Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Мирчев Идеас /img/frontend/nomap.png"

Мирчев Идеас

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 22 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 22


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Коректни от към заплащане, за работна среда... Готини и добро колеги, но мениджмънт а е на ниво... Подходяща фирма за студент да натрупа опит два три месеца и да се махне... Не е на ниво ИТ фирма за която бих кандидатствал отново някога, всички негативни коментари гласувам с две ръце за тях!
Наемат те на работа ако кажеш възможно най ниска цена за заплата при тях, нищо не разбират от дизайн... Пълна пародия! Осигуровките са възможно най- ниските, бонуси няма, мрънкане има много и негодуване. Микроменежиране на проектите с клиенти и обвинения за техните не сполуки. Успех на другите кандидати..!


шубе го/я е и не казва!

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Има тенденция в България ,малките,смешни, не чак толкова печеливши фирми с болни амбиции или българските фирми тип Mirchev Ideas да изцеждат кандидатите си до N-та степен за работа.Все едно започват работа в Tesla и почваш да работиш по SpaceX.Това е нещо като синдром.Избиват си комплексите върху кандидатите си за работа.Те постоянно приказват,че са много велики.Същото е и с по-големите,които правят прости неща, и оптимизират 10 реда тъп код по сто пъти на ден.Там на интервюто трябва да си компилатор.Аз лично съм се сблъсквал навремето когато си търсих работа с подобни фирмички.Сериозните фирми, ако реално търсят хора процедират по следния начин.Пращаш някъв код на някакви дребни проектчета,само за показ .Ако нямаш или са недостатъчни ти дават задачка за седмица обикновено ,която не е нищо кой знае какво.Отиваш на интервюто питат те въпроси по задачата, и някои допълнителни разбира се.И ако си се справил добре си назначен.Изобщо няма сито,изобщо няма състезание по програмиране.Ако им вършиш работа те взимат.Общо взето този който си разбира от работата ,за 15 -20 минути може да прецени на какво ниво си.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Преди около месец кандидатствах за свободна позиция във въпросната фирма. Като цяло ми направи впечатление, че често имат обяви, но не мога да преценя дали е заради текучество или заради разкриване на нови щатове, защото така и не започнах работа там. Имам познати, минали през фирмата - никой не се е задържал повече от 1 година. Казвали са ми, че напрежението е огромно, изискванията са до небесата, шефовете си разбират от работата, но нямат много реална представа какво става в екипа им, защото непрекъснато пътуват. Въпреки това реших да кандидатствам, за да се уверя сам. Това, което мога да кажа е че имат много сериозна пресявка - като цяло трудно някой може да започне работа, без да са му преценени много внимателно всички умения. Към обявата има задължителен въпросник с много конкретни въпроси, от които няма измъкване. След това - телефонен разговор и задача за опознаване на платформата им. След това 2-3 часа интервю в офиса, като при мен беше с двама човека и след това още едно интервю, мисля, че с въпросната шефка, която се държи приятелски, но всъщност няма шанс нещо да не разбере за кандидата. Не се задават стандартни въпроси, всичко е свързано с практика. Ако стигнете до последно интервю, ви казват супер подробно колко пари ще получавате, работно време, натовареност и т.н. На мен ми показаха дори някакъв лист с прогнозни заплати с включени бонуси за продажби на платформата. В заключение мога да кажа, че на мен ми беше полезно да участвам, но имайте едно наум, че въпреки че фирмата е българска, ситото е много голямо!


шубе го/я е и не казва!

-42 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-4
Колеги
-5
Работна среда
-4

Общо взето, положителните коментари тук, са писани от хора от фирмата, от приближени до фирмата, от ръководството.

Иначе, фирмата е уникална глупост. Правят абсолютни смешки, дървен продукт, който не става за нищо, пък те даже искат пари за тия глупости. Програмистите са на много ниско ниво (като казвам на ниско, нямам предвид програмиране на ниско ниво в машината, а имам предвид, че стилът им и познанията им са много ниски, безпочвени, аматьорски). Правят се пълни глупости. Тия хора не познават никакви концепции за производство на софтуер. Един осмокласник от някоя МГ да викна, ще се справя по-добре и ще е научен по-добре от учителите си в гимназиалното си образование.
Ръководството, са надувки (това личи и от коментарите им тук). Общо взето, удавник и за сламка се хваща и се бори с вълните. В България има фирми, които също злоупотребяват с хората, но там поне са големи и не им пука и не пускат по 10 човека да хапят наведнъж като хиени по разни такива сайтове в отчаяни опити да спасят Интернет реномето на клетата фирмичка. Всеки сам може да влезне и да се убеди на какво пропадняшко ниво са им продуктите, може да ги види сам в Интернет, някои от тях. Всеки нормален програмист се присмива на такива недоразумения, а те ги показват с гордост. Интервютата се правят с изключителна наглост и цинизъм. Включително, че хора, които разбират по-малко, оеняват хора, които показват повече знания. И после не ги взимат, защото се страхуват от тях. Да не би случайно да ги засенчи. И поради тая причина, фирмата си губи. Ръководството е силно заслепено от мания за величие и не приема критика. На мен лично ми приличат на клети селяндури от Влашко! Все пак имам право на лично мнение, нали?


45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Здравейте!

Бих искала да внеса фактологически разяснения в, меко казано, агресивната дискусия, в която бяхме въвлечени от г-н Калин Станчев – първоначално в лични имейли до компанията ни, а малко по-късно и в публичното пространство.

Потърсих г-н Станчев на 25 януари 2018 г . във връзка с кандидатурата му за отворените ни тогава позиции за PHP програмисти. Първото ми обаждане беше в 11 часа, когато не успях да се свържа с него. При последващото ми позвъняване в 17 часа на същия ден проведохме кратък предварителен разговор (обикновено използвам това време, за да разкажа на кандидатите ни повече за компанията и за конкретната позиция). Както винаги, когато се касае за позиция, свързана с изява на технически опит и умения, и тогава бяхме подготвили практическа задача, която кандидатите имат възможност да решат дистанционно, в комфорта на собствения си дом, в ден и час, посочени от тях самите. На програмистите, като г-н Станчев, изпращаме алгоритмична задача.

Действително с г-н Станчев имахме уговорка той да получи своята алгоритмична задача същата вечер в 18 часа и действително, поради непредвидени мои ангажименти в края на работния ден, не успях да изпратя задачата навреме. В 19 часа потърсих отново г-н Станчев, за да се извиня за забавянето и да го помоля да предложи друг ден и час за изпращане. Тъй като не го открих, реших все пак да изпратя задачата още същия ден, с 1 час и 15 минути закъснение. В условието към задачата бе записано, че очакваме решение до 2 часа, като преди това на всеки кандидат изрично бях обяснила по телефона, че тези времеви рамки са с изцяло ориентировъчен характер и ако тези 2 часа са изтекли, но той има желание да завърши труда си, не времето ще е основният фактор при оценяването.

Г-н Станчев изпрати своята версия на решение в 11,30 часа на следващия ден, 26 януари, след което тя беше предадена за оценяване от програмистите ни.

Обратна връзка с отказ от нас г-н Станчев получи 10 работни след изпращане на задачата от наша страна - на 7 февруари, което, както е видно, съвпада като дата с публикуването на емоционалните му коментари тук. След получения отказ получихме още няколко имейла, които, като стил и начин на изказ, се доближават до тези на коментарите му тук. Изпратихме любезното ни извинение и аргументирано обяснение.

Забавянето на обратната ни връзка с 3 дни се наложи по две причини: 1) Свръхангажираност от страна на програмистите ни преди пускането на новата версия на авторската ни софтуерна разработка; 2) Решението ни да дадем шанс за развитие в компанията не на един, а на двама кандидати. Имахме много млад и изключително талантлив кандидат, който се открои още при изпращането на своето предложение за решение и зае една от двете свободни позиции. За втората имахме колебание между общо три кандидатури, между които и тази на г-н Станчев.

Тъй като уважаваме времето и интелектуалния труд, които влагат кандидатите в процеса на подбор, ни бяха нужни още няколко дни за допълнителен анализ на работата им. Към момента имаме нов служител и за втората позиция и, съответно, обявата вече не е актуална.

Относно квалификациите на г-н Станчев за компанията и екипа ни, държа да подчертая, че той няма лични впечатления, тъй като никога не е идвал на интервю в нашия офис.

Както се опитах да му обясня и в личната ни кореспонденция, "Mirchev Ideas" е софтуерна компания с 15-годишно устойчиво развитие, лидерско присъствие в три държави и стотици доволни клиенти, което едва ли би било възможно, ако тук липсваше уважение към бъдещите и настоящи наши колеги.

С уважение,

Петя Дикова
HR асистент в "Mirchev Ideas"


представител на управлението

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

И още едно мнение от мен ,защото прочетох по-долу някои коментари ,на представител от ръководството ,че едва ли не негативните коментари са от хора които или са неодобрени кандидати за работа или несполучливи служители.Язък че се водите софтурна компания,а логиката ви се губи във вашите исказвания .За какво е направен този сайт случайно ?Той е направен и дава възможност на хора ,които са изпаднали в абсурдни,смешни ситуации и се сблъскват с такива мизерни компании като вашата да си споделят мнението.Това не е реклама по BTV,BNT или БНР.Аз по принцип не съм от хората ,които се ровят по форуми и пишат навсякъде коментари(в живота си съм писал 2-3 коментара,а съм кандидатствал за работа на много места),но ако пак изпадна в такава ситуация бих си изразил мнението.Съвет към тези,които си търсят работа, не се отчайвайте има и
нормални фирми,и ако някога ,някаква фирма ви даде задача да направите за еди колко си време ,а вие отговорите 'Да ще се опитам да е направя ,но ще получа ли отговор след еди колко си време,изобщо ще получа ли отговор',а те ви отвърнат -'Да ще получите отговор след еди колко си време ',но вие сте си отделили от времето макар че имате 10 други задачи от други фирми и го чакате този отговор защото мечтата ви е да станете програмисти и да почнете да се развивате по специалността а, мизерната фирма в която сте кандидатствали даже не ви е изпратила и един имейл,нареждайте е здраво ,защото е хубаво да се разбере,що за хора съставляват тази компания.Без да ви пука ,че някаква мири..ва др...шла , ще ви изкара ,че не ставатe и за това си изказвате мнението.И да са наясно ,че по този начин самите те губят и ако има още 1000 човека ,с които са се отнесли така както с мен ще има негативни коментари,няма как да няма ,не става, никъде не дават така.Така може само в реклама по BTV, BNT или БНР.И още един съвет към вас кандидати за работа , колкото и да ви се изкарват на велики смешните фирми за сайтчета ,erp-системки,складови програмки и да ви показват индиректно ,че вие не ставате за тази работа и ви мачкат още на интервюто,по телефона или в офиса им .Знайте ,че нещата които правят са супер елементарни и се научават за броени седмици.Ако имате достойнство кажете им направо в лицето,или споделете ,че са палячовци и само ви занимават с глупости ,не мълчете като П..ки,знайте ,че те не търсят реално хора а само проверяват пазара как е има ли програмисти.След моята кандидатура пак имаше обява за същата позиция и пак ще има сигурно така периодично през няколко седмици.
ЗА ВСИЧКИ ФИРМИ ТИП "MIRCHEV IDIEAS",НЕ СЕ БЪЗИКАЙТЕ С ХОРАТА ПО ТЕЛЕФОНА(КАТО ТЕЛЕФОННИ ИЗМАМНИЦИ,ВРЕМЕТО Е ПАРИ),ИМА МНОГО ХОРА ,КОИТО РЕАЛНО СИ ТЪРСЯТ РАБОТА И КАТО СЕ ПОТРУДЯТ МАЛКО ИЛИ МНОГО ВЪРХУ НЯКОЯ ЗАДАЧАТА КОЯТО СТЕ ПОСТАВИЛИ,ЗАСЛУЖАВАТ ЕДНО ПИСМО ПО ЕЛЕКТРОННА ПОЩА .И НЕДЕЙТЕ ДА ЛЪЖЕТЕ В САЙТА,ЧЕ НЕГАТИВНИТЕ КОМЕНТАРИ СА САМО ОТ ХОРА ,КОИТО СА НЕОДОБРЕНИ И ОГОРЧЕНИ ОТ ТОВА ,ЧЕ НЕ СА НАЕТИ НА РАБОТА ВЪВ ВАШАТА 'УНИКАЛНО ПРЕУСПЯЛА ФИРМА'.ХОРАТА ,КОИТО СА ИМАЛИ ВЗАИМО ОТНЕШЕНИЯ С ВАШАТА .... ФИРМА ИМАТ ПРАВО ДА СИ ИЗРАЗЯТ МНЕНИЕТО,НЕ ЗАЩОТО НЕ СА НАЕТИ НА РАБОТА ИЛИ СЪКРАТЕНИ ИЛИ НЕЩО ДРУГО ,АМИ ЗАЩОТО СТЕ СЕ ОТНЕСЛИ НЕСЕРИОЗНО КЪМ ТЯХ.НЕ НАТРАПВАЙТЕ В КОМЕНТАРИТЕ ,ЧЕ ЗАРАДИ ТОВА ПИШАТ ЛОШИ КОМЕНТАРИ,ГРОЗНО Е ,ЖАЛКО Е ,ИТ ИНДУСТРИЯТА ГУБИ МНОГО ОТ ФИРМИ КАТО ВАШАТА,ЗАЩОТО АЗ СЪМ ВРЯЛ И КИПЯЛ В ЖИВОТА ,ЗА МЕНЕ СА ЯСНИ МНОГО НЕЩА И ЦЕЛИ ,НО ПРЕДСТАВЕТЕ СИ ЕДИН 22 ГОДИШЕН МЛАДЕЖ ДА СЕ ИЗБЪЗИКАТ ТАКА НЯКОЛКО ПЪТИ ПО ТЕЛЕФОНА КАКВО ЩЕ СТАНЕ С НЕГО???ААА ДР..ШШ-ЦИ .АЗ ИМАМ ПАРИ ОБЩО ВЗЕТО МИ БЕШЕ ВСЕ ТАЯ КОГА ЩЕ ПОЧНА РАБОТА.АМА НЯКОЙ ДРУГ С ПО ЛАБИЛНА ПСИХИКА КАТО СЕ ОТНЕСАТ ТАКА С НЕГО НЯКОЛКО ПЪТИ УТРЕ ЩЕ ЗАПОЧНЕ ДА КРАДЕ.


ЩЕ СИ КАЖЕ 'ТО ВСИЧКИ ФИРМИ В БЪЛГАРИЯ СА ТИП 'MIRCHEV IDIEAS'


кандидат за работа

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Искам да разкажа с две думи на всички хора, които имат или ще имат вземане даване с тази смешна фирма ситуацията около моето кандидатстване.Обадиха ми се около 17 и нещо и ми казаха ,че в 18.00 часа ще ми пратят задача на електронната поща,която трябва да реша за 2 часа...Да обаче стана 18.30 ни задача ,ни писмо ,ни вест ,ни кост,българска работа.Опитах се да се свържа с някой по телефона ,да не би да ме будалкат нещо,но уви никакъв отговор само гласови пощи.Стана 19 и нещо продължавам да си проверявам пощата все още писмо и задача няма.Чак след 20.30 ,когато бях излезнал навън с приятели на по бира от телефона видях ,че са пратили задачата,Слава Богу че оставих решаването на задачата им за сутринта а не си развалил излизането.На следващия ден им пуснах решението,като им пратих писмо да обясня причината пради,която съм се забавил.Все пак
това не е причината заради която оставям негативния коментар.Това е по-скоро смешна и абсурдна ситуация в която фирма дава задание на човек за време а ,самата тя се бави с изпращането на условието на заданието като е обявила точен час предварително.

Причината поради ,която пиша лошия коментар е ,че преди да започна да правя задачата изрично ги попитах по телефона,след като пратя заданието ще получа ли отговор и до колко време.Те ми казаха ,че "При всички положения ще получите отговор в рамките на седмица".

Абе хора ,имайте малко уважение към кандидатите си за работа,седнали сме,решаваме ви изгъзиците,драснете поне email-че като сме се разбрали по телефона.Ако бяхте казали че няма да получа отговор или ще получа отговор след месец,два или 4-5 изобщо нямаше да си правя труда да ви решавам задачата,която между другото беше като условие много добре измислена.Естествено маса фирмички за сайтчета и erp-системки които много обичат да се правят на големи и да се доказват пред себе си и пред бабите си ,че са много велики ,пукат се да дават всякакви оптимизационни и алгоритмични задачи,макар че ако ги питаш какво e PCA или LDP ше те гледат като извънземно.Да може и аз да не съм вашия човек,хубаво не сте ме избрали или още избирате хора(има много фирми които избрат кандидати с месеци и години), ама има елементарни етика в този живот.Жалко ,че в България съществуват такива фирми и организации , което като цяло говори що задържава сме.Слава Богу си намерих започнах работа,но в процеса ми на търсене на работа се натъкнах на много подобни фирмички


бивш служител

20 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
2
Привилегии
1
Фирмена сигурност
2
Натоварване
4
Потенциал
1
Местоположение
2
Колеги
4
Работна среда
1

Здравейте,

Преди да опиша нещата във фирмата, ще кажа, че напуснах без абсолютно никакви лоши помисли срещу, когото и да е било в нея. Ще се стремя мнението ми да бъде напълно обективно, но ще има и неща, които не мога да се спестя. Иначе като позиция бях ръководител на техническата поддръжка или поне така се водех, като изключим факта, че като във всяка Българска фирма - назначен си за едно, а правиш още 101 неща, но това за мен не бе проблем.

Първо искам да призная благодарността си към г-н Мирчев, който за 2 години и 9 месеца (в които работих там) ми показа доста неща, научи ме на много и ми помогна много в моето професионално развитие, а също така и останалите колеги, с които работих през това време.

Реално заплащането от гледна точка, че това си е българска фирма за брашна дават добри пари. Винаги може да работите в някоя от чуждестранните ферми и да взимате повече, но това е отделно. Усигоровките са на минималното (поне с мен и другите в отдела ми бе така), но човек може да се опита и да коментира тази тема с управителя, като смятам, че това евентуално ще бъде за сметка на заплащането.

Уважението е почти никакво - може да имаш много заслуги за дадено нещо или неща, но в продължение на доста време да ти се натяква за твоя малка грешка. Не един и два пъти се е случвало, пък и след всеки напуснал служител колкото и големи да са били заслугите му се е изливало доста помия върху него и името му, което за новите служители най-вероятно звучи като истина, но в 90% от случайте - не е. При мен случая бе идентичен, напускам изчаква се някакво време, но преди да сме прекъснали взаимоотношения - помия, но в очите - никога.

Привилегии - освен, че си работиш за заплатата други няма. А, да - можеш да си вземеш 1 лиценз за онлайн магазин, но поне аз не се възползвах от тази си привилегия. А, и за повечето е неприложима освен ако не мислят, да го продават.

Фирмената сигурност е като за Българска фирма - сигурността е според финансовият месец и т.н.

Натоварването е доста голямо, поне при мен бе така, дали от моя страна или от страна на шефовете - все пак го имаше. Да не говорим средните 30-40 часа overtime месечно, а и самата стресова ситуация от различни фактори.

Потенциала е почти никакъв - няма на къде да се развиваш, защото фирмата е малка, дори да станеш "вожд" индианците ще ти малеят, ако въобще ги има. Реално това, че се водих ръководител мога да го нареча щастливо стечение на обстоятелствата.

Местоположението на офиса мога да кажа, че е добро - ако идваш от Пловдив или Младост/Дружба. Ако трябва да пътуваш от центъра не е толкова оферта, а да не говорим ако пътуваш от по-крайните квартали. Просто времето за предвижване не е малко, а и офиса е далеч от спирки на метро и автобус, поне достатъчно далеч да стигнеш мокър ако вали.

Колегите - това може би бе най-доброто нещо в офиса, всички там бяха готини хора дали докато офиса беше от около 50 човека и докато станаха под 20, то всички бяха и са готини хора. Конфликти никакви и винаги готови да помогнат с нещо, което не е в твоята компетенция.

Работната среща с малко е положителна, като заслугата е изцяло на колегите. Просто стреса от семейното управление е повече от нужното. Имаше месеци, в които шефовете не се мяркаха много (дали заради отпуски или други ангажименти), в които всичко бе спокойно, работата си вървеше и всеки бе усмихнат. Когато са там обаче нещата изглеждат по друг начин. Колкото и добре да се разбирах с г-н Мирчев, то винаги е имало ненужно напрежение или раздразнение от факта, че те питат "Какво правиш" и "Нямаш ли си работа" при условие, че губиш 5-10-20 минути в това да изглеждаш някакво клипче или просто да се разсееш с нещо друго.

Както и да е - общо взето всички проблеми, които може да имате в офиса, могат да бъдат в стечение битката за надмощие между г-н Мирчев и г-жа Мирчева, като по-конфликтната личност е втората. И не се залъгвайте, не се опитвам да опетня, когото и да е било, просто изказвам мнението си, което е споделяно не само от мен, а и от други - бивши или настоящи служители.

Общо взето фирмата ми даде много, но и аз не съм дал по-малко и причината да напусна бе г-жа Мирчева, за да предотвратя по-нататъчни разногласия и нерви за мен. Напуснах от ден за ден - без предизвестие или друго, защото така се разбрахме с г-н Мирчев, като от моя страна имаше готовност да преглътна гордостта си и да остана и да изкарам предизвестието си, но това е друга тема.

Като цяло за човек, който е решил да се развива в бранша и има здрави нерви (и известна доза непукизъм) е добро място за развитие, стига да не разчита само на заплатата и да е там, за да убива време.

Като заключение мога да кажа, че съм доволен от фирмата и нещата, които получих от нея, надявам се и фирмата да е доволна от мен, ако не е - то явно просто не съм се справил, за което мисля, че по-скоро колегите, с които съм работил трябва да дадът мнението си.

Поздрави и успех в бъдещото развитие на продукта и фирмата!


настоящ служител

44 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
5

Здравейте,
Прави ми впечатление, че негативните коментари идват или от ненаети интервюирани кандидати за работа, или от несправили се бивши служители. Бих посъветвала и двете групи да поработят върху собсвтените си професионални умения, за да може някой ден да станат желани кадри за работодателите
Като служител от малко повече от година смятам, че имам достатъчно наблюдения, за да коментирам. Иска ми се да бъда кратка, но изчерпателна. Това е фирма, в която се цени и възнаграждава професинализма и отговорното отношение към работата, незавсимо за кой отдел става въпрос. И най-вече способността на човек да може да мисли. Има служители, които за по-малко от година работа са получили сериозни повишения, защото са се доказали. Показали са, че си харесват работата, стараят се, а не са дошли просто за да си убиват времето. Заплатата се получава редовно и навреме и винаги, когато имаш нужда от спешен аванс можеш да разчиташ на това. Имаш 8-часов работен ден, като един ден можеш да изработиш 5 часа, друг път 11, никой не ти прави забележка за времето ако си вършиш работата.
В отдел разработки работят опитни програмсити, дизайнери и интегратори, като всеки един от тях е получил сериозно повишение на първоначалната си заплата още преди да има и година и половина стаж във фирмата. Още повече винаги има и допълнителни проекти, които се аутсорсват ако програмиста има желание да изкара още пари към заплатата си. Да не говорим, че нещата, които един PHP дивелъпър може да научи в "Мирчев" ще му помогнат много.
 
Колегите са супер, можеш да разчиташ на тях винаги - дали да ти обяснят някой по-сложен проект или казус, или пък да поиграете боулинг в Плейграунд след работа.
Пиша всичко това само и единствено, защото коментари като този преди моя ме изкарват от равновесие и чувството ми за справедливост се обажда. Мисля, че за всеки е ясно колко е умственият багаж на човек, написал подобно нещо и защо той не е нает да работи в нашата фирма.
Ако искате да убивате времето на работа, цъкайки във фейса и скатавайки се, Мирчев определно не е за вас. Ако обаче искате и можете тук със сигурност бързо ще ви оценят.
 
 
 
 


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Може ли работещ в момента във фирмата или човек от ръководството да изясни въпроса с осигуровките към момента, септември 2013 ?

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?