Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Русегаз ЕАД /img/frontend/nomap.png"

Русегаз ЕАД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 6 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-6 от общо 6


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Искам да попитам какво е заплащането,ако има хора работели/щи в „Станчев-Русе“ ЕООД (Roussegas).Също така какво е отношение между работници и т.н.


бивш служител

-22 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-3
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
3
Работна среда
-2

Какво да напиша като бивш служител на клана Станчеви?! Не ходете там и ако сте намислили да работите за тях, бих ви посъветвал доста да се замислите.
Заплата - мизерна, минималната или близка до нея. За увеличение не се говори. Заплащането беше горе-долу на време.
Уважение - никакво. Работник за тях идва от робот, а служител - от слуга. Т.е. възлагат ви непосилни срокове на голям брой задачи и получаваш само мъмрене.
Привилегии - абсурт. Никакви, освен може би кафе за нощна смяна, което доста често не се дава.
Фирмена сигурност - нямате такава. Може да ви уволнят по всяко време за всяко нещо - въпрос на настроение на шефовете.
Ангажираност - нямаш свободно време да отидеш по малка нужда.
Потенциал за развитие - забравете. От където си почнал, там и напускаш или те уволнпват. Заплатата не се вдига, йерархията също, растат само задълженията ти.
Местоположение - извън града. Транспортът си е за ваша сметка.
Колеги - някои стават, други - не. Като цяло счетоводителите и старите служители са миризливите ябълки, те са запознати с игрите на началниците и се водят привилегировани.
Работна среда - в хале или в хотела. В халето е зле - студено зимата, ад през лятото. В хотела - студено зимата, хладно лятото.
АКО Е ОПРЯЛ НОЖА В КОКАЛА - РАБОТЕТЕ ТАМ. В противен случай стойте далече от това гнездо на змии.


бивш служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Искам да кажа на този който е писал от мое име т.е. от името на Демир Демирев Исаев меко казано е грозно. Нямам думи да опиша учудата си когато видях това мнение от някой , който е използвал чуждо име. Ти си един страхливец, за да не използвам по-грозно определение, ако имаш нещо да казваш на тези хора го направи очи в очи, а не криейки се зад чуждо име в сайт.Истината е една, да аз работех за тези хора, но имах достатъчно търпение и вяра в тях за моето развитие.Повечето хора които  работеха нямаха търпение, искаха лесна заплата, перфектни условия, превилегии без да дават нищо отсреща. Еми няма как да стане УВАЖАЕМИ ! Резултатите разбира се не закъсняха, бях оценен, и възнаграден за моята работа.Няма да давам оценка на бившите си работадатели не сам аз човека, който ще го прави.Имах страхотни колеги, страхотни клиенти, незабравими моменти и изживявания! Близо три години работих на това място! Напуснах с добро чувство и добри отношения, и няма да позволя на някой страхливец да оронва моето име и авторитет който оставих на това работно място и пред моите работодатели.Казвам моите понеже за мен са все още моите работодатели! Това е което мога да кажа! Ще си изчистя името и няма да оставя този случай така!


бивш служител

-2 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
5
Потенциал
0
Местоположение
-3
Колеги
3
Работна среда
1

Обръщам се към всички хора, които искат да работят в Русе Газ, Станчев-Русе или Хотел Фамилия. НЕ ГО ПРАВЕТЕ! И 3те обекта се притежават от Стефан Станчев. Ще обясня всяка от оценки, които съм поставил. Заплащането е нищожно - в общи линии ще ви натоварват до край, а ще ви заплащат като на чистачка. Заплатата идваше на време (поне докато работех там), но винаги по-малко от уговореното. Всеки месец намираха нещо, за което да се хванат, за да не ти се даде уговорената сума - собственика е доста стиснат. Уважение - това няма да го получите. Г-н Стефан Станчев уважава и плаща добре само на хората, от които има достатъчно голяма изгода. Синът му Милен Станчев не уважава никого, освен баща му. Не очаквайте и привилегии. Едиствените такива, които може да получите е да измиете колите на шефовете извънработно време. Фирмена сигурност - трябва да сте доста гъвкави и със здрави нерви, за да имате такава. Ангажираността е пълна, ако ви видят, че нищо не правите или си почивате след като сте свършили нещо, незабавно ви се намира нова работа. Нулев потенциал за развитие - започнете ли там - или ще сте общ работник, или барман, или администратор-охрана. За друга длъжност забравете! Местоположение - намира се извън Русе. На около 2 км от КАТ Русе. Има 1 единствена линия градски транспорт, която ходи до там и тя не е особено редовна. Колегите стават. Важи с пълна сила максимата: "Врагът на моя враг е мой приятел". Работната среда има 2 аспекта. Ако се работи в халето, където се произвеждат колонките и цистерните, ще сте в пълна мизерия, ще ви е ужасно топло през лятото и също толкова студено през зимата. Ако се работи в хотела или ресторанта - работната обстановка става, макар, че климатиците се пускат само когато има поне 5 клиента в ресторанта. Като извод искам да кажа, че не бих работил отново там за всичките пари на света.


бивш служител

3 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
3
Колеги
5
Работна среда
5

не си заслужава да ходите там !!! работата е тежка и понякога опасна-то няма сапун и веро па камо ли предпазни средства!!! мизерията е пълна,но не това е притеснителното-лоша организация и повече хора искащи да окрадат фирмата отколкото да и помогнат да изплува!!!може би и самите те вече не виждат смисъл в съществуването и ! много лошо заплащане и за хората получаващи малки заплати,за тяхно успокоение ще кажа,че тук има хора работещи за по "5лв" на ден! сега са ги вдигнали на "10"!!!имаме да вземаме/не само аз/ с хилядите,пари които няма как да получим щот няма кои да ги изкара!!! смятам че ако има  оценка за заплащане в системата -10,то тази фирма я заслужава!!!а за хората с които се запознах с тях там и работих рамо до рамо,мога да кажа само хубави неща!!!но такива хора не са заслужили по никакъв начин случващото се с тях/не става въпрос само за мен , но и за тях/!!!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте!
Кажете си мнението за фирмата Русегаз ЕАД...добре ли плащат, редно ли се изплащат заплатите, отнопение към работниците...абе каквото се сетите всичко е полезно!
Благодаря предварително!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?