Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Теди Кам https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Бургас,к-с "Лазур" блок 153, вх. А, ет. 2, офис 1Б&markers=Бургас,к-с "Лазур" блок 153, вх. А, ет. 2, офис 1Б
5 4 0
4 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


бивш служител

32 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
2
Фирмена сигурност
3
Натоварване
2
Потенциал
2
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
5

Работил съм 2 лета (2009-2010) в тази фирма в Слънчев Бряг в техния отдел "Резервации". Организацията на работата е разпределена много добре и функционално - Източен Пазар (бившия СССР) и Западен Пазар (Западните страни + Сърбия и Румъния). Двата екипа са в отделни стаи в бизнес център срещу х-лите Карлово и Оазис в Слънчев Бряг, тоест са на място в курорта за да се справят с проблемите на туристите на място. Има и трета стая, в която са представителите и организаторите на екскурзиите. Фирмата се занимава предимно с входящ туризъм и е контрагент на други чужди фирми, вкарващи туристи в България, и смея да кажа, че се грижи за тях много добре.
Напуснах просто защото не можаха да ми осигурят постоянна работа, а само сезонна.
Шефката отговаря само за екскурзиите и обслужването, шефът - за хотелите и връзките с тях. Както казах - добро разпределение и всеки си знае за какво отговаря. Ако си човек на място, няма да имаш проблем, ако не знаеш къде си в туризма - ще те схрускат, защото останалите са професионалисти и очакват и от теб същото.
Отделни хора за трансферите, отделни хора за резервациите, отделни хора за връзките с туристите, шефът на отдел е координатор на цялата тази хамалогия, и заради тях нещата обикновено вървят гладко.
А иначе оплаквания от туристи винаги има, но представителките също си знаят работата и им угаждат доколкото могат.
ПО ДОЛНИТЕ ТОЧКИ:
Заплащането е на високия ръб за длъжностите и ги изплащат редовно. Осигуровките са като навсякъде другаде, всички знаем как. Привилегии и доп. бонуси няма принципно, като намаления в хотели и др. (има само един, и то не лош - близо едноседмична ваканция в чужбина в края на сезона). Фирмена сигурност - да, чувствах се сигурен за работата си. Ангажираност - страшен ръст на оборота и на броя туристи в тези няколко последни години, фирмата завладява все по-голям дял от руския пазар в Слънчев Бряг, което доведе и до оставането ми сравнително често до късно да въвеждам резервации, но ти оставят ключа и сам си правиш кефа - имат ти доверия. Осигуряват и хотелче в Слънчев Бряг, макар и в ниския ценови клас. Виж, потенциал за развитие нагоре нямаш особен. Местоположението е добро - на вътрешния главен път на Слънчев Бряг. Колегите са супер. Ако си вежлив и си сдържаш нервите в проблемните моменти, очаквай същото и от тях, а такива все пак има - туризъм е. Но иначе са все готини и усмихнати, и винаги когато могат, ще ти помогнат, освен ако естествено не ти вършат те на тебе работата. :-) Работна среда - свестен нов офис от 3 стаи в Слънчев Бряг, в Бургас има до хотел Приморец още един, сравнително модерно оборудване (модерни бюра) и компютри, сменят ги през 3-4 години някъде, постоянна поддръжка на скоростта на интернет връзката и отстраняване на софтуерни проблеми, но те обикновено идват от ISP-то, като спиране на Интернета отвреме на време, но е рядко. По принцип се чувствах много добре там. Гледах да съм обективен, надявам се да съм ви бил полезен.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?