Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия /img/frontend/nomap.png"

Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


настоящ служител

-29 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
2
Потенциал
-4
Местоположение
0
Колеги
-3
Работна среда
-4

 Напълно съм съгласен с всичко казано. И аз мога да кажа доста неща за ръководството на тази агенция, направо цяла книга мога да напиша. Искам да попитам защо ръководството постоянно толерира хората, които ама буквално нищо ама нищо не правят по цял ден, освен да четат вестник, да седят в скайпа....който уж нали е забранен.....но явно за тази госпожа не е и да се чудят каква "велика" задача да възложат на някой от дирекцията, без дори и да се замисли дали точно тази задача е в компетентностите на този човек от съответния отдел!!!! Това се получава, защото тази госпожа, която е директор дирекция "ФАПО" - г-жа Агнес Тодорова и на идея си няма кой с какво се занимава от дирекцията й, въпреки че заема този пост от 1 година. Но нея какво я интересува, взима си хубава пенсия.....4 цифрена заплатка всеки месец и отделно си докарва други привилегии за сметка на агенцията и за които агенцията плаща, но тя май е единствената, която си мисли че незнаят служителите за какво става въпрос и какви ги върши, поне да си прикриваше следите....но за това се изисква и мисъл. Бих се учудил, ако ръководството не знае за тези неща, но пък....всичко е възможно, може наистина да не знаят. Същата тази госпожа е толкова "велика", че кара подчинените си да се подписват на различни документи...справки и т.н., както и да изготвят други като се подпишат накрая, които изобщо не са им в правомощията, нито в компетенцията, но им се заповядва да го направят и ако те откажат елате да видите какво става. Лошото, е че няма и на кой да се оплачеш в тази агенция, след като прекият ти ръководител не застава зад теб и не те защитава, а напротив плюе те защото не си удобен, просто защото имаш мнение и достойнство и не позволяваш да те мачкат, и той като те плюе пред другото ръководство - на кой да се оплачеш и да поискаш помощ за разрешаване на даден проблем. Тази госпожа възлага задача на определен човек и с НЕКОМПЕТЕНТНОСТТА си казва как да бъде направено съответното нещо, служителят го прави така както му е казано, защото и без друго от милиони опити правени всички знаем, че няма смисъл вече да изказваме мнение, та когато съответният документ е изготвен и стигне на по-високо ниво и започнат от горните етажи /шефските/ да крещагт и обиждат кой е написал такива глупости, те привикват на килимчето и всеки естествено казва кой му е наредил и какво му е казал да напише, съответно госпожата идва и отрича всичко и че тя такива глупости неможе да каже - и познайте на кой се вярва в тези случаи. Още колко много неща мога да напиша за нея....но какъв е смисъла, когато никой не се сеща да вземе мерки и да се приключи с простотията на ръководството в тази агенция


настоящ служител

-28 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
4
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
-3
Работна среда
-4

 Леле колко си права!!!! И аз ще се радвам да излезе някога на яве как се "раждат" секторчета и отделчета и как умират на всеки 5-6 месеца, за да можем да се отървем от неудобните за ръководството, които до преди това са били поощрявани по всякакви начини по супер очеваден начин за другите не било то в награди ...... бонуси по 3-5000 лева и да не мислите, че това е много!!!! Бонусите за ръководството са двойни и то на по 2-3 месеца и после "...ами съжеляваме....криза е..." и така наградат наивните експерти, които им се подмазват и тъпчат колегите си за да изглеждат велики и после хайде чао вече не ми трябваше и те олеле. Никой уважаващ себе си не би останал в тази агенция!!!! Да аз още съм тук, но ще е за още малко все пак трябва да си намера работа, но мога само едно да кажа всички хора които наистина работят напуснаха през последните 2 години и продължават да напускат, за това пък на тяхно място неможете и да си представите какви колеги ни назначават от тъпи по-тъпи, но...са ни удобни и ще ни свършат мизерните неща, ще одобрат 5-6 проектчета неизрядни ще вземат парички под масата и те и ръководството и като приключим с това хайде или структурни промени, или дисциплинарно съветче или пусни си молбата за напускане за да не те уволним дисциплинарно. Ето такава е тази агенция. Хиляди пъти правиха проверки от различен характер, но защо никой не реагира адекватно и да се приключи с това точене на пари и безумни простотии. Или да я закрият агенцията или е време това й ръководство да се махне, защото нестават за нищо, незнаят как да ръководят, как да се държат с хората, една малка истерична лудница е управлявана от некадърни идиоти.


бивш служител

-27 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
-3
Работна среда
-4

Бивш служител съм и се радвам ужасно много от това. Това е най-ужасното място, вършат се отвратителни неща, отношението с хората които са там без връзки е отвратително, а се поощряват по всякакъв начин всички протежета.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?