Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ОХРАНИТЕЛНА ФИРМА -ТАНГРА ГАРД ЕООД /img/frontend/nomap.png"

ОХРАНИТЕЛНА ФИРМА -ТАНГРА ГАРД ЕООД

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

-27 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
-5

Намалиха ни заплатите със задна дата понеже след време щяла да се увеличи минималната заплата а от там и осигурителните вноски.
При договор 20 дни отпуска ти дават 4 дни  годишен отпуск и то не когато ти трябват а когато те решат .
Могат да те прекарат да работиш извънредно и да не ти го платят както стана с мен и ми казваха винаги ,че ако не ми харесва   може да напусна.


шубе го/я е и не казва!

-12 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-3
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
-3
Колеги
0
Работна среда
0

Кандидатствах за работа в тази фирма и бях поканен на интервю.Вдигнах се от другия край на София ,като затова похарчих 6 лв. в двете посоки,и понеже съм много богат като безработен мога да си го позволя.Пред блока в който беше офиса на фирмата се бяха събрали десетина души в напреднала въздраст,и обсъждаха нещо уживено.След като разбрах,че и те чакат за интервю по същата обява,зачаках и аз.Всеки излизащ от срещата се възмощаваше за едно или друго,но дойде и моят ред.Представи се като Красимир Живков и направо започна,имаш ли всички документи за охранител? Одговорих да и продължи с разпита.По едно време ми писна и го попитах за условията на работа,заплащане,осигуровки.Тои се стресна каточели и започна да мънка.Ами заплатата е като навсякаде в бранша 375 лв. осигуровките са върху минималната работна заплата,като навсякъде в бранша,заплата ще вземеш,ако започеш сега от 1 ноември,през началото на ЯНУАРИ.С това интервюто за мен приключи казах ,не благодаря и си тръгнах разочарован от Беззаконието в България.Господин Жиков имате ли СЪВЕСТ в главата,не се ли срамувате от себе си, да мамите безработните и ги разкарвате до вас.Когато разговаряхме по телефона ви попитах за условията и заплащането,защо ми казахте,че по телефона не може да ги коментираме,и трябваше да се набутвам с кинти за транспорт за да ви слушам глупостите.За мен Вие сте една жалка фирма или подобие на фирма,защото и офиса ви приличаше на един опушен коптор,но каквато и ФИРМАТА-ТАКЪВ Е И ОФИСЪТ.На вниманйето на Н.А.П.-ПРОКУРАТУРАТА-ИНСПЕКЦИЯТА ПО ТРУДА-В този случай не се ли укриват данъци,не се ли нарушават закони и права на гражданите.......Моят съвет към колегите охранители Незапочвайте работа в такива фирми.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?