Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ЕТ Боро - Богомил Дачев /img/frontend/nomap.png"

ЕТ Боро - Богомил Дачев

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


-30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Фирма BORO TERAKOL остави работниците си и децата им  ГЛАДНИ.


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

 Колеги , Добър ден ! Реших да разкажа на всички за отношенията на нашата фирма с ЕТ Боро - Б. Дачев , с цел да предпазя и други колеги ( търговци на дребно и едро на строителни материали ) при търговските им взаимоотношения с тази фирма . Накратко казано , преди няколко години бяхме търговци на дребно. Работата потръгна и започнахме да теглим от Боро голями количества теракол и др. пр-ти. Започнахме да разработваме търговия на едро . Споделих го с търговският им отдел , след което сключихме договор с тях. И....започнаха неприятностите. Под тяхно подмятане ( къде случайно къде не ) се наложи да построим склад ,да купим бусове , мотокари . Естественно за един месец няма как да изкараме пари за такова капиталовложение . Теглихме голям кредит. В замяна на всичко това те ни подхвърлиха 10-15 магазина , които ние да зареждаме ( естествено от приятелски чувства ) , но всичките на доста неудобни места за спиране , я в центъра на София или пък там където стоката се прекарва по стотици метри до търговският обект, а тя си тежи . Както и да е . Забранено ни беше да си набираме нови магазини за зареждане. И така мина година . Обслужвахме си кредита горе долу нормално. Един ден ми се обади единият собственик на Боро - Г-жа Дачева - " Ти защо продаваш в твоята фирма стоки и на Церазит, нямаш право , ще ти прекратя договора ".Между другото ми се родиха и две  прекрасни дечица . Та .......нямал съм право , но в същото време  другите голями играчи на пазара  си продаваха стоки на Лакпром , Церазит и всичките им конкуренти(на Боро)  едновремено със стоката на Боро под един покрив . Но връщане назад нямаше . Бях наел персонал ( всичките със семейства и деца ), бях изтеглил голям кредит . А печалбата от стоката на Боро и магазинчетата , които ми бяха преотстъпили не стигаше да покрие разходите. Още повече преди да сключа договор с Боро аз си продавах стоки на Лакпром и Церазит и те го знаеха много добре.
 В един прекрасен ден ме извикаха в базата им в село Мрамор. Никой от собствениците не се появи. Едно момче излезна пред сградата и ми съобщи , че ми прекратяват договора. Впоследствие рязко ми намалиха отстъпките ,за да не мога да обслужвам клиентите си. Принудиха ме да изпратя списък с всички магазини , които бях обслужвал( но това преди да ми прекратят договора) , ей така уж случайно . Просто увиснах с голям кредит , деца и десетина души персонал  . Последваха съкращения и..........непосилни вноски към банката . Вече 4 години си влача кредита и още не мога да го изплатя,съсипах си нервите и здравето и .......изобщо.........
КОЛЕГИ ВНИМАВАЙТЕ !
Поздрави !

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?