби и недоброжелателни. Всички грешки са твой, няма място за оправдание и обяснения, каквото кажа аз е закон. Аз съм бог ти си плъх. Работи животно. Шефовете които са над суперваизорите пък са друга граница, на тях просто не им пука. Докато подчинените им суперваизори са като някви заптиета, шефовете са пълни непокисти относно какво може да те тревожи, реално беше станало объркване веднъж (най мой гръб) те ми казаха свиркай си ( това е цитат).
Но добре шефове и супервайзори готини може рядко да има но стига да си вършиш работата и да им кажеш да но аз си върша работата можеш да се оповеш на това. Но докато работа в 60к е малумна и тъпа и реално може да ти измрът всичко мозъчни клекти то тя никога не е една и съща, естеството на работа е едно си също но правилата един ден не са правилата другия ден. Това е един от козовете на супервайзорите нещо ако не им хареса променят играта и ти си идиота. Но честно казано колеги дето са в компанията са ми казвали така е стискаи зъби и толкова. Ако на вас ви се стиска зъби елате.
Има места които може би ще стискаш зъби няколко месеца след това ще се повиш и всичко ще е по добре. Тоест кариерно развитие, няма да си пешката вече ще си по нагоре. Да ама не. Такова нещо няма или поне не съм чувал да има. Повечето хора тъсещи развитие напускат, няма следващо ниво, завинаги си пешка. Може да си нещо повече в друга компания.
Шест месечния изпитателен срок не е шест месечен изпитателен срок. След като мине стандартния шест месечен срок в компанията се извършва тест... с което трябва да станат в сила онези хубави обещания на човешки ресурси 100 лева повече, отспъпка в столовата, допълнителна здравна осигоровака... абе почивка на хавате направо. Да ама шибват ти такъв тест такова нещо че не е възмножно да се зема. Като даже не съобщават важни неща като това че не целия тест е задължителен по добре половината ама вярно отколкото всичко ама грешно. Е аз не го зех и се чуствах тъпо... докато не се качих да поцъкам билард с една групичка хора и се изпуснах пред тях че не съм го зел... оказа се че никой не го бил зел от 15 човека наети които са правили тест. И човек би си помислил ся ще ме уволнят се пак не го взех, да ама не просто ти дават нов изпитателен срок 3 месеца. Само аз ли си мисля че 10 човека по 100 лева са 1000 лева на месец спестени???
Е заговорих за пари, предвид това, че имате бройки на час, трябва да владете 1 чужд език и поне да поназнайвате немски, да може да работите с ексел на ппрофисионално ниво (макрота, функции и тн). Заплатата ви е 760 лева, малко е няма какво да лъжем за работата която вършите. Нерви са трошат, неправдите са много някой задачи са тъпи....(как да намериш какъв процесор използва някаква конзола която е излязла 10 години преди да се родиш) но едновремено е яко затъпяваща. Малко е за работата...
Е може да се хвана за няколко положителни сламки, повечето колеги са млади и всички знаят че са в ямата с лайна но са тука времено защото искат нещо повече. Има различни забавни хора, и офиса като обзавеждане не е лош. Кетеринга също не е лош макар и да е скъп. Оф иска ми се да кажа че е хубава достойна работа но не е. Сигурен съм че има и по лоши работи и компании, но няма как да си кривя душата. От компанията може да се иска много за работата която вършем


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Много неща са изписани главно за град София. Моята молба е да се напишат мнения за филиала на фирмата в Пловдив. Всякаква информация - отношение, заплата, работно време и т.н - ще е от полза.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, и аз искам да попитам за работата на 4 часа(Пловдив) ,ще съм благодарна за мнение.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?