Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Арсенал - Гина Петрова ЕТ https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Район р-н Младост, Квартал МЛАДОСТ, бл. 45, ап. 73&markers=София,Район р-н Младост, Квартал МЛАДОСТ, бл. 45, ап. 73

Арсенал - Гина Петрова ЕТ

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 11 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-11 от общо 11


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

С фирма ЕТ АРСЕНАЛ - Г. Петрова се сблъсках след като бях кандидатсвала по обява за работа в един от сайтовете предназначени за целта. Наименованието на позицията е "Сътрудници за работа с компютър", както беше обявено на сайта. Обади ми се представителка на фирмата, която ми обясни, че става дума за работа с почасово заплащане. Изплащането на заработените пари се осъществява в края на седмицата, като за тази позиция фирмата НЕ предлага договор. Както любезно ми беше обяснено веднага след това, "но пък това е една добра възможност за доход по време на обучението"(аз съм студентка). Разговорът не приключи с ангажимент за среща, тъй като в предлаганото време за среща имах ангажимент към друга фирма. Бях помолена да си помисля доколко съм заинтересувана от предложението и да се обадя на следващия ден, ако имам желание да се срещнем. Обадих се. Тъй като ангажимента към другата фирма беше отпаднал, бях готова да започна веднага. Само че след като припомних на представителката на фирмата предишния ни разговор и ѝ обясних, че в момента нямам предложение за друга работа/стаж, тя ми затвори телефона като ми заяви, че съм я смятала за "последна дупка на кавала".
 
Ще се радвам за чуя и други мнения за фирмата, тъй като не намерих никакви коментари за нея. Не давам оценки, защото смятам, че досега ми с нея е твърде кратък и не мога да бъда достатъчно обективна.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?