Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Нектайм ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Нектайм ЕООД

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


клиент

-33 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
-3
Работна среда
-5

Фирма Нектайм изпълни наш обект, качеството на изпълнение на инсталациите по част климатизация беше плачевно( доставиха ни водоохлаждащ агрегат, който много често спираше да работи, техническият ръководител отговарящ за изграждането на инсталацията от страна на Нектайм  посъветвал наша служителка, когато агрегата спре да го стартират ръчно. Взеха доста пари, но като качество на изпълнение никакво го няма - то е перманентно в отпуск при тази фирма. Относно вентилационните инсталации просто не ми се говори - започнаха да монтират въздуховодите на рейка вместо, както е от доста време насам в сериозните фирми на европрофил. Добре, че един от колегите от техническият ни отдел  е присъствал в началото на монтажа и е предотвратил това безумие. За служителите  на Нектайм не искам да коментирам - момчетата работят толкова колкото им плащат те не са виновни, че в лице на ръководството не срещат подкрепа. Управителката на Нектайм има много, ама огромно желание да вземе всички обекти до който може да се докопа ама с това качество на изпълнение просто е трагично. Ще споделя и още нещо за нас - Ние г-жа. Кръстева си взехме водоохлаждащ агрегат от друга конкурентна фирма от бранша, преправихме и инсталациите така, че да работят, което Вие не направихте. Инвестирахме за да оправим Вашите недомислия, нали вие се хвалехте, че сте в топ 5  на климатичните компании имате проектантски отдел, имате 20 години опит и т.н. Да в топ 5 сте ама от зад в класацията.  Работата ни с Вашата фирма ни донесе повече негативни емоции. Срока за изпълнение също беше доста по-голям от предварително договореният. Качеството на доставеното климатично и вентлационно оборудване беше много под това което бяхме договорили. Като цяло това, което направихте беше за оценка под 2 по десетобалната система.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Напуснах фирма Нектайм ЕООД преди време. Искам да споделя, че ръководството начело със сем. Кръстеви и голяма част от служителите са изключително некоректни и нямат никакво уважение към колегите си. Фирмата е некоректна във всяко отношение и затова има непрекъснато текучество на работници. Наскоро разбрах, че и крояча на въздуховоди, който работеше във фирмата повече от 10 години е напуснал, това момче работеше много и даваше всичко от себе си за фирмата, представете си колко държат на работниците си. Тази "фирма" няма кой знае какъв потенциал за бъдеще, не препоръчвам Нектайм ЕООД на хора, който исат да се развиват и да имат бъдеще.


бивш служител

-27 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
-2
Колеги
0
Работна среда
-5

 Няма нужда от коментар.Имах възможност да се убедя сам в "корекноста" на г-жа Кръстева и компания.Фирма състояща се от 10-на човека и претендираща,че се занимава с изграждане на ОВК системи.Да така е,3-4 човека ги въртят постоянно по командировки.Екипа от монтажници на въздуховоди се състой от 2-ма!!! души,единия от които има опит.Заплащане фиксирано в договора 410 лева.Получавате го евентуално след 30-то число на следващия месец.В цехчето работят 4-5 човека единия от които е техн.ръководител?!?/фирмата няма обекти и средства да поддържа персонала си,освен от монтажа на климатици което го може и една гаражна фирма!/.Огромната работа която се извършва е монатж и абонаментна поддръжка на климатици.Системата на изработка и монтаж на въздухопреносни системи е под всякаква критика/укрепването се изработва от отпадъчна ламарина-1.0мм,европрофил за фланци просто забравете,защото струват пари-ползва се система от 1956 година и подръчно пригодени "инструменти".Ползва се ламарина-0.6/0.8 за изработването на въздуховоди с голямо сечение и др.Ако уважавате себе си или искате да придобиете опит в тази професия това определено не е фирмата.Да не говорим,че ако не сте "свой"човек просто ще влачите за този дето клати дърветата.Заплата м/у 600-800 лева/криза нали се сещате,но не и липса на работа от порядъка на 10-12 часа/.Търсят се специалисти с висок професионализъм и наклонности към мазохизъм.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?