Ес Лайн Моделс ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Район р-н Връбница, Квартал ОБЕЛЯ, бл. 103, вх. А, ап. 2&markers=София,Район р-н Връбница, Квартал ОБЕЛЯ, бл. 103, вх. А, ап. 2

Ес Лайн Моделс ООД

1 точка от 7 мнения

Некоректно и нагло отношение и не изплащат хонорарите с месеци, без основателна причина, просто така си работят.
За Силвия и Георги нищо лошо не мога да кажа, но е хубаво да обърнат внимание на всеобщото мнение за агенцията и да променят нещата, защото рано или късно ще разберат, че на пазара конкуренцията е коректна, а те са едни от малкото, които си позволяват непрофесионализъм, а никой не иска да работи с такива фирми. Смятам, че те са хората, които могат да направят положителна промяна! А негативната за всеки, който е работил с тях - няма нужда да я споменавам..
Аз лично ходя чрез други агенции на участията, които и те предлагат..така, че не губите нищо без тях. Само печелите коректно отношение и редовно платени хонорари!

Здравейте,
Лятото участвах в снимки за един сериал, за няколко часа през деня. Обещаха ми хонорар 15 лв, а накрая получих някакви си смешни 9 лв. Когато ги питах защо е толкова малък хонорара, а сме говорили за друг, ми беше казано, че били в лятна отпуска и щели да ме викнат септември, за да уточним нещата. Тогава щели да ми разгледат и кандидатурата за модел.
Лятото мина, мина и септември, нищо не стана. Междувременно обявиха някакъв "кастинг" за нови лица, аз пратих снимки отново и никой не благоволи да ми отговори. Даже не получих потвърждение, че изобщо са ми прочели писмото.
Минаха октомври и ноември, отново никакъв отговор за нищо. Повдигнах въпроса за парите за трети път и пак почнаха да увъртат - още не ме били викнали на среща, защото били заети с някакъв филм.
Редовно обявяват работа за статисти в страницата си, обаче ги представят като "роли" и хората се подвеждат, че става дума за нещо с по-актьорска насоченост.Мои колеги, които са работили за тях, се оплакват, че собствениците на агенцията - Евгени и Силвия, не си вдигат телефоните и в някои случаи въобще не изплащат заработени хонорари, но иначе имат пари да ходят по екзотични почивки и други глезотии.Не се лъжете да работите за тази агенция! На БГ пазара има достатъчно свестни кастинг и модни агенции, които ще ви свършат по-добра работа и ще се отнесат по-коректно!

Те май нямат PR отдел/екип. Доколкото знам казват че имат, а всъщност един човек се заничава със всичко - понякога онзи Георги, понякога мениджЕра Евгени.

А и не са коректнил мене ме мотаха с моите снимки и накрая се отказах.

шубе го/я е и не казва!

От 6 месеца си чекам да ми платят за 3 снимачни дни. и мене ме мотаха с теа снимки бая време. не стига че не могат да ти осигурят почти никви участия ами и парите не дават. Съвет от мен, не се занимавайте с аматьори

Мен също ме излъгаха с едни пари. Снимах се няколко пъти в бг сериали и в една реклама. Още чакам от септември да ми изплатят парите. Срамота. Няма смисъл да им се връзвате на лъжите, те са поредните измамници

Поредните измамници! Само ти взимат 140лв за фотосесия и уж презентация, а после дори снимките не можеш да си вземеш - макар че си си платил за тях. Постоянно мотаят и увъртат. Ако имаш пари за взимане от някакви участия, може с месеци да си ги получиш... или дори никога.
Не се лъжете по красивите им обещания и думи - това са просто думи!

кандидаствах като модел поканиха ме на интервю но чухме доста мнения и се чудя какво да прява доста агенци сам си пуснал  молбата може ли да ми помогне някой с мнение мерси предварително