Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Фин Консулт 5 ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Район р-н Красно село, Квартал БЕЛИ БРЕЗИ, ул. ЧЕПИНО, 1, вх. Б, ет. 2, ап. 23&markers=София,Район р-н Красно село, Квартал БЕЛИ БРЕЗИ, ул. ЧЕПИНО, 1, вх. Б, ет. 2, ап. 23

Фин Консулт 5 ООД

Напишете мнение
5 5 0
5 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


бивш служител

37 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
3
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
4
Местоположение
3
Колеги
4
Работна среда
4

Изключително добра комбинация от професионално счетоводно обслужване и приятна работна среда. Дейността във фирмата е отлично организирана, с ясни срокове и отговорности, работи се спокойно, без излишно напрежение, overtime-ът е рядкост. Управителите подхождат с разбиране към всеки проблем, бил той с професионален или личен характер, и подпомагат решаването му бързо и без излишни емоции. Заплащането е средно за сектора, но, бих казал, най-доброто за сигурността и "антистрес" обстановката, която фирмата предлага. Молбите за отпуск и извънредните отсъствия не са повод за създаване на притеснение и страх в служителите. Екипът е сплотен и с готовност да помогне при нужда. Много се държи на качествено свършената работа и управителите съвсем ясно и трезво правят разлика между истинските причини за даден неуспех и псевдофакторите от сорта на закъснение за работа или ползване на Facebook и Skype през служебния компютър. Подхождат към всеки свой служител с уважение, разбиране и лоялност и очакват същото насреща. Клиентите пък могат да бъдат сигурни, че срещу ниската за сектора цена ще получават счетоводно обслужване, предоставено с изключителен професионализъм.
 
ПП: Пропуснах да отбележа, че работата не е подходяща за хора, които не обичат торти. ;)

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?