Хайпро България ООД / Hipro Bulgaria /img/frontend/nomap.png"

Хайпро България ООД / Hipro Bulgaria

1 точка от 8 мнения

клиент

Работя във фирмата повече от шест месеца и мога да кажа, че това е единствената фирма в гр. Павликени, която се застъпва за работниците. Редовните работници взимат по 300 – 350лв. Накрая на месеца по една кора с яйца и купони за храна в размер 40лв.+5олв. Допълнително.
Напрежението понякога е в повече, но е добре! На днешно време няма никъде друг завод в града и в общините.
Вярно е, че миризмата е ужасна ама се свиква.
Според мен има възможност за по-голямо развитие и за набиране на нови работници.
Ако има свободно място за птицегледачка бих кандидатствала за длъжността. Защото и тава е работа

аха ужасни условия ? не ги видях никаде бих казал доста топли4ко 4исто което е най важно всяка сутрин имаме оперативка обсажда се какво ще се работи през деня и което заваршва с ИМАЛИ ВАПРОСИ това го казва  на4алника Румен Русатов при което вси4ки мал4ат е как да помогне какво да направи за хората си е нека мал4ат то си е за тях хора осазнайте се не 4ух един да се аплаква от заплащането как па вие сте недоволни явно сте изгонени но това е друга тема Аз сам доволен от тази фирма ...........................

шубе го/я е и не казва!

Склад за яйца - работи се по 12 часа и повече на смяна неофициално, по договор часовете са 8. Изключително лоша организация на времето за труд в склада, началниците имат афинитет към хаоса който умишлено създават с подчинените си. Забранено е да се търсят или отстояват права, както и да се оспорва заплащането и времетраенето на тежката работа.

Часовете за една смяна варират от 12 до хх, като последните месеци са непосилни за всички Низши служители в склада. Въпреки това нови работници не се наемат, по желание на преки ръководители с цел Икономии. Собствениците на фирмата са чужденци, пред тях не се дават обяснения и те пряко не контактуват с персонала, проблемите не са изяснени пред тях умишлено защото има опасност да се решат!

Работниците издъхват от драстично увеличаване на числеността на обработената продукция /от края на миналата година има увелиение с почти два пъти/, нивото на заплащането е символично. Обема на работата е над предела на силите на персонала. Ужасът от мисълта че ще остане на улицата без работа в градче с нулева икономика, ниски заплати и голям процент безработица, кара персонала да мълчи и търпи експлоатацията години наред а пред Агенцията по труда нещата старателно се прикриват!

хайпро е единствената фирма в района в която се заплаща добре и навреме.всичко останало са пълни глупости.

Бивш служител съм-и все още се надявам,че ще започнат да се ценят кадърните кадри.
Поздравявам ви за решението което взехте господа собственици!
Шевката правеше свойте далавери с мълчаливото съгласие и помощ на вашият ''предан''и алчен за пари счетоводител.
Колко пъти е правена ревизия на склада за яйца,колко постъпват-не се знае? Там бъркат големия омлет .
Желая Ви много яйца и големи печалби

zaplatite koito se davat v tazi firma sa ni6to v sravnenie v mizeriqta i usloviqta v koito se raboti tam. rabotata e tejka, edna jena sabira sama 15000qica na raka, di6a 8 4asa amonqk i galta pepel, vrednite sa 6.80 za edi mesec, da ne govorim za izvanredniq trud koito ne se zapla6ta realno. parite sa za 6efovete , za rabotnicite mizeriqta. napusnaxa nai kadarnite xora, za6toto ne mojaxa da iztarpqtlakomiata, krajbite ipodidigravkite na rakovodstvoto koeto vdiga6e;uj;zaplatite s po 1lev. izvar6vanite proverki sa samo v novite pome6teniq,no ako se vleze kadeto trqbva, ne znam kakvi globi 6te ima.

Фирма с потенциал и некадърни ръководители

нямам думи просто да опиша ужасната работна среда в тази фирма