Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Адаптконсулт ООД /img/frontend/nomap.png"

Адаптконсулт ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 35 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-20 от общо 35


кандидат за работа

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Бях поканена на интервю в кв Младост посрещна ме млад екип най възрастния беше на около 30г. Условията които ми казаха бяха следните : 2 седмици обучение,попитах какво преставлява обучението  девойката ми обясни че ще обикалям с някой от брокерите известно време /подписва се договор за обучение/ след това ако те са доволни от мен и съответно аз от тях подписвам и трудов договор. Първият месец заплатата е 600лв ако направя 6 сделки заплатата ми скача на 800лв , но имам избор да остана само на процент без твърда заплата. .Попитах кое е по добре % или твърда заплата девойка ми каза че всички тук са на % тъй като се взима повече пари от 800лв. Поинтересувах се за осигуровки момичето не можа да ми обясни и отмина въпроса ми. Работното време от 09:00 до 19:30-20:00 в зависимост до колко часа съм си уговорила среща с клинетите. Казаха ми че до края на денят ще ми се обадят ако съм удобрена,но те ми звъннаха след седмица.Попитаха ме дали все още си търся работа и дали мога още утре да почна обучение.Аз съответно отговорих с Да. Отидох в офиса в кв.Младост ., настаниха ме на един неизползван компютър дадоха ми мобилен телефон изкараха ми няколко обяви за жилища където нямат снимки и ме накараха да прозвънявам на клиентите и да се приструвам на частно лице което си търси жилище и  да си уговарям срещи с тях за оглед на апартамента и м/удругото питам дали мога да направя снимки на жилището за да мокажа на моят приятел (тъй като той е на работа и няма никакво време да обикаля с мен) и след като направя нужният оглед да запомня за какво става на въпрос на кой етаж се намира в близост до блока какво има и най накрая снимките се качват на техният сайт и се сещате за какво става на въпрос !Ако ме попитат откъде имам телефона и информация за това че дават апартаменти под наем аз трябва да отговарям "от познат на познат на приятел или някоя роднина"  Най странното е че аз CV-то си пуснах на Фирма "Хит Пропъртис"/Хит Транс 09 ЕООД/ направих нужната справка за фирмата дали е корекна , но не намерих нищо в интернет,странно защо ли?! В офиса ми дадога да подпища договорът за обучение на него най странно пишеше че обучението трае 3 дни считано от днес и че след 3-тия ден дължа такса 10лв и в срок на 3 дни трябва да я платя,поднесоха ми и др договор да подпиша в който се задължавам че при евентуално мое напускане на фирмата дължа 200лв , попитах как така ще дължа пари? И момчето (което не беше повече от 25годишно) ми каза че фирмата по този начин се застрахова ако вслучая открадна Мобилния тел с картата в него... Странно в документа не пишеше нищо за Мобилен телефон и карта а само "Трите имена ,данните от Л.К и с мой почерк сумата 200лв и дата" нищо друго.Съответно аз си тръгнах .  Давам на слабата оценка тъй като според мен фирмата е некорекна не само със служителите ами и с хората. 


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Чувал съм, че фирмата е коректна и се изкарват пари, но ако ти се работи.
Офтопик:
Имам една молба към повечето писари тук. Българският език е един от най - древните, сложни и богати езици в Европа. Моля ви, не се подигравайте толкова жестоко с него! Хора, които кандидатстват за работа във фирма като Адаптконсулт се счита, че би трябвало да имат поне завършено средно образование. Съответно и да пишат без или поне с минимален брой правописни грешки. Това е допустимо в някой тийнейджърски форУм, тъЙ като е изискване за всяка една длъжност.Един съвет - идете на някой учител (начален) ако искате да си намерите работа.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

И аз ходих на интервю в Младост, казаха ми, че има твърда заплата, но няма трудов договор, което лично на мен ми звучи несериозно. Кой работодател би имал сериозно отношение и намерение към служителя си, когато не иска да го назначи на трудов договор. Мисля, че това е достатъчно, за да може човек сам да си направи изводите за каква сериозност и сигурност във фирмата става въпрос.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравеите ! Обадиха ми се за интервю за работа от въпросната фирма за офис Младост та искам да попитал дали някои има представа кака стоят нештата в този офис по отношение на заплащането тъи като в обяявата пише че има твърда заплата но от форома разбирам друго .Благодаря ви предварително .


32 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
0
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
3
Работна среда
0

Скъпи мързеливи мишлета,ще ви кажа само,че за последните 4 месеца съм изкарал над 10 000 лева в тази фирма(и още мн други колеги),но фирмата не е за мързеливи малки и жалки хорица,а за такива ,на които им се работи!!!За това драги мързеливци не търсете винаги причината в другите ,а във ВАС самите!!


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

За жалост виждам коментарите твърде късно!! Адаптконсулт - некоректни брокери, обучени очевидно да мамят и изнудват за незаслужени и неоснователни комисионни, всъщност това е практика за повечето агенции от този тип. Заслужават да бъдат брутално `прескачани` във всеки удобен момент и именно това съветвам бъдещи наематели и наемодатели!!


кандидат за работа

-35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
0
Работна среда
0

Напълно подкрепям предното изказване,че става въпрос за "доброволна инвестиция"на губене на време и пари.
Аз бях на интервю във въпросния офис.Първо човечеца който трбваше да води интервюто ЗАКЪСНЯ около 10-15 минути.След това се разположи удобно"неглиже"срещу мене и започна"прителски" да ме навива колко много "пари"се правят от въпросната дейност и как след време ще "помахам с ръка"на предишният си работодател.Само,че човек би повярвал ако види пред себе си добре стоящ менижър вдъхващо уважение.Въпросният човечец не само че не беше се обръснал,облечен със суичър,спортни панталони и бутонки.Няма лошо,ама не за такава среща с потенциален кандидат за работа.Обясни ми че се работи на пълен работен ден.Ходи се на срещи с клиенти.това ОК.Но незнам кой има време днес да си инвестира в дейности с неясни финансови параметри.Аз лично нямам.Без твърда заплата само за факта,че прекарваш доста време в офиса и имаш транспортни разходиняма как да стане.Явно нямат хора тъй като след 2 дена пак са пуснали обява.Мой съвет е не почвайте там,освен ако нямате много свободно време и повече пари.


бивш служител

-10 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
0
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Тази агенция за недвижими имоти работи некорекно с всички както с персонала си така и с потенцялните си наематели и наемодатели. 1. Персонала ако мога така да кажа са хора който след проведеното първо интервю им е казано, че ще се обучават в продължение на една седмица но се оказва, че седмицата не е една защото на първата ви среща с менидъра на отдела в който сте изпратен ви прави второ интервю в което ви съобщава, че Директора Човешки ресурси Гергана Атанасова се е объркала и обучението е две седмици които не се заплащат нито от агенцията нито от вас НО на практика не е така защото още от парвия ви ден за обучение ви запознават със софтуера който имат (той е направен така, че да дърпа от всички севъзможни сайтове оферти за наеми и обяви от хора който търсят да наемат жилище) и ви дават мобилен телефон и фотоапарат след което започвате да се ровите като луди в тяхната програма и да се обаждате на наемодателите за да си оговорите среща но да е само за същия ден за предварителен оглед като лъжете, че сте им намерили потенцялен клиент за техния имот и искате да го видите и заснемете за да се презентира по лесно от вас. Всички разходи са си за ваша сметка без телефоните разговори. На ден трябва да набирате колкото се може повече адреси за огледи. 2. след като имате вече набрани обяви започвате да звъните на хора който търсят да наемат жилище и пак лъжете, че сте им намерили страхотен имот по техните критери а всъщност водите хората на вашите си оферти като се правите на шут защото примерно клиента иска тристаен а вие го водите в двустаен и там го навивате да го вземе (тук отново разходите за транспорт са си за ваша сметка и имаите предвид колко ли хора ще си сменят интереса за да ви се хванат на лъжите). Твърда заплата и трудов договор няма те се съобшават иформативно и на двете интерюта но ви карат да работите на процент след като издържите двете седмици обучение и след това 1-2 месеца стаж (на ден разхода ви е грубо 15лева; за мин 2 седмици 150 лева а след това по време на стажа отново разходите са си за ваша сметка и отново нямате трудов договор. Ако можете да издържите минимум 6 седмици без да получите нито лев и да давате всеки ден пари от джоба си за да обикаляте адреси и да лъжете наематели и наемодатели и сте готови да ви кажат след 6 седмици, че не са доволни от резултатите който сте постигнали и можете да си ходите, доброволната работа значи е за вас :):):):). 


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Г-н Петър Петров, навярно сте някой от мениджърския екип на компанията, ако нещата при Вас са нормални, не бихте пускали обяви през ден. Отидох на интервюто с резерви именно поради прочетеното тук, но силно се надявах да греша. На секретарката Ви не съм задавала тъпи въпроси, а просто попитах, ще бъда ли приета в часа, в който ми е насрочено интервюто, защото моето време за мен си е ценно, тя реагира сякаш я питам дали ще ми уреди интервю с Барак Обама. При тази секретарка ясно ми стана и каква е фирмата, анкетата Ви беше елементарно тривиална и щеше да е загуба на време. Факт е, че пак търсите служител за същата длъжност, изгубили сте времето на всичко попълващи. Що се отнася до това дали да емигрирам, това го решавам аз, Вие не ме издържате ние държавата, която подобните на Вас ограбват. Пак може да кандидатствам и да дойда на интервю при Вас, може да получа ценен опит как се успява с измами в БГ и да не Ви се налага да ми предлагате отново емиграция. И пак повтарям пари изкарани на гърба на отчаяни хора не носят добри емоции. Успех в намирането на подходящ кадър и информирайте секретарката си какво да отговаря.


бивш служител

34 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
0
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
0
Колеги
5
Работна среда
5

Аз да ви кажа съм супер доволен от тазли фирма - първо като клиент, намериха ми перфектно жилище на перфектна цена. След което започнах работа при тях. Ще ви кажа само не съм бил на заплата , а на процент и по-голям стимул от това здраве му кажи. Не съм взимал по-малко от четирицифрена сума за месеца, като обикновенно отпред е имало една 2.  :) Това че има много мързеливци и некадърници си е техен проблем, да ходят да продават домати. Работната обстановка винаги е била супер. Никой не те пресира, защото просто ако не си дадеш сам зор - пари няма да изкараш. На готово ни се иска на всички ама не става. Като искам почивам, като искам работя - но никога не съм си губил времето.
А относно лъжите - я се запитайте драги ми наематели и наемодатели, колко пъти сте лъгали брокери. Аз толкова не съм бил лъган през живота си.
И един съвет ако искате жилище на нормална цена използвай брокер. Работата на брокера не е само да ти покаже жилище и да ти вземе парите, ами да ти договри цена, условия и прочие. Успех на пазара на труда ХАХАХА.  Твърдо заставам зад фирмата. КИРО-МАШИНАТА :)

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?