Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ЕКС 10 ООД /img/frontend/nomap.png"
5 2 0
2 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


кандидат за работа

-10 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

www.jobs.bg/f1217906
Въпросната фирма си търси офис-сътрудник с висше образование, перфектна компютърна грамотност / това вече не би трябвало да е изискване за офис-сътрудник, но явно за управителите е , английски език на много добро ниво и т.н. и т.н. за огромната сума " От  300 до 400 лева на Месец" - Месец е с главна буква, да не би кандидатите да не забележат и да си помислят, че тази огромна заплата е по американски стандарти - годишна!      
Чудя се, ако управителят на въпросната фирма разполага със месечна заплата от 300 до 400 лева, как ли ще успее да закупи компютър на детето си, за да може един ден да има префектна компютърна грамотност, как ще му плати курса по английски, който е в рамките на 300 лв и как ли ше му плати таксите за магистратура / за висшето образование/, които са мин. 2500 лева без тези за държавните изпити.
Интересно е също, с каква мотивация назначеният служител ще работи и ще защитава интересете на фирмата? Този работодател помислил ли е ,ако изобщо може да мисли, човекът....

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?