Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Новотехпром ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Стара Загора, Квартал ИНДУСТРИАЛЕН, ул. КАЛОЯНОВСКО ШОСЕ, 16&markers=Стара Загора, Квартал ИНДУСТРИАЛЕН, ул. КАЛОЯНОВСКО ШОСЕ, 16

Новотехпром ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


настоящ служител

25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
4
Привилегии
2
Фирмена сигурност
4
Натоварване
1
Потенциал
4
Местоположение
-1
Колеги
3
Работна среда
4

Перспективна фирма. Създават високо ниво в България. Работи се по Европейски. Инвестира се постоянно в модерни машини. Фирмата не стои на едно място, а се развива в добра посока. Тъй като е една от най-развиващите се и динамични фирми работата е много и с всеки ден става повече. За сметка на това стимулите са добри и най-важното, че се спазва работното време на служителите и се напуска в 5 часа. Хубавото е че събота, неделя и празници се почива за разлика от другата фирма в която бях. Там се работеше и в събота и се даваха дежурства в почивни дни. Колегите са ОК. Приветлив колектив с леки изключения които имат особености на характера, но като поработиш с тях им се свиква. Шефовете са разбрани. Влизат в положение за каквото се наложи и говорят с теб човешки. Има стаи за почивка, обяд, кафе с всичко необходимо. Поддържа се чисто навсякъде в офиси, цехове, навън, абе приятна обстановка. Ако беше в центъра на града и не се пътуваше 2 км всеки ден щеше да е още по-добре, но няма как. В последните години се забелязва тенденция за подмладяване на колектива. Най-важното, че заплатите като за нивото на града държат прилично добро ниво.


бивш служител

-30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
-2
Работна среда
-5

... Отчайващо архайчно форма на управление. Шоселов не вижда по-далеч от носът си! Пълно с "доверени хора" - слухтящи пенсионирани военни ,некомпетентен търговси отдел , Топ мениджърът Николов влачи си часпрома а фирмата кучета я яли.Абе -  Съществуват на магия - по силата не енерцията така. Заплатите ...О ! заплатите са символични ! Бегайте дорде Ви държат крачетата - аз там оставих най-плодотворните си години ... и още сънувам кошмари.


-16 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
4
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
-5

  Никога не започвай работа там в търговския отдел.По-добре да си оператор ,механик или нещо подобно-работиш когато си искаш,почиваш три пъти през деня и като стане 17.00 си биеш камшика без да те интересува дали имаш още работа или не.Атмосферата е отвратителна,всички разбират от всичко,само търговците са най-големи "глупаци",защото си вършат работата.В тази фирма са на почит "инженерите" - умници-те са ,и работници,и търговци и,абе всичко каквото се сетиш и доносници(щях да за забравя).

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?