Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

60К https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Бул. Ботевградско Шосе 264&markers=София,Бул. Ботевградско Шосе 264
5 2 0
2 точки от 499 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 21-30 от общо 499


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Приятели ето начин, как да си докарате малко допълнителен пасивен доход. Аз лично съм доста доволен, като си докарвам до 200$ на месец а и не изисква кой знае колко време да стоиш пред компютъра;
https://www.coinpayu.com/?r=cuculcan


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Отвратителна компанията. Всички знаят, че това е дъното на кол центрове в България. Когато започнах, нещата бяха добре - готини колеги, заплата си я получаваш на време, натоварването е доста, в повечето случай трябва да оставаш след работно време, за да си свършиш всичко както трябва, което разбира се не ти с заплаща. Но в последствие кадърните, можещите напуснаха и останаха само хора, без никакви умения, мениджмънта е пълен с неграмотни и неадекватни ( с малки изключения, но както знаем една птичка пролет не прави). И сега новите се задържат не повече от месец, някои не остават и седмица. Просто на никой не му се заработи за смешни пари, без адекватно обучение и без адекватни мениджъри. Накратко:

1. Заплащане - 800-900 чисто, ако сте на по-висока позиция - 100 лв увеличение.

2. Натоварване - в проекта, в който съм аз, то е огромно. Агентите едва смогват.

3. Колеги - готините напуснаха, т.е. ще работите с новаци, текучеството е ОГРОМНО

4. Мениджмънт - в повечето случай са заети, ако има проблем или не знаят какво да правят, или ти казват "оправяй се". По-старите колеги се включват и помагат, когато могат.


бивш служител

-20 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-3
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-1
Местоположение
-5
Колеги
2
Работна среда
1

Здравейте, работих в 60k от средата на лятото до преди празниците след, което ми съобщиха, че ме уволняват, "освобождават" в края на отпуската ми на деня преди да изляза в почивка за празниците.

Предложиха ми договор след интервюто и тогава бях разочарован от заплащането (почти 1000 лева), но си казах, че сигурно е доста добре, за някого без опит. В началото като всеки започващ своята първа работа бях доста въудушевлен, че ще бъда в една чуждестранна компания, в която мога да упражнявам своя чужд език. Бях първо в проект "Wizz Air" Разбира се, ентусиазмът ми доста се позагуби веднага след обучението. Клинтите бяха груби, обучението крайно недостатъчно, супервайзорите се дразнеха, че ги питаш. Самият процес на обслужване от Wizz Air беше крайно неприятен за клиентите и затова те си го изкарваха на нас, а ние нищо не можехме да направим. Тъй като самолетната компания искаха да ни съкратят, проявиха коректност, че не ме махнаха направо, а ме преместига в друг проект. И без това нямах особено желание да продължа да работя в този ужасен проект.. Мислех, че Crocs е по-добро място, но за моя огромна изненада се оказа още по-лошо място. Предимно късни смени, защото обслужвахме предимно американци, веднъж в месеца цял седмица нощни смени. Освободиха ме, отново, защото на проекта не му трябваха вече робите. А, да, също и първите 3 месеца трябваше всеки път да си искам пълната заплата, и не само аз, защото постоянно я объркваха и когато им казвах това, те реагираха снисходително, сякаш аз съм виновен.

Общо взето парите са, в най-добрият случай, посредствени. Смените са страхотни, ако не харесваш да спиш пре нощта. Работат е огромна. Условията са ужасни. Трудно се взимат бонуси, трябва да обработваш имейли и обаждания без да спираш (буквално), дори и през почивката, а на чат като си трябва поне по 3 чата наведнъж (аз така спечелих) за 30 лева допълнително. Не съм бил в офис, но от това, което видях е доста подтискащо.

Единственото хубаво нещо е, че наемат без опит и може да ги използваш като трамплин за други по-добри компании. Иначе по-добре да работиш като сервитьор, продавач - по-добре е.


бивш служител

-43 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

ВСИЧО ИЗПИСАНО ЗА ТАЗИ ФИРМИЧКА Е ВЯРНО!!! Работех преди време тук и се радвам, че тези 6 месеца изтекоха.Обучение 1 седмица и кот такоа, питаш някои за помощ - зает съм,слаба организация на работния процес, мениджърите не могат да се разберат един друг после ти си виновен че така е станало. Ако работиш в почивката си - Герой, малко да закъснееш - По-черен от дявола. Заплатката е добре (стига да си шоп, не им завиждам на провинциалистите).За кариерно развите?!?.. Много ви здраве, хора кадърни са на най-ниско ниво от години а някой дето едва вдява английски е мениджър.....Сега съм в 3CI и съм по-доволен.
Ако имате нерви за трошене 60к е мястото за вас...


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Не е лоша фирмата за нашите стандарти. Някога работех там после се преместих другъде но условията са си пак същите, няма голяма разлика тук - там или където и да е в БГ . Като цяло в България е така трябва да бачкаш 40 години, да плащаш осигуровки, и накрая ако доживееш до 67г. ти дават пенсия колкото да имаш за храна и лекарства.
Ето защо преди 3 години реших да напрявя нещо с оглед на моето бъдеще, като започнах всеки месец да отделям малък процент от скромната се заплата и депозирам в Bitcoin тъй като цената на тази валута откакто е създадена винаги върви на горе. Идеята ми беше че някой ден като стана на 50г. ще съм спестил достатъчно средства в Bitcoin за да не е нужно да чакам мизерната си пенсия.
Приятели не искам да изглежда самохвално . В момента съм на 31г и май няма да трябва да чакам 50 за да се пенсионирам тъй – като дори не съм и санувал че цената на Bitcoin ще нрасне толкова бързо.
Биткойн е най-доброто решение за съхранение на стойност Вие също може да направите така в зависимост от това какъв процент от месечните си доходи може да отделяте.
Ето линк как може да си купите от най-голямата борса за криптовалути в света https://www.binance.com/en/register?ref=L7SKVPD1


кандидат за работа

-10 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

След като четох коментарите се молих да не ме изберат(не,че шях да се съглася на 100 % да опитам),тъй ксто съм склонна да вярвам на хора работили там ,независимо,че не познавам.На 2 "финално" интервю някакъв Явор ме питаше въпроси от типа:"ще се върнеш ли на бившата работа,ако ти се обадят,имаш ли намерения да учиш 2 висше(тъй като споменах ,че и др професии ме влечат,освен моята основна),което граничи с простотия!
Първо да поясня,че независимо каква работа ще имам занапред,то дали е бивш работотдател или не ,ако условията са по-добри ще приема и н разбирам защо се задава въпрос като е очевиден отговора.Кой би избягал от по-хубавото!
Второ-въпросният Явор задаваше въпроси от типа-ако имаш 5 техника и 10 аварии къде ще пратиш техниците?!WTF
Ами нали на това ще ни обучвате уж в 1-месечен курс,който разбрах е зпалатен колкото касиерка в Т маркет?!
Разбира се дадох отговор.Независимо дали отговора ми е удовлетворяващ не отговорих нито веднъж ''не знам''.
Подбора е сякаш се кандидаства за мениджърска позиция и велика заплата в рамките на България.
имах впечатления ,че е стрес на раб място ,но от прочетените коментари видях че и респект няма от страна на мениджмънта,така че се чувствам богопомазан ,че 'отхвърлиха" моя милост.
ИЗгубиха 2 часа в някаква тъпа Презентация да ми обясняват как ще се подстригвам безплатно и ще имам зала за игра в свободното време от 2 почивки по 15 минути при 11 часов раб ден,а извинете 10 без почивките ,които сумарно са 1 час!
След като великият интервюиращ приключи с личните въпроси относно мен каза,че до няколко дни ще получиа отговор...
10 дни ни стон ,ни вест ,при което реших да взема нещата в свои ръце и написах мейл ,че искам яснота относно решението им.Пет дни по -късно получих мейл,че се спряли на др кандидат който НАПЪЛНО отговаря на техните космически ,велики изисквания(аджеба що ми губехте времето с 2 интервюта и ТЕст по английски ,ако не стаам?)
Предполагам изискванията които припокриват техните стандарти са да си по-неопитен ,чисто житейски ,за да не създаваш проблеми а това вярвайте ми от интервюта си проличава.
ПС:След прочетени мнения,че уволняват масово без предупреждение само защото са имали нужда от служители за определен срок си дадох сметка,че не съм изгубила нищо,защото ако бяха професионалисти нямаше да пльосват обяви за същата позиция в която кандаидаствахме 10 човека обява в jobs всеки ден!
А нали знаете ,че ако често виждате обяви от една фирма не говори добро за фирмата?!
Айде попътен ветър и не знам кой тр да пие студена вода,аз ли или вие че залязвате бавно ма сигурно


шубе го/я е и не казва!

-28 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
-2
Работна среда
-5

Колеги, не сте съвсем прави.
Да започна от заплащането. Заплащането е по-добро от другите фирми, просто разпределението е друго. Мравките, дето вършат цялата работа и си скъсваъ гз вземат съответно мравешкия дял. На по-високите позиции общо взето вземаме повече от достатъчно. И на мене не ми е приятно да гледам как простите работници (сред които има и много по-кадърни, отколкото сред ръководството) едва получават пари да си платят наема и храната.
Прави сте и за шуробаджанащината. Почти всички са навързани, но на кой му пука. Довлякъл си някой роднините от село да видят и те София.

За сексуален тормоз аз поне не съм чувал, за цялото време тука само на две колежки съм обърнал внимание и то понеже все след мене се влачеха.
После Деса Б искаше да сме я повишили. Ами като искаш повишение, кажи си ги направо. Така че тия номера не минават.

Като цяло проект след проект затъва. Така е, понеже ние предлагаме най-ниската цена. Служителите не са мотивирани, наемаме най-некадърните, а ако случайно се случи някой кадърен - бързо разбира, че другите кол центрове предлагат по-добри условия.
Аз не мога да си представя цял ден да съм на слушалка, 30 секунди между коловете и по цял ден да си приказвам с индийци. Или ибейците, дето се занимават с най-скучната работа от всички. Минт, Зумба... Какво ли още не мина... Единственият проект, дето е стабилен засега е скай. И то само понеже ония са стиснати и не им се дават повече пари. Аз така или иначе скоро ще се махна. Не е за парите, добри са. Но когато колегите са ти отрепки и се присмиват на чуждото нещастие...

Единственият по-лош кол център с по-ниско заплащане и по-голям тормоз над служителите е офисът на 60k в Пловдив. Ама за там достатъчно се е изписало. И ще кажа на ръководството в Пловдив - тука в София вземаме минимум 1.85 на вашите заплати. С някое друго бонусче под масата. Ха ха ха
Хайде сега групово ме докладвайте на джонката, докато не е изкуфял съвсем.


бивш служител

-23 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-5
Потенциал
-3
Местоположение
3
Колеги
2
Работна среда
-4

Яд ме е много на себе си, че прекарах години в тази компания, няма такъв ужас. С повечето коментари тук няма как да не се съглася, условията на работа са трагични - обаждане след обаждане с минимална, контролирана от таймер почивка, крещене от страна на клиенти, заплахи от страна на мениджмънта - ще им го призная, измислили са иновативно ново наказание - връщане в офиса (на кой му пука за Ковид), с целта нали агентите да бъдат наблюдавани и съответно по-продуктивни, нищо че няма кой да ги наблюдава понеже няма шанс тийм лидерите да станат от дивана вкъщи и да се вдигнат до офиса. Пък и когато бяха там, бяха от среща в среща, само и само да изглежда че вършат нещо. Доста имена се споменават тук, Николче е доста популярна - но тя е прекалено важна за да се развълнува от това, освен това е и винаги права, нейния начин на работа е да не търпи критика и да вярва силно в посредствените си знания и умения - де да беше умна, проекта можеше и да прогресира вместо да потъва, но уви не е. Компенсира с надменност, грубост и заплахи и суперсилата да гони всички кадърни хора (суперсила защото им прави услуга). А за Борислав, каквото и да се каже ще е малко. Не е прост, но е страхлив (тъжна картинка, как се притеснява че проекта ще се срине, и ще трябва да го преместят в друг, в който ще е подчинен на някой). За сметка на това пък е много силен в невербалната комуникация - мръщене, лоши погледи, подминаване. Като гледам и един от лидерите (споменат по-долу като нагло селско парче) е тръгнал по техните стъпки, и може да стане оперативен (ако не се разпадне проекта), дано само не го обвинят и него в сексуален тормоз, че това ще го спъне. Но поне винаги ще има подкрепата на жена си - тя стана тийм лидер малко след него, със същия процес по подбор (хм, дали някой не и е казал правилните отговори). Не е хейт, за жалост такова е положението. А и да вмъкна последно - пари няма за хората, само едно леко подигравателно вдигане на заплатите, нищо че напълниха гуши от всички предизвестия, които плати една много готина фирмичка за да си вземе обучени кадри (опитни агенти, ама като не са оценявани, как да не си тръгнат) . Пари за хората има само ако препоръчат някой, и то е защото никой не иска да работи вече в този проект, и са отчаяни. Не препоръчвам и на най-големия си враг да се забие там.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Привет

Много моля да не се говорят несериозни неща за нашата компания.
В момента ние сме една от най-сериозните компании в България с над 70 работника.
Като доказателство за това таз годишния коледен бонус ще бъде милинки с извара като дори обмисляхме коледно парти в Люле Бургас (Турция), но понеже не намаляхте климатиците цяло лято и не затваряхте прозорците миналата зима също увеличхме заплатите с 45 лева бруто на всички 70 човека които останаха.
Няма да може да се осъществи освен ако не предлагаме странични услуги.
✅⭐ Цялостен Класически Масаж +Френска Без+Турска - 30мин 80лв, 50мин.120лв(2освобождавания за час)
✅❤️Промоция- Турска+Френска без-60лв(+свършване в уста+10лв)
Много моля сегашни служители да не ми пишат защото си знаем заплатите.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

До предходния коментар..
За всичко,което каза за Никол,Борис,Милица и Радост съм напълно съгласна.
Но няма да позволя да обиждаш Копралката…. Може да е дебел и да мирише ужасяващо,но човекът е тръгнал от затънтено Пазарджишко селце като десет години е бил гумаджия на камиони и днес се е издигнал STS Manager в една от най-нелепите фирми на пазара така че много моля прояви уважение !!!!!!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?