Подробна оценка от RUSEV
ОПИСВАМ СЛЕДНИТЕ ДВА СЛУЧАЯ А КОМЕНТАРИТЕ ОСТАВЯМ НА ВАС.В КОМПАНИЯТА НА ВИ ШИПС СЪМ ОТ 2011
ЕСЕНТА НА 2017 ГОДИНА ИМАХ СПЕШНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ОТ ЙОЦКОВ ЗА НЯКОЛКО СЕДМИЦИ.ПРИЕХ ВЕДНАГА И СЕ ОКАЗА ЧЕ СА НАМЕРИЛИ ДРУГ ЧОВЕК НО НА МЕН ПОВЕЧЕ НИКОЙ НЕ СЕ ОБАДИ А КОГАТО ЗВЪННАХ И ПОПИТАХ КАКВО СТАВА ПОЛУЧИХ ОТГОВОР "ами отбой"
ЯНУАРИ 2018 СЪЩИЯ ГОСПОДИН МИ ПОТВЪРДИ ЧЕ СЪМ ОДОБРЕН ЗА NOVA MARINE CARRIERS И ТРЯБВА СПЕШНО ДА НАПРАВЯ МЕДИЦИНСКО С БЛАНКА ИЗПРАТЕНА ОТ КОМПАНИЯТА.МЕДИЦИНСКОТО БЕ НАПРАВЕНО В КРАТКИ СРОКОВЕ ЗАЩОТО И КАЧВАНЕТО БЕ СРОЧНО.
ОТ ТОЗИ ДЕН НАТАТЪК САМО НЕЯСНИ И МОНОТОННИ ОТГОВОРИ ОТ МАРИЯНА И ЙОЦКОВ ЧЕ КОМПАНИЯТА ОПРАВЯ АДМИНИСТРАТИВНИ ПРОЛЕМИ И ТРЯВА ДА СЪМ В ПОСТОЯННА ГОТОВНОСТ.МЕЖДУВРЕМЕННО АЗ ПОЛУЧИХ ОЩЕ ТРИ СИГУРНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА КОИТО ОТХВЪРЛИХ.
СЛЕД МЕСЕЦ ВЕЧЕ СЕ НАЛОЖИ ДА СЕ ОБАДЯ НА МИЛЕН ТОДОРОВ А ОТГОВОРА ОТ НЕГО БЕ"ИЗПРАТИХМЕ ДРУГ ,ЗАЩОТО ВИЕ НЕ СТЕ БИЛ ГОТОВ ,И СЕ ОБЪРНА КЪМ МАРИЯНА С ДУМИТЕ"ПЛАТЕТЕ МУ МЕДИЦИНСКОТО"
ЧЕ ТАКИВА МИ ТИ РАБОТИ СЕ СЛУЧВАТ ВЪВ ВИ ШИПС СКЪПИ КОЛЕГИ. КОМЕНТАРИТЕ ОСТАВЯМ НА ВАС.
Подробна оценка от разочрована
Много добро заплащане, но за хора с много здрави нерви.
Мениджърът крещи, създава допълнително напрежение и няма никакво уважение към хората си. Най-ужасните месеци в живота ми благодарение на него, тръгнах си с широка усмивка.
Работата е много натоварена и много вероятно да си се наложи и да работиш и в почивните си дни, а и посред нощ може да те вдигнат.
Не знам за фирмата, но преди известно време ми звъннаха за интервю и не съм получавала по-странно отношение от непознат по телефона. Първо, мъжът дори не се представи, и второ- веднага започна да ми държи тон за св-то, и да ми обяснява как едното не ми се връзвало с другото. Аз хладнокръвно му обясних, че според мен се връзва перфектно. След това ме заяде за висшето ми образование. Отговорих му,че то ми позволява да работя не само за това, което беше споменал... след което ме покани на интервю в офисът им в Бургас и пита кога ще мога да дойда.
Обясних му любезно, че ще мога в четвъртък, човекът каза "о, не , на нас ни трябва човек, който да започне работа в четвъртък", и след цялата пародия на покана за интервю му казах "съжалявам, няма да успея тогава", си казахме довиждане.
И на мен ми стана супер интересно що за фирма е това, и как може да има такова подигравателно отношение към напълно непознати.
Подробна оценка от инж.
Някой може ли да каже - компанията качва ли стажанти електрончици? Завършил съм Електроника в Техническия университет, но нямам плавателен стаж. Всякаква информация ще ми бъде полезна.