Подробна оценка от Станислав Атанасов
До Излъгана!
Г-жо Излъгана,
благодаря за публикацията.
Защо не си написа името?
Защо не написа колко настойчиво ме питаше: Проблем ли е, че съм с малко дете?
Защо не коментираш отговора ми на горния въпрос?
Защо не се обади по-рано, за да предупредиш за изследванията?
Дали наистина е имало проблем с изследванията?
Защо искаш да изложа на риск хилядите ни клиенти? Ако си вирусоносител, какви ще са последствията?
Какви изводи да си направя, ако трима от кандидатите вече са на работа, а четвъртия иска да наруша правилата за безопасност?
Вариант1 - Прекалено мързелива и безотговорна за здравето на околните.
Вариант2 - Неорганизирана - не може да оправи собствената си работа, а аз очаквам да работи с клиенти.
Уважаема Г-жо ИЗЛЪГАНА, кой от двата варианта е твоя?
Затова ли не си написа името?
ЕДИН СЪВЕТ ОТ ПОРЕДНИЯ ГАДЕН РАБОТОДАТЕЛ, КОЙТО НЕ ТЕ НАЗНАЧИ НА РАБОТА:
Ти ще станеш перфектния служител, ръководител или собственик,ако вложиш усилията си за самоусъвършенстване и себедоказване, а не в поредните критики към другите.
Качествената работа, а не критиките ще ти напълнят хладилника.
PS: Димитрина, Даниела и Ива се справят чудесно.
Подробна оценка от Стела Иванова
Здравейте аз имам позната и е ваша служителка във фирма Вивета покрайте нея почнах да ходя и да посещавам мястото и купувам храни от там , лично съм доволна хапвам си и шоколад от там и ми харесва :)
Подробна оценка от Излъгана
Привет от една прецакана "бъдеща" служителка!
Мислила съм, че съществуват некоректни хора (не работодатели, защото за мен Станислав Атанасов не е такъв), но случката с мен бие всякакви рекорди!
След две интервюта с въпросния господин, аз и още 3 момичета бяхме одобрени за работата в администрацията. Дадоха ни срок, колкото е необходимо, за да набавим необходимите документи, един от които е здравна книжка. Тези които са вадили, знаят, че тичането е голямо и не става за ден-два. При мен се изгубиха пробите и се наложи да чакам още 3 дни за нов резултат. Което прави общо 6 РАБОТНИ дни. Когато се обадих на г-н Атанасов с въпроса дали мога да подпиша договора без здравната книжка, той ми отговори:"Не, не може!" и ми затвори телефона. След 30 мин. ми се обажда и ми казва, че щом за 8 КАЛЕНДАРНИ дни не съм успяла да си набавя документите, въобще да не си правя труда да идвам на работа.Естествено, обясних каква е ситуацията и че в случая това са независещи от мен обстоятелства, но ми беше отговорено, че щом другите момичета са били готови за това време, то и аз съм можела да бъда! И така се оказах без работа, с дадени 2 пъти по 27 лв. за здравна книжка, 15 лв. за медицинско, 5 лв. за свид. за съдимост и куп изхабено време.
А сега за условията на работа-заплата 500 лв., като осигуровките са :"400+/-". Ама плюс/минус колко е отделен въпрос. А отпуската е само 10 дена през лятото, видите ли била достатъчно, понеже шефа ползвал само 4 на година.Раб. време е до 9-18, но за новите можело и да е от 10-19, за да успеят да си свършат работата. Т.е. лиспва каквато и да е организация.
Както се казва:"Всяко зло за добро!" Не съжалявам, че не започнах работа при г-на, съжалявам само за нервите, които изхабих.
ПП: Повечето оценки са 0, понеже не съм служител и не мога да дам обектива информация!
Подробна оценка от galia danova
Здравейте уважаеми бивши,настоящи и бъдещи клиенти на фирма ВИВЕТА .Работила съм във фирма с разпространение на храни и много добре разпознавам качествените от евтинитв и по-ниско качествени храни-това е към ЛЮбопитен знам и какво е НССР в момента имам собствен бизнес в близост до мен има магазин в който се предлагат продктите на ВИВЕТА.Ако това са качествените храни с които храните "вашите деца" не бих искала моето дете да сехрни с тях.
1.Принцесите са под всякаква критика-от най-евтината кайма с някакви зачатъци на "кашкавал"
2.Храната-безвкусна,мазни "шницели"тип хляб с подправка кайма,бяла риба филе-без коментар а за останалата храна няма да изказвам мнение.
Не знам кои болници и училища храните но ако моето дете посещава училище което се снабдява с храна от вас по-добре да не се хрни,а болните сигурно близките им носят храна от вън.Имам близка която работи във фирма на хладилника която ползва услугите ви като се доставя храна и от нея знам,че никой не я яде и си купуват храна от вън но шефа отказва да смени доставчика защото е най-евтин а след някакъв гаф с вмерисана риба им е занесено сандвичи и течен шоколад като компенсация.И стакава храна храните деца и болни.Всичко това исках даго напиша на сайта на фирмата но реших да го напиша тук за да знаят други каква храна предлагате.
Подробна оценка от любопитен
Въпроси от Любопитен
Може ли да ми разкажете малко повече за Вивета?
1. Как така Вивета произвежда храна от 1999г., а чак в края на 2011 се намира недоволен работник?
2. Защо не се оплаквате, че сте работили без трудов договор?
3. Защо не се оплаквате, че не сте си получили парите?
4. Защо не кажете в какви условия сте работили? Дали Вашата баня в къщи изглежда като баните във Вивета?
5. Защо не кажете с какви продукти се приготвя храната?
6. Защо не кажете, че заплатите се плащат на конкретна дата без закъснение? – Може би не сте работили повече от месец, за да го видите?
7. Защо първата седмица е добре, след това има забележки – май не сте се справяли с работата? Защо трябват крясъци и емоция, за да освободиш некадърен човек на изпитателен срок?
8. Вие на каква позиция работехте и доколко сте специалист в професията Ви? Това ли е професията за която сте учили? Кога за последно сте прочели книга или статия свързана с професията готвач?
9. Знаете ли какво е НАССР?
10. Колко фирми сменихте в търсене на идеалната работа? По колко дни стаж имате на различните места?
11. Дали ВИНАГИ е виновен шефа?
12. Съзнавате ли каква отговорност носи гадния шеф пред майките, като им храни децата? Какво да каже на родителите, ако детето им получи хранително натравяне?
13. Съзнавате ли, че това са ВАШИТЕ ДЕЦА?
14. Знаете ли, че във Вивета ООД за периода от септември до началото на декември 2011г. са открити 27 нови работни места и продължават назначения.
15. Въпрос към vova. Каква е логиката да тъпчеш готвач, само защото приготвя качествена храна?
Подробна оценка от бивш работник
По лошо отнтшение от работодател към работник няма.Такива крясъци и обиди, задържане след края на работното време и неблагодарност няма.Когато започнеш първата седмица е добре и след това се започва.В тази фирма след 5-6 ммесеца работа започваш да си търсиш нова просто не се издържа но който иска нека опита.Успех на желаещите
Подробна оценка от vova
Не вярвайте на това"30 години"-никой не стои повече от 30 дни максимум 60дни в кухнята.Заплатата със сигурност не е толкова работното време е от 6.00 до 16-17ч а петък до 20-21ч.на първа смяна.Колкото повече показватв че можете да готвите толкова повече ви тъпчат.Ако сте мазохист пробайте се.УСПЕХ