Подробна оценка от неграмотната
Скъпа ДИВА И БОДЛИВА защо ни обиждаш,че сме глупави при условие че ти изкарваме заплатата,а ти по цял ден си разхождаш ботушките до бара и обратно.Не се притеснявай за нас а за себе си,защото ние сме свикнали да работим за жълти стотинки,но ти ако отидеш в друга фирма и вземаш заплати като нашите,може би ще се удавиш в ЯНТРА. PS:нали в саита беше без обиди,защо ни наричаш неграмотни.БЛАГОДАРЯ ЗА ОТДЕЛЕНОТО МИ ВНИМАНИЕ......Г -ЦЕ.
Подробна оценка от Дива и Бодлива
Здравейте колежки,ако мога така да Ви нарека,макар да виждам колко сте неграмотни всички.Болно ми е,че сте способни на такова оплюване към фирмата,в която си изкарвате хляба.Ами честно да ви кажа-като не ви изнася напуснете,идете в друга фирма,вижте как се изкарват "големите пари" и на друго място.Но мисля,че едва ли на друго място биха търпяли самонадеяни клюкарки като вас,които освен да мрънкат за повече пари за друго не могат и да мечтаят.Я ми кажете Вие като сте толкова способни,какво дадохте или променихте у себе си,за да се промени и отношението към вас?!Като знаете как се управлява една фирма,ами моля срещнете се с шефа си и поговорете.Споделете своите мисли и начертайте едно бъдеще на фирмата/такова,което да ви изнася на вас/.Г-н Минчев е доста бих казала широко скроен човек,и най-малкото което би направил за Вас, е да Ви изслуша без да Ви прекъсва.Пък ако има нещо за което си струва една промяна,то убедена съм,че ще я имате.Но най-вече за да получите нещо-ами докажете,че сте можещи и знаещи,а не недоволни и мрънкащи.А да не би някоя от Вас да избива семейни комплекси?!Е,това Вие си знаете,но запомнете няколко неща: 1.Не плащате пари за път. 2.Работите на топло и чисто място.
3.Получавате аванс и заплата на точно определената дата.
4.Излизате в отпуск всички заедно.
5.Осигуряват ви на брутното възнаграждение.
6.Получавате болнични.
7.Заплатен ви е извънредния труд.
8.Имате идеалното работно време.
9.Събота и неделя наистина са ви почивни дни.
10.Щефа и другите ръководни кадри винаги са ви влизали в положението/да не забравяме добрината,като помогнахме на колега и неговите преждевременно родени близначки/.
Ами ето скъпи "Колежки"-десет причини,за които си струва да се работи в "Нова Мод" ЕООД гр.В.Търново
Пожелавам професионални успехи на всички работещи там.
Подробна оценка от нова мод
това е форум за мнения за работодателите и всеки може да пише каквото си иска за когото си иска от нова мод и нова текс.
Подробна оценка от читател
Браво на админа!
Подробна оценка от Admin
Всяко ново мнение ще бъде изтрито, нещата излязоха от рамките на нормалния тон. Такава злоба и омраза няма място в този сайт.
Подробна оценка от огнената
защо пьк Светецо трябва да бъда на ръководна длъжност, и друго - не знаеш с какво образование съм
Подробна оценка от огнената
скьпо Миме, 5 г. шия с вас, гледам ви и ви се чудя на простотията. вярно е че от 2001 разценките са сьщите, но на мен още не са ми доплащали, както сьщо е вярно че 90 процента от вас са неграмотни и мьрзеливи. мен още никой не ме е обидил-защото няма да го позволя и никой не ми е опрял пистолет в главата да работя в сьбота.заради такива като вас дето се чудят как по цял ден да плетат интриги и да се подмазват, а зад гьрба се оплакват страдат и кадьрните. а между другото г-н Минчев е много културен човек.колко пьти до сега се сьбрахте и поискахте увеличение на заплатите или чакате господ да ви прочете писаниятя тука и да ви повиши. като не си искате как да ви дадат
Подробна оценка от Светеца
Не знам огнената дали е наясно със задълженията на ръководния персонал. Всички са с минимум по 1 висше образование. Те могат да станат шивачки, но Вие скъпа "Огнена", не Ви виждам на ръководна позиция.
Подробна оценка от топлото
Познавам отношенията вьв фирмата от близо и мисля че не сьществува заплата;МЬРЗЕЛ;или;ГОЛЯМА УСТА;.На работните-поздрав,на мьрзеливите-пьтя,чантата и за хляб...,за останалото-вижте оценките ми по-горе.Шефовете са супер,вьпреки че безгрешни хора няма.Писна ми от неграмотни.Има ли бьлгари в този сайт????????
Подробна оценка от Admin
Моля за Вашето внимание. Тук нещата заприличаха на говорилня и плювалня, имайте малко уважение едни към други.