Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Ви шипс България ЕООД

Напишете мнение
2 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


кандидат за работа

-3 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-3
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Не знам за фирмата, но преди известно време ми звъннаха за интервю и не съм получавала по-странно отношение от непознат по телефона. Първо, мъжът дори не се представи, и второ- веднага започна да ми държи тон за св-то, и да ми обяснява как едното не ми се връзвало с другото. Аз хладнокръвно му обясних, че според мен се връзва перфектно. След това ме заяде за висшето ми образование. Отговорих му,че то ми позволява да работя не само за това, което беше споменал... след което ме покани на интервю в офисът им в Бургас и пита кога ще мога да дойда.
Обясних му любезно, че ще мога в четвъртък, човекът каза "о, не , на нас ни трябва човек, който да започне работа в четвъртък", и след цялата пародия на покана за интервю му казах "съжалявам, няма да успея тогава", си казахме довиждане.
И на мен ми стана супер интересно що за фирма е това, и как може да има такова подигравателно отношение към напълно непознати.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Някой може ли да каже - компанията качва ли стажанти електрончици? Завършил съм Електроника в Техническия университет, но нямам плавателен стаж. Всякаква информация ще ми бъде полезна.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?