Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Сара Рент и Сара Турс /img/frontend/nomap.png"

Сара Рент и Сара Турс

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


бивш служител

-9 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-5
Потенциал
0
Местоположение
3
Колеги
4
Работна среда
-5

Здравейте, пиша като един бивш служител, който покрай кризата се наложи да си загуби работата.
За този работодател не мога да кажа нищо добро. Изключително много интриги и потайност. Заплащането може да се каже, че е добро но ако става въпрос само за нещата за които трябва да вършиш по трудова характеристика, а там не са така и всяко допълнително нещо което се прибавя в работен ден не се заплаща по никакйв начин.
Управителите може да се каже, че до някъде са коректни стига да успееш да ги намериш и да са в настороение за отговори на конкретни въпроси. Единият от тях дори си позволява и неприятни кометари и не познава думата извинете, разбира се има и други дефекти, но те не е необходимо да се коментират. 
По отношение на заплатата мога да добавя, че когато се наложи да прекратят договора ти, при положение , че не те осигуряват на реалната сума на която сте си стиснали ръцете, после прецакват ситуацията като ти изплащат обезщетението на сумата на която те осигуряват, което е доста неприятно и некоректно. Офиса и работната среда са доста лоши.
Колегите се опитват да направят всичко по силите си въпросните фирми да се задържат, но е доста сложно от нищо да стане нещо.
Е това е от мен. Надявам се на някой да остане полезно.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?