Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

60К https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Бул. Ботевградско Шосе 264&markers=София,Бул. Ботевградско Шосе 264
5 2 0
2 точки от 528 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 351-360 от общо 528


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Напротив, има значение! Щом така пишеш тук "вбъдеще" и други, кой знае как комуникираш на работно ниво в забързаното ежедневие. А твоя английски как е?Надявам се по-добре от българския ти, но силно се съмнявам.Изобщо като гледам в тоя сайт нивото на грамотност на коментарите (не говоря за технически грешки, а явно непознаване на правописа) не се учудвам защо стандарта на живот е толкова нисък.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Не трябва ли да се засрами този,който издига такъв човек,въпреки че осъзнава колко лош е английският му? Нали утре ще му се наложи да говори с някой на по-високо от Англия и човекът ще остане шокиран (ако въобще успеят да се разберат). А това,че някой е направил техническа грешка при писане,не го прави нито неграмотен,нито неук. Ще бъде по-хубаво,ако коментират само хора,които са имали допирни точки със съответния проект.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Искам са сроделя мнение за проекта Ticketmaster Sport. Отношението от мениджърката към служителите е ужасно. Уважението е никакво. Когато стане проблем никога служителя не се защитава. Всеки прави каквото иска буквално. Графикът се сменя всеки божи ден, на всяка почивка те викат, понеже излязъл някакъв мач в последния момент. Работата е зверски много, заплащането е недостатъчно за работата, която се върши. Не се дава достатъчно информация за мачовете и отборите, за половината неща трябва да лъжем клиентите, поради липса на инфо. Само Красен (бившият teamleader), който в момента напуска си върши работата повече от прекрасно, въпреки че е натоварен с прекалено много неща, които не му влизат в длъжностната характеристика. Новият teamleader говори английски по зле от дете 1 клас. Как да уважаваш такъв човек, който едвам едвам му се разбира и взима два пъти повече заплата от теб, а само дърпа цигарки в гаража. Смях в залата просто е цялата фирма. Ако търсите работа, всичко друго е по-добро от 60к. Много съм разочарован от фирмата и най-вече от отношението към служителите. А за бонус забравете просто, таргета е недостижим във всички отношения. Успех на останалите колеги там. Скоро никой няма да остане и Джонката ще остане с нясолко хилки по-малслко на месец. Дано мнението да ви е помогнало да вземете правилния избор!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Ти български не знаеш, а се подиграваш на човека, че не говорил добре английски!Засрами се!


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Аз също съм съгласен с мнението по-надолу-ако искате да се развивате нито фирмата,нито проекта Ticketmaster Sport е мястото. Шефката Лидия Хаджиева е изключително противна личност и въобще не знае къде се намира. За нея е важно да прибира парите и да се мръщи по коридорите. Проекта се разпада или ще се разпадне много скоро защото работата е много а хората са малко. Идват повече хора които търсят почасова работа и оравятбтака че да идват когато си поискат защото уж са на университет. Има един индивид който не знайно как успя да се издигне в проектс Адриан Стоянов ако някога работите в проекта не се плашете като чуете английския му той не си го знае и за няколко месеца не можа да го научи,но видиш ли вече е Supervisor. Много ще се разочаровате ако дойдете да работите специално в този проект а ако такова нещо се случи бъдете готови да ви викат постоянно и да нямсте личен живот. успех на всички за вбъдеще и да не кажете че не сме ви предупредили.


бивш служител

-4 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-1
Привилегии
1
Фирмена сигурност
1
Натоварване
-4
Потенциал
-1
Местоположение
3
Колеги
3
Работна среда
-1

Бих искал и аз да споделя какво съм научил след пребиваването си във въпросната фирма. Ще се опитам да се въздържам от крайно негативни мнения, което няма да е лесно. Това, което ще напиша се отнася за пловдивския офис. Подробности за условията са описани от бивши и настоящи колеги, затова няма да се повтаряме. Условията и удобствата в офиса са на добро ниво. Направо към същината. Проект Скай - голямо натоварване - малко пари. След едномесечното обучение се прави тест, който определя дали ще взимаш т.нар. бонус към заветното възнаграждение. Булшит. Няма разлика дали си си взел теста или си се провалил - пак си на 750 нето до края на пробния период. Тоест файда от теста няма! Дори ни беше обяснено, че като дойде време да ти предложат постоянен договор, дали си взел теста почти не е от значение, а важните неща са да си добър пърформър и НАЙ-ВАЖНОТО, да не си ползвал повече от седем дни болнични, щото на тях не им трябват болнави кадри, което до някъде е разбираемо. Болничните не само, че са пречка към първокласния полет към постоянния договор, но и ти скапват NPS бонуса тотално, което само прави бонус системата още по-сбъркана. По-долу хората са писали как агентите, които всъщност успяват да си докарат що-годе прилични пари се броят на пръсти и явно непокизмът им е толкова добре развит, че вече бие на мазохизъм.
В офиса често цари хаос . Тим лидерите изведнъж се оказват на семинар до 1 и агентите(пешките), започват да обикалят из офиса като диви прасета(по няколко обиколки), защото няма никой за да се извърши овърайд,(програмките, с които се работи са изключително бъгави и ненадеждни), а клиента си чака и чака..Компютрите и те са нискобюджетни щайги, с често оказваща се проблемна периферия(мишки клавиатури). Непосредствено преди уикенда е най-натоварено, като буквално рижавите, плод на кръвосмешение, кръгли идиоти звънят на пожар и крещят, все едно че, като им е спрял нета за няколко часа , а те плащат по цели 5 паунда на месец за него, светът направо свършва. Недай си боже да останат без нет и телевизия за уикенда .Че какво ще правят? Трябва да излязат може би от вкъщи и да отидат някъде?! И телевизора прах ще хване! Мрънкат за обезщетения,искат да го ворят с мениджър, пазарят се като цигани за няколко пенита. И все пак не е толкова зле. Просто ако нетото беше 1к-1.2к а не смешните 700("Сеемстин леа"), хората можеше и да не си тръгват на такива тумби. Всеки си преценя. Ако сте студенти има далавера. Бачкате си и като решите, че ви стига толкова ставате и се махате без предизвестия, щото иначе е 2 месеца и ако вече си си намерил друга работа, никой няма да те чака 60 дни. Колегите, естествено, са на-приятната част от атмосферата на работа. Маса от интелигенти и амбициозни млади хора( е поне в по-голямата си част)) ), които са съпрачастни и винаги готови да помогнат, но нали и те са на същия на влак...
Фактът, че има такова голямо текучество говори сам по себе си. Да СЪМАРАЙЗНЕМ : Добри условия, супер колектив, скапана работа с ниско заплащане. Работата обаче е подходяща за студенти. Ако сте решили да градите някакво подобие на кариера - ммне.
Това е приятели. И не ме разбирайте погрешно. Не съжалявам, че съм работил там. Всеки опит е полезен. По-здрави!


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Ако сте решили да работите в тази фирма,не избирайте проект Ticketmaster Sport. Натоварването е огромно,а заплащането не е кой знае какво,трябваше всичко живо да мрънка,за да вкарат бонусна система,която е почти недостижима. А ако хванеш нещо,можеш да вземеш някъде около 20лв. Мениджъра Лидия Хаджиева няма никаква представа какво се случва и как стават нещата в проекта. На интервюто може да ви се стори много приятна личност,но като започнете да работите за нея и не идвате на работа,когато ви извика в последния момент,спира да ви поздравява. Или показва личното си отношение към хората,които иизкарват заплатата и,или просто възпитаниет и липсва. В проекта се издигат хора,които не могат да си напишат името на английски,даже се чудя как са го разбирали клиентите,които са звъняли по телефона. Ако имате личен живот определено не сте за Ticketmaster Sport защото ще ви викат постоянно на работа в последния момент и ше се цупят ако отлажете да дойдете. Общо взето живота ви трябва да е отдаден на фирмата и специално на проекта. Силно ви препоръчвам да отидете някъде другаде най-дпбре ще бъде да не е в тази фирма като цяло,а на Лидия Хаджиева и пожелавам успей с намирането на нови хора,да се научи да цени старите си кадри и да се отнася нормално с тях,а не като с животни,да гледа да не и се развали проекта,защото с това отношение,недостатъчно заплащане и лъжи,отблъсква всичките си хора и скоро няма да остане нито един,който да работи за нея. Успех на всички останали в тази фирма и дано да не ви пре*бат.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Тази така и не успях да я видя, но пък всички така цветущо говорят за нея. Оставам с впечатлението че няма по-мразен служител, а уж HR ите винаги са мили и помагащи. Само знам че след като я изгониха по етажите имаше празнуващи колеги.


настоящ служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

"И ето идва най-щастливият ден , когато ти ще си далече от мен..." поздрав специално за моята любима куха лейка - Рая Тодорова. Да ни е честито освобождението от това робство и постоянен терор. Най-накрая след толкова време уволниха най-некомпетентния HR специалист в България. Наистина брутално беше изхърлена от офиса на Джони, но карма бейби. Още е пред очите ми нейната грозна физиономия с разтекъл се фон дьо тен навсякъде от сълзи и сополи след като е чула: "уволнена си" - безценно!!! Едно умно и адекватно решение на компанията ,да натирят вечната Тодорова —интригантката ,която със зъби и нокти ,манипулации и лъжи се опитва да се добере до титлата владетел на вселената.Сега ще и посърбаме малко попарата ,но пак на време. Не искам да знам къде ще я вземат на работа и коя компания ще съсипе. ПОБЕДА !!! Хора вече може да идвате да работите при нас.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Ах тези HR-и и техните номера!!! Значи винаги за бруто си мислят, но нарочно не го уточняват. Второ не мога да разбера защо в България както в останалия свят за всяка позиция в дадена компания няма рейндж от до, който е с до 200лв мин и мах. граница. Все едно си на пазара да го еба и всеки гледа да излъже другия.Това е повсеместно навсякъде. Чудя се защо ли никога и никъде не са ми предложили повече от това което съм поискал. Е ясно е, че ако заплатата е по - малка не ми се обаждат повече, но съм имал и случай, където беше повече и им дойдох идеален за cost cutting-a.
Нещастници.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?