Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

60К https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Бул. Ботевградско Шосе 264&markers=София,Бул. Ботевградско Шосе 264
5 2 0
2 точки от 528 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 331-340 от общо 528


бивш служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Няма какво да се говори даже за тая фирма.Абсолютно всичко там е пълна пародия. Дори не знам как си намират хора да им работят(става въпрос за офиса в София, но и в Пловдив предполагам че не са цъфнали.)
Заплатата е като на служител в супермаркет дори по-малка, зависи за каква позиция си говорим.В някои супермаркети може да плащат повече даже.

Трябва да е много отчаян някой за да започне там и още по-отчаян за да се задържи там, като онзи тип дето беше писал по-надолу, че е там от 10 години.

Ама кво да се прави, има ги всякакви...


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Добър и подробен коментар, браво! Такива трябват повече тук с конкретни факти, а не "мноу гадну, много бач за никви кинти". От коментара ти направо си представих цялостната картина в целия офис. Браво.
Относно заплащането - мого ниско бе, тия хора как си намират персонал? 1200 БРУТО, това е заплата на редач в магазин.И то както каза сред редица анекси, което означава, че доста месеци не взимаш дори и това.
Сигурността в тези фирми е ясно, че е нулева, хората са заменяеми и нископлатени, нещо като работници в производство.Никой няма да ти каже браво, да държи на теб. Бачкаш си ден за ден, взимаш надника и пито платено. Единствено ти остава удоволствието от времето с колегите, но да знаеш, че като напуснеш всичко това изчезва като къща от карти. В началото уж ще се разбирате да се уговаряте след работа, но впоследствие и това заминава. Просто вече не сте на една вълна със старите колеги, поемате различни пътища.
Добър перформър естествено, не значи добър тийм лидер, това е масовата критика към всички кол центрове. Но все пак хората искат да се развиват.
В заключение ще кажа, че всеки, който през 2018 не може да си намери място да си докарва поне 2к нето, значи нещо му има, без да се обижда. Ако няма длъжност, създайте си, ако ти затворят вратата, влез през прозореца!


шубе го/я е и не казва!

7 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
1
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
-5
Потенциал
-1
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
2

От колко време си мисля да взема и аз да напиша нещо по въпроса. (настоящ служител, просто ми хареса, че има опция - шубе е го/я и ми хареса да го оставя!)

Отнася се за офиса в Пловдив и най-вече за проект Скай! (как се радвам, че съм в предизвестие)

Та, ако трябва да съм честен с вас, мястото определено не е толкова зле, колкото го описват, но и не е цвете за мирисане в никакъв случай. Има няма - вече 2 години търпя в тази фирма и единствената причина е, че явно съм доста голям мазохист! Но по същество!

Работна среда - работната среда е що годе приятна! Има гейм руум с различни неща като - билярд (който е доста разбит), джаги, тенис за маса и Плейстъйшън 4. Игрите се купуват от служителите. Имате 2 петнайски и 30 минути обяд. Ако сте пушач имате време точно да изпушите цигара и да си кажетете 2-3 лафа с някой колега. Пак е по-добре от повечето места на които съм бил.

Колеги - това e най- добрата част от цялата работа! Заформих приятелства за цял живот и ми е тъжно, че с много хора няма да мога да си бича мохабета, понеже са уникални души! Просто това, че съм заобграден от хора на моите години и, че всички сме в еднаква помия ни сплотява повече и повече!

Местоположение - знам, че Софийският офис е на кофти място, но Пловдивският е на доста комуникативно място и има спирки за всички места. Самият офис се намира на 15 мин пеша от центъра, така че сами може да си направете преценката!

Потенциал - потенциала за развитие има само, ако сте готови да лижете задници, да си мачкате егото и самочувстието и да не сте индивидуалисти. После ще отделя специално и за мениджмънта! Иначе ще стоите и ще си бичите на слушалка и т'ва.

Натоварване - натоварването определено не отговаря на заплащането и не случайно съм го уценил толкова ниско. Самият фактор, че говорите с хора от острова е доста голяма част от него. Имало е случаи в, които тези хора се държат все едно ви притежават и разбира се, е част от работа да им влезем в положението, но как да вляза в положението на човек, който не разбира елементарни идеи като това, че не може да ти работи рутера без да си го пуснал в тока. Но все пак, премахнете този фактор. С времето добавиха много неща към проекта, които се подвизават като - ДРУГИ в договора. Разбира се мениджмънта се опита да ни ги представи като позитивно нещо. Истината е съвсем друга - просто ни ползват за момче момич за всичко. Самият уърклоуд над теб се увеличава експоненциално, но заплащането остава същото. Разбира се накрая ти си виновен, че не си успокоил клиента, и ти липсват пийпъл скилс...

Фирмена сигурност- :Д Не ги слушайте като ви казват, че вие работи за Джон Гладуиш. Вие сте подлогата на всички. Никой не го бръсне за 5 пари. Говори се за мотивация и развитие, за да се създаде илюзия, че се върши нещо! Сигурността идва след постоянни договор. Нямате си и на представа колко пъти е трябвало да ходя мъртво болен на работа, за да мога да си получа постояния договор. А Джонката го боли фара - пича е видял, че в тая държава му минават номерата - вие сте аутсорсинг, което означава, че сте си дали гъза, който после се предоставя на трето лице - демек сте курва ;)

Привилегии - никакви. От време на време пускат намаления за очила и това е! Реално погледнато, всички привилегии които ги има тук ги има и на всички други места. Само, че на другите места има и други привилегии!

Уважение - само ако си удобен и се подмазваш. Момента в който направиш грешка ( разбираемо е на работа си, случват се неща по една или друга причина) се забравя и се почват с заплахи, стигало се е да ме заплашват и с разправии извън работа (човек от мениджмънта, което разбира се като се съобщи на главния мениджър и дори се показаха доказателства (чатове) този човек остана на работа. По какъвто и да е начин това не е приемливо в никаква среда.

Заплащане - след получаване на договора и анекси и какво ли не след 2 години взимам 1200 бруто и 60 лева ваучери. Има и измислен бонус НПС който макс тава е 500 бруто. В началото ни се обесняваше, че не се облага с данък.... Ах, рибки... Разбира се, това е бонус и не ти е гарантиран. Като цяло, разчиташ на трети човек да ти оцени труда спрямо това какво си му дал по телефона, а не на база как се спряваш с работата - взети обаждания, статистики и такива неща. Разбира се, целите за този фул бонус са доста завишени и е трудно да го взимаш постоянно. А и дали статистиките са акуратни и дали не липсват отговори - ще кажете, че е конспирация, но както чух 1 колега да казва - на Джонката не му се дават пари ;)

Мениджмънт - е тука вече си е тракало мамата... 80 % от мениджмънта не е годен за тази работа. Единствената причина е, че са били добри пърформъри - но както и във футбола - добрите играчи не са добри треньори (в повечето случаи) От преките ръководители има точно 3 от 19 които са годни за тази работа. Оперативните мениджъри и те са под критика - единият му липсват умения да говори нормално с хора, а другите въобще не може да говори нормално. От помощният персонал поне са пичове. Винаги ще ти помогнат, ако не са затрупани с работа и винаги ще те погледнат с усмивка. Но и те в повечето случаи не знаят за какво говорят. Наскоро напуснаха един от най-готините и ослужливи хора, човек който е помогнал за създаването на офиса. Причината е, че имат техен човек, който назначиха. Разбира се, когато ти се даде заповед трябва да я спазиш иначе е проблем с отношението на работника (дори и това което са ти казали да е пълната простотия).

Мога да изпиша още три пъти по толкова, но само ще им направя повече реклама - а лоша реклама няма!

Опичайте си акъла дами и господа, защото 2 месеца предизвестие е тежко, добре че университета ще подкрепи! Работата е само за студенти, няма място за развитие освен, ако няма да клякате пред всичко и всички (и да вършите чуждата работа, за която не ви се плаща, но оставате след работни часове!)

Благодаря за вниманието, наистина се постарах да бъда обиктивен. Вие си избирате примката, но като ще съм курва предпочитам да съм добре платена ;)


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

буквално отстрани на мненията има графа заплати, където пише с английски език.............. който го мързи да гледа.. и три страници назад има много дълги и изчерпателни мнения за Пловдив


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Ако ще започваш обучение, трябва да са ти изпратили оферта, там заплатите, които посочват са бруто, демек на какво те осигуряват.
Ако искаш информация за нето - има доста сайтове, където си пишеш брутото и ти изчислява нетото, аджеба колко пари ще ти превеждат всеки месец.
Сега вече отделно може да има някакви бонуси.

По памет не се сещам за сайтовете, но в google като напиша бруто-нето калкулатор и излизат.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Ами може би е моя грешка, че не уточних, за Пловдив става въпрос и прочетох коментарите, не видях някой да е написал за Пловдив с английски.


-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Ами просто прочети коментарите надолу. Ще видиш за какво става въпрос.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, предстои ми обучение в тази компания, в отдел customer support с английски, искам да попитам каква заплата предлагат тук чисто, защото никой не е казал нещо конкретно за момента, благодаря ви предварително.


бивш служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Ще споделя и моето лично мнение за компанията кратко и ясно:


Заплащане: Ниско

Уважение: Няма

Привилегии: Никакви

Фирмена сигурност: Абсурд

Натоварване: Голямо

Потенциал: нулев

Местоположение: На гъза на географията

Колеги: пичове, тук няма спор!

Работна среда: разхвърляна, тясна, тип кол-център кутийка

Е по точно описание не знам да има!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Аз също не препоръчвам фирмата освен ако не ви е първа работа и не смятате да се задържате. Не си мислете че ще се издигнете даже и в някой нов проект. Ние също така си мислехме като започнахме в проекта Ticketmaster Sport докато не започнаха да се издигат хора,които не са заслужили с нищо и не могат да се оправят с работата. Не знаеш кога какво ще трябва да продаваш докато не се обади някой клиент ине ти каже че иска билети за нещо,което се оказва че ти нямаш в системата все още. Тоест има една шепа народ обикновено от 40-50-60 души на опашка,които остават доста неприятно изненадани, след като разберат,че не могат да си купят нищо,а са чакали 30мин. Съответно ти поемаш всички псувни от клиенти,които не си заслужил,за това,че не можеш да си свършиш работата поради технически причини,които се случват постоянно преди всеки SALE,но в същото време не можеш да казваш на никой,че има технически проблем. Е добре де,а какво да им казваш на тия душички,които са ядосани,и искат повечето пъти да говорят с мениджър. Но ти не е препоръчително да го викаш,защото “трябва да се избягват такива обаждания”. Имат големи изисквания з качеството на разговорите ти и има един чувал с картофи,който са сложили на позиция “правя се че слушам обаждания и от всичко разбирам” в екипа и нищо не прави. Когато великия мениджър Лидия Хаджиева я няма,слиза да пуши цигари и да пие кафе,а когато тя е в офиса се активизира да обикаля като цветарка и да намира едни и същи грешки във всеки един агент в проекта. Тоест трябва да смени репертоара си от изисквания и забележки,защото отдавна никой не зачита мнението му. Да не говорим че между всеки разговор имаш по 15секунди време да пиеш вода и да си отдъхнеш,което е крайно недостатъчно,когато имаш по 70-80 човека на опашка през целия ден от сутрин до вечер. С една дума натоварването е прекалено голямо в проекта,а няма достатъчно хора,които да работят. Когато има най-много работа слагат по 5-6 човека на работа,а като няма всички са на линия. То поне да получаваш и бонус за това че си работил повече,най-много да вземеш 20лв.,което е направо подигравка на фона на свършената работа. Още нещо,ако все пак решите да станете част от този велик проект,внимавайте с почивките си,защото ако превишавате (нищо че дори ходенето до тоалетната влиза в общия 1час за деня),ще ви викнат да си ги отработите. Общо взето да не те хване диарията на работа,че тогава става страшно.
И все пак успех на всички заблудени или на всички мотивирани се развиват във фирмата.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?