Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

КРУПАЛ КЪНСТРАКШЪНС /img/frontend/nomap.png"

КРУПАЛ КЪНСТРАКШЪНС

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 23 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 21-23 от общо 23


бивш служител

-13 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-2
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
1
Натоварване
-4
Потенциал
0
Местоположение
-3
Колеги
-2
Работна среда
-2

Здравейте!искам да попитам както какви сте работили в тази фирма и точната ви заплата(ако не е тайна)?


бивш служител

-3 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-4
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
3
Работна среда
0

Работих за известно врене във фирмата.
Първоначалните ъсловия бяха: 8 часов работен ден 5 дневна работна седмица, заплащането 40 лева надник и 8 лева за всеки изванреден
час. Осигуровки на минималната работна заплата и ако имам желание мога сам да се осигурявам на по-висока сума, като сумите за осигоровки ми се вземат от заплатие.
А какво се оказа в действителност.
Бях на 8 часов работен ден обаче: трябва да си на обекта в 8 часа сутрин независимо къде се намира обека (разбирайте буквално независимо къде е обекта). Имаш право на 3: почивки преди обед в 10:00 до 10:15, на обяд 12:30 до 13:00 и след обед 15:30 до 15:45. През остсаналото време нямаш право на почивки, независимо какво работиш, а работата е предимно тежка, физическа. Нямаш право да си тръгваш от обекта преди 17:00 (независимо къде е обекта). Редовна практика е, да ти се каже един-два часа преди да ти свърши работния ден, че трябва да останеш два-три часа на някой друг обект
 Относно 5 дневната работна седмица-и при мен такова нещо нямаше. Работи се от понеделник до събота, а в неделя през седмица.
 След като напуснах въпросната фирма си получих трудовата книжка след около месец и половина, а последната заплата така и не я получих.
 Във тази фирма от работника се очаква да взема размери, дава заявки за нужните материали, да изработи изделието и да го монтира, като поема цялата финансова отговорност за грешки или бадещи дефекти на изделието. Работниците които бяха във фирмата когато аз работих там споделиха, че само първите 3 месеца вземаш пълна заплата, след тези 3 месеца започват да ти се оддържат по 200 -300 лева във вид  на глоби всеки месец.


бивш служител

-17 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-4
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
0
Потенциал
-4
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Мнението ми за фирмата е меко казано отрицателно. Ще обясня и защо.
Работих 3 месеца там, като преди това повече от месец ми бяха замазвани очите колко честен е собственика, колко много работа има и колко редовен е в плащанията.
Относно работата - определено - има доста, изискванията за изпълнението са завишени, а ЗАПЛАЩАНЕТО е мираж. 
В средата на първия месец ми бяха дадени 4бр тениски с логото на фирмата, които, когато заявих, че напускам и си подадох молбата, ми заявиха, че ще ми бъдат удържани по 50лв на брой (4х50=200лв).
Законовия едномесечен срок на напускане, се оказа проблем за собственика (човек на Митьо Очите) и бях викан всеки ден, в продължение на 10 дни да довършвам обекта, защото няма работници.
Обещаните в началото 5 работни дни седмично, 8 часа дневно още първите 2 седмици разбираш, че също са мираж. Работиш от понеделник до неделя, от 6 сутринта до 9 вечерта. Заплащането е на ТВЪРД НАДНИК от 40лв и това, че работиш почти денонощно, дори в национални празници, в които цяла БГ почива не се отразява по никакъв начин. Нито събота, нито неделя са почивни дни за бачкерите във фирмата.
Когато напуснеш получаваш документацията си след около 2-3 месеца, а заплащането - ИЗОБЩО! Собственика е съден 3 пъти, по моя информация, за неизплатени заплати, но по думите му - това му е по-евтиният вариант, защото те осигурява на минимална заплата и обезщетението е на тази основа.
Та аз поработих за без пари, ако и вие искате - заповядайте!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?