Подходящ за всякакви нива програмисти, с възможност за гъвкаво работно време и работа от вкъщи.
Основно аутсорсинг проекти, но има и собствени продукти.
Основни технологии: .NET, SQL, JavaScript, Аngular и подобни UI frameworks.
Aтмосферата в офиса е отлична, а отношението на мениджмънта приятелско.
Като негатив са малкото дни отпуска, които могат да се увеличат малко, но за по-дългогодишните служители.
Благодарна съм, че TSD Services ми даде възможност да стартирам кариерата си в IT сектора, без да имам какъвто и да е опит. За времето прекарано там успях да развия себе си като QA професионалист, а в последствие получих възможността да избера да поема в посока Project Management.
Бих препоръчала компанията и поради опцията за гъвкаво работно време, възможността служителите да работят от вкъщи или от офис и социалните придобивки, от които могат да се възползват всеки месец.
Фирмата предоставя чудесна възможност за работа от дистанция, гъвкаво работно време, които са много ценни за родители с деца. Работната среда не е стресираща или натоварваща за хора с подходящи умения.
Административният отдел е прекалено раздут.
Компанията е подходяща по-скоро за junior/mid level програмисти. Различните екипи работят по различни .Net базирани технологии. Заплатата е приемлива.
Като плюс мога да отбележа доброто отношение на мениджмънт екипа към служителите, приятната обстановка в офис София и като цяло винаги съм забелязвал отзивчивост от колегите с повече опит.
Негативното беше малкото време отпуска - 20 дни, което не ми се вярва да се е променило. Няма политика за бонус дни при повече време стаж във фирмата. На фона на сектора средно 25 до 30 дни отпуска, това е твърде малко.
Леко смешна работа
Една от многото IT фирми в аутсорс сектора.
Голямо текучество на служители. Ограничено кариерно развитие. Слаб мениджмънт.
Подробна оценка от Котето
Супер е!!!
Здравейте,
Кажете актуални мнения за .NET екипите.
Интересува ме дали се пише на ASP.NET MVC 5, WEB API 2 и т.н.
Добро място за работа ли е, колегите интересуват ли се да пишат качествен код или мажат .... ?
Подробна оценка от Динка
Вили, ако на Боби не му е харесвала работата, значи това просто не е била работа за него. Пък и в крайна сметка идеална работа няма. Като претеглиш плюсовете и минусите и има повече положителни страни, то тогава работата е добра. И за мен тя е такава. На предишното си работно място имах много повече напрежение, но заплащането беше доста по-малко.
Не, това не е най-хубавата фирма на света, но за Троян си е доста приветлива, защото алтернативата е Мебел, Актавис или продавачка в магазин на центъра. Или нещо подобно на изброените. Да не споменавам, че напрежението няма да е по-малко. Ами не виждам база за сравнение.
И не съм писала коментар за да направя добро впечатление на работа. Дори и не съм споменавала на колегите, че съм писала тук. Така че от тях все още никой не знае, освен ако сами не са влезли тук да видят. Пък и смятам, че си върша работата достатъчно съвестно, че да прибягвам до такива жалки методи да блесна.
Вие май бързо сте забравили каква е обстановката тук. Посочете ми една фирма в Троян, която да има по-добри условия за служителите си.
А и, доколкото съм чувала от обща позната в Ирландия(знаете за кой говоря), и там работодателите не са върха на щастието. Така че пак стигаме до общото правило - ако плюсовете са повече от минусите, няма нужда от повече коментари.
Подробна оценка от Виолета
Тъй като много се изписа вече ще напиша и моето мнение като външен наблюдател. Наистина хората са различни и всеки има право на мнение и да реши дали след като прочете всичко написано от бивши и настоящи служители ще е добре да работи в такава фирма или не.
Първото нещо, за което се сещам, че когото Боян работеше там редовно се връщаше ядосан, изнервен, явно не без причина, като не знам да се е карал с някой колега, напусна в добри отношения. Връщал се е след труден ден и от другите работодатели, но никога така изнервен както беше почти всеки ден там. Спомням си неколкотратно, че без предупреждение от преден ден се е налагало да остава да работи до 12 часа през нощта. Дори веднъж и отпуската му прекъснаха, отиде на работа и го върнаха понеже точно тогава нямали нужда от допълнително хора. Ами меко казано е несериозно за фирма, претендираща точно това.
Друго, което се сещам е, че ми е споменавал тогава, че не е единственият недоволен и други колеги също са имали намерение да напуснат. Струва ми се, че ако ситуацията в Троян беше по-различна откъм конкуренция в тази сфера, нещата щяха да стоят по друг начин, защото ми изглежда странно ако имаш алтернатива, каквато в случая няма, макар и колегите да са ти приятели и да ти организират страхотни тийм билдинги това да надделява над останалите условия и да продължаваш да работиш на същото място. Най-малкото самият факт, че има друг вариант би накарало повечето хора поне да се замислят дали могат да продължават да работят така или да пробват и в друга фирма, когато заплащането няма да е критерии, защото ще е същото, а не на половина и пак ще имаш работа. Просто, когато избора ти е сведен до това дали да си на работа или безработен е нормално да избереш първото. То е като примера с магазините – като отидеш в магазина ти казваш на продавачката какво искаш, но имаш повече от един магазин и ходиш в този, който ти предлага качествени стоки и конкурентни цени, а не в този, където продавачките са ти приятелки.
Не знам повече дали и какво може да се говори по тази тема, всичко вече се разми и от тук нататък едва ли на някой ще му е от полза тази дискусия за нещо, каквато е била първоначалната идея.
Динке, определено си заслужи да станеш служител на месеца.
А на Боян мога да кажа да спре да се занивама. Явно е безсмислено, трябва да се приемат фактите, че това е най-добрата фирма на света, лошото е само, че не останаха хора в Троян да я пробват.