Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Ефко Груп /img/frontend/nomap.png"

Ефко Груп

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Днес бях покенена за интервю,но постъпиха некоректно с мен,чух се с две жени по телефона и се видях с една в офиса им.Нито една от тях не се представи поименно.Дадоха ми някакъв адрес с неясни указания на местонахождението си.Въртях се в продължение на близо един час в най-централната част на града и няколко пъти ме отклоняваха в напълно невярна посока,вече плачех и се молех по телефона на госпожата отсреща,незнайно коя пак казвам,бях измръзнала до мозъка на костите си.Влезнах накрая в една книжарница зъ да се стопля и от там ме упътиха за въпросната улица.Намерих адреса на фирмата и там отново ходене по мъките,звъня на госпожа безименната,а тя вече не вдигаше.След 15-то звънене вдигна с остър тон и ме упъти,но след като бях на посочената улица и адрес.
След дългото въртене и обикаляне по улиците,разпитване на охранители,две служителки в книжарница и един мъж,който също беше в книжарницата успях да достигна въпросната цел.Всички обяснения по телефона бяха неточни,помолих да погледнат в интернет за ориентири за адреса,но не се съгласиха и ми отказаха,казах им, че не разполагам с интернет на телефонния си апарат.
Влязох в офиса и се озовах срещу две девойки,които недружелюбно ме помолиха да седна точно срещу тях и 10 минути стоях и чаках,изтича една госпожа с лист в ръцете и ме прикани нанякъде си,но предполагаемите секретарки й направиха забележка,че трябвало да чакам.Какво чаках така и никой не счете за необходимо да ми обясни.
След още 5 минути се появи по-възрастна госпожа отново размахвайки някакъв лист в ръце и два пъти ми хвърли обвинение,че съм закъсняла с ехидни усмивки.Попитах я бъзика ли се с мен и дали наиситана желае да проведем срещата или да си тръгна.Не бях обикаляла цял час с неточните им указания за да търпя и унизителното отношение на тези хора.Считам,че всеки договор има две страни и трябва да се отнасяме с уважение един към друг,това че си безработен и притеснен материално,не дава право на по-силния да унижава търсещия работа човек и да го подценява като личност.Вие сами си направете изводите,,ако ви развъртат един час и след това ви се подсмихват насреща.Ситият на гладния не вярва е казал народът и днес получих поредното потвърждение на народната мъдрост.
Така че скъпи търсещи работа хора,своеволията на работодателите или техните подчинени в БГ са страшино много,четете много и научавайте всичко за праватаси,не ходете с наведени глави,вие предлагате работната сила наработодателя и той е длъжен да се отнася с уважение към всички кандидати, не разчитайте като мен,че ако имате проблем с намирането на адреса те щели да ви направляват.Така ме направляваха,че се озъбих от студ и унизителната ситуация, в която ме поставиха.


43 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Супер са! Много готин екип :) Всички са супер усмихнати и въобще са супер позитивни. Мненията ми са главно от София, но съм виждала колеги и от други градове и са също много готини. Централният офис е доста добър, другите са по-малки, но пък не е тясно. Иначе за тиймбилдинги, да речем, има по веднъж в годината, но пък всеки офис може да си прави самостоятелно, когато си реши. По отношение на новите хора, обучават се добр. 


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Интересуваме какво е отношението във фирмата?Благодаря предварително!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?