Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

мембър.бг /img/frontend/nomap.png"

мембър.бг

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


бивш служител

-15 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
-5
Работна среда
0

Бях нает като търговски представител в този сайт за групово пазаруване. Първоначалните условаия, които ми се предложиха е да работя от вкъщи и сам да определям кога , получавам 200 лева твърда заплата и 5 % от печалбата за  фирмата и две седмици пробен период, което ми звучеше добре като за втора работа. За едномесечния ми престой финансовите условия бяха променяни 2 пъти.Човекът, който ме нае явно не можеше да ми даде ясна информация относно дали и кога ще получа служебен телефон, кога ще подпиша договор и най-вече кога ще ми бъде заплатено. На всеки мой въпрос ми отговаряше с "Аз съм само служител, не мога да ти отговоря". След 1 месец шикалкавене изведнъж получих мейл, че вече трябвало да си комуникирам с единия от собствениците(който видиш ли предпочитал да комуникира само по мейла и ако имам спешен въпрос трябва да се прибера вкъщи, да му пиша и пак да изляза да си върша работата), след 2 дни получих нов имейл, че сега пък жената на някой от собствениците щяла да се занимава с търговските представители. За контакт ми дадоха нейния facebook, което ми се стори странно и след като настоях поне за мейл трябваше да чакам 1 седмица да го получа(време в което тя така и не направи опит за контакт с мен).
Когато най-накрая успях да се свържа с нея(аз и писах разбира се) ми беше обяснено, че отново се променя начина на плащане, след като съм работил един месец във фирмата трябва да работя още един месец пробен период и евентуално ако постигна някакви резултати след този 1 месец ще подпиша договор и ще ми бъде заплатено. Междувременно с клиентите си трябва да комуникирам с моя телефон, защото трябвало да се докажа, за да получа служебен.
Като цяло установих, че си имам работа с абсолютно несериозни и некомпетентни хора и съм сигурен, че дори и да бях останал аз пари нямаше да видя.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?