теди95 /img/frontend/nomap.png"

Възмутен съм от всички тези негативни приказки по адрес на фирмата, в която сме работили и част от нас продължават да работят. Аз лично съм доволен от условията -има възможност за развитие,има човешко отношение /е по някой път има изнервяне на обстановката, особено когато има много поръчки, но мисля че това във всяка една фирма го има/. Шефа-Красимир Христов винаги е бил коректен с мен - обещанията определено се спазват. Понякога по-бавно, но въпреки това не съм бил излъган както за парите, които получавам, така и за перспективите ми във фирмата. Повечето колеги са готини, но има и непрекъснато мрънкащи неблагодарници, които искат внимание, уважение, високи заплати, но нищо не дават в замяна. Скатават се непрекъснато и все са недоволни, е аз не съм от тях.

Здравейте,към тези коити мислят да започнат работа при Красимир Христов,не пиша господин,защото този човек не заслужава такова обращение.Неговата нервна система е толкова разбита,че за него работникът е враг,който трябва да бъде тъпкан,мачкан,унижаван,обиждан,сринат като човек,за да бъде послушен,като роб.Е,тази фирма има и хубави неща;осигуровки-няма,освен 3-4 човека,които са му доносници и лизачи.Другите предимства на тази добра фирма са;заплати 1 месец назад,бавене на същата от устновената дата,битовите условия наистина са страхотни,няма вода за пиене,Уважаеми колега дърводелецо,ако дойдеш на работа при нас,си носи и инструменти,защото шефа ми не иска да даде,тъй като можем  го окрадем.Потготви се често да бъдеш глобяван,без основание,само защото на Красимир така му харесва.От тези глоби,които ни налага,той изплаща заплатата на 2-3 човека,браво,за което.При нас умните и способните не виреят,защото биват оплюти от лизачите,които се страхуват за работните си места.За аспирацията няма да говорим,тя може и да не се пуска,те говедата се се ринат в талаша.Понеже моят шеф рядко,не, много рядко прави секс и всяка сутрин за добро утро вика,псува и обижда,като изпуснат от лудницата и се гаври с нас.Любимото му занимание е да ни принуди в събота и неделя да работим и да ходим на монтаж,тогава,когато цяла България почива.Националните празници при нас не съществуват,и еничарите са били по-милостиви от него.Мога да се сетя за още много други неща,но вече ме заболяха пръстите да пиша,пък и не знам дали тази фирма си заслужава вниманието от теб драги колега.На фона на всичко това те приветствам с добре дошъл при нас,че да почувстваш нашата уникална работна атмосфера.

Здравейте,незнам и не ме интерисува тази жена каква е била във фирмата на Краси,но мнението и не е правилно.Аз започнах от нулата при него подаде ми ръка и ме научиха на всичко.Почнах като шлайфистка и бояджийка,там можеш да се развиеш и ако си кадърен да те оценят.За началника и що се отнася до отношението му,според мен е леко нервен ,но всички си го заслужават защото и добре да се държиш работника никога не доволен и все си мрънкат.Фирмата е страхотна и мисля ,че ако си добър и ти се работи можеш да го направиш там.Аз напуснах заради повече пари в друга фирма,но с добри чувства за Теди95 и Красимир Христов и колектива,на ден поне 2 се сещам за там.

Хора не се лъжете да започвате работа при Красимир Христов!
работното време е от 0800ч до 1730ч.почивки има в 1000-1015ч,1200-1230ч и последната е 1500-1515ч
мисля,че успявата сами да си направите сметка колко се работи и колко се почива.
събота и неделя са работни дни!
заплащането обикновенно е на надница-15-17лв на ден и това е ако те запишат,че си бил на работа-случва се и да те пропуснат да отбележат,че си бил.
Отношението на Красимир към работниците е отвратително ,постоянно ги навиква,псува и се опитва да посяга да удря!
Питейна вода няма!Така,че ако се излъжете да идете да работите за него- носете си ;).Тоалетните са ужким нови,но са в окаено състояние.Няма чистачка.През време идва майка му , която заключва тоалетните,за да не се използват.
аспирацията не винаги работи,защото харчи много ток!
относно договорите-такива няма! иска ти ксерокопие на личната карта и толкова ако стане така,че да мине комисия те задължава да казваш,че си от днес на работа в противен случай няма да ти даде парите,които си заработил и ти пуска граждански договор и толкова.
преди напускането си го известих,че съм си намерила друга работа и ще се махам от него,мога да ви заявя,че коренно се промени отношението му към мен-последната заплата така и не си я получих и тогава вече разбрах,че нито договор съм имала нито нищо.
за колегите да напиша нещо-мълчат си като п.....ки и не смеят да се обадят,що се отнася за клюкарене са първи-това са мъже!
И това ако е нормална работа....затова и текучеството на работници е огромно