Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Болярка ВТ АД /img/frontend/nomap.png"

Болярка ВТ АД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 22 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 22


шубе го/я е и не казва!

-17 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-3
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
-1
Потенциал
-3
Местоположение
0
Колеги
1
Работна среда
-3

Здравейте, искам да споделя мнение за тази не развиваща се фабрика до този момент. Управлението и е пълен та.ак с извинение ,шепа хора който грам не разбират се захващат с неща които не са за тях , и се получава едно тъпчене на едно място, абе батак . Всъщност искат да се развиват, но го нямат потенциала. Започват работа млади хора,но в процеса на работа биват отказани да работят ,преди малко или много да са разгърнали потенциала си , и те се отказват и напускат. Търсим ги с образование , подготвени , а като дойде момента за заплащане и ' ама то ние сме сезонна фабрика' , да ама хората не живеят сезонно! Абе с една дума скучна фабрика . Длъжностните им характеристики на работниците грам не отговарят на това което уж се изисква да знаят , почваш като един , пък реално ставаш пълен бощак.... малко е жалко. Не бих казал че човек би прогресирал с развитието си там. Успех на всички настоящи и бъдещи работници , Внимавайте какво ще ви излъжат....


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Станев ето и ТИ БРУТЕ ПАаДНА ОТ "ИМПЕРИТА която си мислише, че си направил" !!!


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте! Искам да изкажа мнението си тази фирма. Аз съм един от първите търовски представители в тази фирма. Заплата ми беше около 1000 лв. И бях много доволна, но настъпи един момент в които фирмата претърпя смяна на ръководството и следователно целите екипи бяхме съкратени(2008г.)През годините наблюдавах фирмата системно и ми направи впечатление, че не могат да си намерят постоянни служители. Тази година кандидатствах по обява на фирмата за търговски представител и бях поканена на интервю. Това беше най-грозното интервю на което можеше да попадна. Пълна подигравка от страна на двете служителчета. Оказа се, че работят във фирмата от едва 1 година, а така се бяха взели на сериозно. Първият им въпрос беше не да се представа коя съм, а колко е 3/4 от 18, което за мен си е чиста подигравка. На всеки мой отговор и изречение бях иронизирана по много деликатен начин. Когато им съобщих, че имам опит с тяхните продукти и че съм първият търговски представител на фирмата те останаха толкова изненадани и започнаха да се ровят в сивито ми, което също беше доста несериозно. Не си бяха направили труда да погледнат автобиографията ми, а тръгнали да ми раздават бланки с безсмислени въпросчета за да мога да бъда поканена при тях за интервю.Направи ми и впечатление, че единия от въпросните господа не знаеше дори колко е минималната работна заплата по закон. Дори за това започна да спори с мен. Отвратително отношение отвратително интервю и отвратително отношение към кандидатите за работа. Пълни безхаберници. Сега положението във фирмата е такова, че моята заплата си я разделят 3-ма човека и текучеството на работници във фирмата е голямо. И злато да ми дават няма да започ


шубе го/я е и не казва!

-35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Г-да Изпълнителни директори,
Извадихте ли си главите от пясъка или продължавате да се криете зад "имаме много имейли и няма кога да излезем от кабинета"?
Не е лошо да отделяте време по 30 минути на ден или дори по час сутрин преди да се качите в големия кабинет да обходите целия завод от-до, вместо да "димите" на площадката пред същия кабинет и да клюкарите в безсмислени разговори. Тогава може би много от нещата, които правят впечатлението на хора, които посещават завода за първи път биха Ви направили впечатление и на Вас.
Нещата започват да излизат едно по едно. Лошото обаче, което не осъзнавате, е че Вие би трябвало да носите поне малка отговорност за служителите, които са Ви подчинени и имат работа защото компанията съществува все още. Но до кога ще продължи да съществува с този далновиден мениджмънт е въпрос на време.
С какво подобрихте условията на труд през последните години? Какви социални бонуси измислихте за да стимулирате Вашите служители да "идват с желание сутрин" или по-точно "да минават зад бариерата с усмивка"
Можете ли да застанете честно пред Вас самите и да кажете има ли работещо звено в поверения Ви завод?
Всички гледат да клинчат максимално и редовната реплика "за толкова пари толкова работа" е ежедневие на всички нива без изключение.
Колко от така наречените ТП от Вас имат някаква власт да вземат решения за звената, които уж "трябва да управляват"?
Преди около 10 години завода блестеше, когато го погледнеш отвън, а сега? Това поне не е трудно, г-н Станев, Вие когато се връщате от Сливен не забелязвате ли почти падналата ограда на югоизточния край? Не забелязвате ли олющените сгради, не забелязвате ли тревата, когато стане по 50 см или понеже не обядвате на стола тези неща не се виждат?
КОЙ Е ОТГОВОРЕН ЗА ПОДДЪРЖАНЕТО НА ИНФРАСТРУКТУРАТА НА ЗАВОДА? Вие потърсихте ли отговорност на някого? Поставихте ли някакъв срок за отстраняването на какъвто и да било проблем? Проследихте ли след това дали този проблем е решен или продължава да се носи по течението с времето и дежурното "няма хора" да е също ежедневие или по-скоро няма кой да управлява коректно е по-правилния отговор. Лесно е да се дават обещания на "голямата маса" вечер и след това да не се случва нищо. Важното, е че е обещано да се изпълни и така всички са доволни. И вълкът е сит и агнето е цяло. Колко от обещаните неща наистина са отстранени? В началото на миналата година говорехте, че трябва да се сменя платен апарата на "новота РЕТ линия" сигурна съм, че и до сега не е сменен. Ако можете да обясните какво ни интересуваше това на месечните оперативки.
От миналата година не съм влизала в завода, но почти съм сигурна, че "тоалетната" на барчето до портала не е станала по-луксозна. Не е ли малко срамно да имаш такава тоалетна на портала? Може да решите и там проблема както с мивките и тоалетните в стола. Запечатайте я защото Вие или някой от Висшия мениджмънт не я използва и така проблема е решен. Водете се от мотото "има тоалетна, има проблем. Няма тоалетна, няма проблем."
Вие така решавате повечето си проблеми и с хората. "Има човек, има проблем. Няма човек, няма проблем." Единственото, обаче, което не виждате, е че нещата се трупат и стават с доста по-голям обем и проблемите се увеличават, а не намаляват. Проблемите не се решават с "кажи кого да направим ТП или на кого да го дадем това" защото преди да го направиш трябва да помислиш: този човек има ли потенциала да се справи, този човек може ли да поеме допълнителния обем от работа и т.н. За съжаление обаче нещата не се случват по-този начин в завода, но после когато стане проблем имате "бушон", който да изгърми. Лесно е да се посочи някой друг вместо Вас самите.
Не е лошо да се замислите колко са служителите с по-дълъг стаж в компанията? Колко от мениджърите Ви служат от години? Тогава може и да Ви просветне най-накрая къде е проблема. За да може една компания да съществува и да се развива е нужен екип и коректност между служителите. Определено, когато топката само се прехвърля от едно звено в друго не се решават проблемите, но за съжаление такава е практиката. Още ли се провеждат безсмислените оперативки всяка вечер по час и половина, на които г-н Тодоров "гони маймунката". Не е лошо да се правят такива, но е редно това да се прави сутрин за максимум 30 миниути, с ясни задачи и срокове, които когато не се спазят да се търси обяснение, а не мънкане, с което не може да се даде логично обяснение защо задачата не е изпълнена и има ли обективна причина или субективния фактор с организиране на хората.
Какво стана с прочутата "Болярка непастьоризирано"? Ударихте ли "Загорка Ретро" в земята? За съжаление би трябвало да знаете, че няма как да се спечели с куц кон състезанието. Може би трябва да се замислите къде е проблема? В качеството на продукта, в търговската сила или в опорочения начин на търговия, който е възприет "за да не се обяснява на шефа защо този месец имаме толкова малко продажби".
От предходните коментари, се информирам, че имате нови попълнения в търговския екип. Хора от големи компании с опит в бързо оборотни стоки. Може би трябва да ги попитате как се търгува с такива стоки. Дали е добре продукта да се намира в крайните обекти с оставащ срок под 1/3 до крайния срок, защото останалите 2/3 са били в склада на дистрибутора или склада на завода.
Бих желала да Ви попитам дали сте опитвали бира, която е била ротирана от отдел "Пикасо", както го наричат помежду си колегите? Убедена съм, че не сте и няма и да опитате.
Г-да започнете да мислите градивно как да излезете от калта, в която затъвате. И както казаха в един български сериал време е "да режете до кокал" или рискувате в най-скоро време да усетите изстиването на столовете си.


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Ето едно мнение за Петър Борсуков от последните му дни в Кока Кола. Малко яснота защо е бил изгонен:

"Пиша това на вниманието на новия колега, който евентуално ще започне в русенския екип на мястото на напусналия. Ще се опитам да бъда максимално обективна.
Компанията не е лоша, има хубав социален пакет, служебен автомобил с добри привилегии за лично ползване, от време на време по някоя леко клошарски организирана конференция или тим билдинг, но все пак с хапване, пийване и поет път. Естествено промивката на мозъци е голяма, за човека се правят крайни изводи ако бъде видян да консумира чужд продукт, по-зомбираните шефове стоят жадни ако седнат в заведение, в което не се предлага Банкя и т.н. Заплатата е леко непостоянна и твърдата е малко над минималната с изключение на тези, които сме по-отдавна. С бонуси, когато се хванат, се ядва, но това не става всеки месец. С нас, колегите трябва да се внимава, няма да се изкарвам "света вода ненапита". Има групички и доста интриги, въпреки, че привидно всичко сякаш изглежда наред и всеки ужким е готов да ти помогне. Големият проблем на офиса е тим лидера му. Това е човекът, при който напуснаха вече повече хора за по-малко от две години, отколкото при предния за над десет. Това, че някога си си бил успешен търговец, не означава задължително, че имаш лидерски качества и че трябва да бъдеш повишен. В нашата компания обаче системно се толерират некадърници, подмазвачи и ограничени зубрачи. Абсолютно неориентиран - той не само не помага на работата, а й пречи. Когато го няма, работният процес върви изключително гладко и без излишни нерви. Той е страхлив и нещото, което най-добре е усвоил е криенето зад компютъра и биволско-мишешкия поглед над монитора. Бяга от проблемите, дава обещания на клиети, след което праща колегите да отказват и да се оправят. Редовно избягва да посети даден обект, заради собственика му и не си вдига телефона на неудобни клиенти. Начинът му на работа е пълен хаос, изтърват се соркове, забравят се неща, губят се документи. Колективът нямаме абсолютно никакъв респект към него и караниците са редовна част от "мотивиращите" му оперативки. При нужда той не ни защитава пред своя началник, а тъкмо обратното - оправдава се с нас, както обича да се оправдава и с вече напусналите колеги за някой гаф. Никога не му давайте пари назаем и не му купувайте нещо, което ви е поръчал - няма да си видите парите. Много е добър и в следенето на GPS-ите на колите. Въпреки че реално този човек няма как да те уплаши, обича да прави изненадващи проверки под предтекст, че това му е работата. Аз не смятам, че агентската дейност е част от задъженията на тим лидера, както и да ти се държи сметка защо си обядвал и защо си прекарал толкова време еди къде си... Прави се, че не чува сериозните и належащи проблеми, които му поставяме сутрин или просто вдига рамене държи се дебилски и ползва клишета като "ти си мениджъра на района си", "това е в твоята градинка", "провери какво е положението и ме дръж в течение", "другите как успяват" и т.н. Ще се наслушате на заучени реплики.
Нещо, което доколкото разбрах по интервютата пропускат да споменат е че често има хамалогия, дигат се и се местят витрини, товарят се по служебните коли, въпреки че ужким има фирма, която е наета да прави това. Правете си сметка ако не можете да носите.
Ако имате въпроси пишете тук, ще отговарям. Аз тая работа и без това съм я прежалила вече. В момента от 7 човека, поне 3-ма подозирам, че сериозно обмисляме напускане, та обяви ще има... "

Пропуснати са обаче злоупотребите му. Постоянно изчезваща безплатна продукция. Задкулисните игри с дистрибуторите. На изпроводяк дори Борсука почерпи колегите с парите на компанията. Изключително компрометирана личност.


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Поредната обява за Търбовски представител за София.Е нема ка да имате Работещ Търговски Екип,с такива мениджъри,доказателството го имаме вече.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Мега Трагичен Търговски Отдел за София.3-ма Търговци,стари автомобили,ниски заплати.Определено,място ми не е при вас пичове.


настоящ служител

-37 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
3
Работна среда
-5

Тази компания е може би една от най-лошите, които има в България. Заплащането е най-ниското за бранша. Управленската структура не се интересува от търговския екип. Те не ни виждат като хора, а като ТОНАЖ(ПЛАНЗА МЕСЕЦА). Не съм попадал в по-негативна работна среда и атмосфера. Почвам ги един по един:
1Изпълнителен Директор- г-н Костадин Станев- добър човек по душа, но не знае ,че сега сме 2016 г, той си живее в 80-те години на миналия век
2 Финансов Директор г-н Ивайло Тодоров- Изключително локава и злобен човек. Пълен комплексар, който си избива комплексите върху служителите
3 Търговски Директор- г-н Момчил Кантарджиев- Умно и интелигентно момче, което в името на високата позиция се изпокара с целия търговски екип- СТРУВАШЕ ЛИ СИ МОМЧИЛЕ???
4 Заместник търговски Директор - Георги Станев- Единствения, който е точен
5 Заместник Търговски Директор- Петър Борсуков- Колкото е ДЕБЕЛ, толкова е злобен и лукав. Работил бил в Кока Кола, но не пожела да сподели, защо е бил изгонен от там!!!
6- Заместник Търговски Директор-Румен- Идиот от класа позорно изгонен от Карлсберг България.

И така споменатите по-горе лица са в управленската структора на Болярка ВТ АД

Г-Вълев- Къде ви е акъла да оставите тези некадърници да ръководят Болярка. Да взимат Големите заплати и да не работят нищо.

Има и едни бранд мениджър- Кристина Калчева, Григор и Владимир Венков- Те хората са печени, но не са за тази работа
Мениджър Ключови Клиенти- Мариета Иванова- Тя не знае къде се намира. Никога не съм срещал чивек, като нея- Поставен да взима заплата!!!

И за да обощим цялата картинка има и едни търговци(малоумници), като мен които и те не знаят до кога ще издържат да работят за смешни пари. Колеги, колкото по- рано се ориентираме толкова по-добре за нас. Лошото е ,че все има нещо което ни задържа, поради някакъв външен фактор. Всеки ден си казвам поне по 100 пъти- трябва да напусна. Това не е място за работа. Плюхте по Люси, но той поне работеше, а сега в София е пълна скръб. Как можахте да допуснете Диян от Ямбол да напусне, също така и Орешков. За мен Болярка ВТ АД е най-пропадналата Фирма


настоящ служител

-25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
-5

Здреавейте. Не знам как да започна. Няма по-смешна фирма от Болярка ВТ АД. Тук нещата никога няма да се оправят. Има много шефове и малко служители. То поне шефовете да си разбираха от работата. Особенно тези новите ДВАМА ПАРАШУТИСТИ- РУМЕН И БУРСУКОВ!!! Били добри там лъдето са работили преди съответно Румен-Карлсбер и Бурсуков-Кока Кола. Уникални сте!!! Само се чудя защо са ви изгонили и двамата от там. Търговския директор е умен и знае как да станат нещата,но никой не го отразява, а и все повече започва да прилича на олигофрените от ръководството. Никога до сега не съм срещал по-незаинтересовани хора. Продавате в Търново(и пак не сте първа бира) това не говори добре за вас. Във Варна продавате, защото е чознат продукта,а не че имате добри Турговци. Те добрите останахме малко, но спокойно и ние ще си тръгнем скоро. Никога до сега където и да съм работил на оперативките никпога не са ми казвали, че Не ставам за нищо- думите наГ-н Станев от последната оперативка. Има къдърни хора в тая фирма, но и те ще ви оставят, защото не ги заслужавате. Заплаплатите са най-ниски в бранша. Както пее Слави Трифонов- няма такава държава аз смело твърдя, че НЯМА ДРУГА ФИРМА КАТО ТАЗИ-ТОЛКОВА СМЕШНА.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Не започвайте работа там. Не е за всеки. Направете си сметка: Димитър Драголов и Стилиян Орешков напуснаха преди месеци. Отидоха в конкуренцията. Това бяха търговски директори. Смешно... Назначиха ни 2ма дето са работили в конкуретни предприятия. Много опит имали, много знаели продажбите.... Еми що са ви изгонили от там!??? Идвате в Болярка да направите нещо ли??? Всички знаем че и двамата сте изгонени като мръсни котки. Пъчете се като пуяци. Момчиле никакъв те няма. Само на стола и телефона стоиш. Затова продажбите са зле. Тез таблети са прихванали твоите черти на работа,забиват често... По проста програма няма от селфорс. Колко пъти трябва да изключа тоя таблет???Положението в болярка ще си остава зле,кадрите напускат зарадите "добрата организация" . Как да направи човек тонажите си. Няма да кажа ДА на това което искате да чуете на масата. Не искате да разберете положението на пазара, колко можеш да направиш???? ами виж ми пазара ела с мен не стой на стола,Търново има болярка щото им давате промоции. Едни можели други не,тия промоции дето им дават,затова могат те а аз не ,пък и филтрована бира ще пускаме,то хората вече пият ретро бира от преди месеци ние зимата. Тая тъмна е къде да я пробутаме, няма реклама достатъчно.
За младите. Правете си сметка ако искате да работите за нас Много хора с опит ни напуснаха, много добри колеги и ще продължат да си тръгват. Пари не очаквайте от там.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?