Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Адаптконсулт ООД /img/frontend/nomap.png"

Адаптконсулт ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 35 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 35


настоящ служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

проблема не е, че гонят брокерите, проблема е, че в офисите идват всякакви индивиди, дава им се шанс, те се отказват, защото виждат, че е трудно и си хващат пътя. Аз работя от 5 месеца, имам колеги от година, от две.  Защо все още работим ако ни гонеха??? тази работа не е за всеки и се изисква постоянство,  дисциплина, динамика и лишения.... това да не ви е агенцийка от 2 брокерки на по 60 години??? какво си въобразявате че говорите??? това, че вие не сте издържали ви прави неспособни, но не ви е виновна агенцията!... а това със снимките са пълни глупости.. снимки се правят точно защото в агенцията има 20-30 брокера, трябва всеки един от нас да е запознат с имота, състоянието на обзавеждането, разпределението на стаите... целта е да се сведат до минимум излишните огледи и губенето на време... точно защото сме професионалист и си ценим времето...разполагайки със снимков материал, се презентират имотите по най-реалния начин и пестим време, а времето е пари! Благодаря за вниманието, надявам се повече хора да видят и другата гледна точка, защото е много лесно да плюеш някой друг, заради твоите лични провали!  :)


бивш служител

2 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
3

Здравейте!Аз съм бивш служител на тази фирма .и знам добре как се работи в нея.Изкарах 6месеца на обучителен договор.Търпях защото изкарвах добри пари още от първият ми работен ден,но с цената на лъжата,което за мен е недопустимо.Моите клиенти бяха предупреждавани от мен да не си губят времето да звънят на разните ни набирателни обяви.Колегите качваха неоснователно комисионната на клиентите си абе грозна картинка иначе пари наистина се изкарват ,но трябва  да си безкруполен което не е за мен .Та аз напуснах защото ми прехвърлиха мои клиент които аз съм го водила на даден имот на др.брокер тва ми беше капака на цялата им мизерия та тои си получи комисиона от тази моя зделка .За мен клиентите са всичко защото не забравям че и аз съм клиент!за това имах доволни и препоръчани клиенти които не съм водила по дупки въпреки че съм била човека с наи малко огледи и са ми се карали за това мениджърите защото те са на мнение води ги води независимо в какви дупки и мизерии чувала съм хората какво търсят и съм им го усигорявала!Не се връзваите на комисионни от 75 или 100% комисионни това е измама! Че били топ имоти това е защото наемодателите не искат да си плащат комисионна и за това товарят яко др. страна.Само за мое щастие попаднах на добър учител в лицето на управителя Светлио и ме изгради като добър брокер ,но немогат да ми вземат човешкото в мен.Затова и напуснах защото там дори и колегите който бяха страхотни хора са ти вътрешна конкуренция,тоест работите с едни клиенти почват се едни гадни работи като да се дърпат клиенти за огледи абе кофти работа си е за по жалостиви хора като мен!


клиент

-5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

преди време се наложис приятелката ми да си сменим квартирата. и като вскички започнахме да гледаме обявите в инет. размотаваха ни разни брокери напред назад с предложения изцяло противоположни на зададените от нас критерий. накрая въпросната фирма АДАПТКОНСУЛТ ни извика в офиса си в младост 2 да ни предложи РЕАЛНИ оферти. след като ни обясниха че всичко в нета е измама харесахме един имот. отидахме на оглед и решихме да го вземем. до тук добре. но какво сстана след тов. оказа се че собственика бил в чужбина. те ни увериха че действат от негово име. дадоха ни някакво ксерокопие на някакъв протокол мисля.
сключихме договор  платихме сумите. разбрахме се че ще се нанесем след седмица и ще вземем ключовете тогава. и не щеш ли предния ден ми звани някой си и се извинява. уговорката отпадала имота щял да се продава не знам си кво. и вежливо ни предлага да ни намерят друг имот тъй като са ни взели парите. притеснихме се ние но какво да направим. тръгнаме по огледи  а те все на дупки ни водеха. в крайна сметка времето с което разполагаме изтече и трябваше да направим голям компромис.от тогава минаха 2 години. междувремено сменихме намерената от тях квартира чрез познати. наскоро обаче се наложи пак да търсим. званиме ние ужесточено. никой не вдига. но този път си записвахме на кой званим. и не щеш ли какво се оказа. въпросната фирма вече не работи с широкоизвестното си име, а е измислила схеме да се представя с други имена. как разбрахме ли?
ами поканиха ни в същия този офис!!!! сега се казват адмирал пропъртис, вип пропъртис и т.н


-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Ивчо, не се чувствай недосегаем.И твоят ред ще дойде
За фирмата да кажа, още ми дължи пари.


бивш служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Това е порнографска фирма наречена "Агенция за недвижими имоти",шефовете са комплексари,който си изкарват чувството за малоценност върху теб,нямат собствени клиенти всичко се краде от интернет,системата им е безсмислена,колегите са ужасни,не ти плащат и работиш без договор,загуба на личното ти време,постоянно трябва да се караш с клиентите,защото не искат да ти дадът информация за откраднатата им информация от нета.Главният мениджър е мизерник,които само си изкарва негативизма върху брокерите,защото той самият не знае как да си върши работата и търси причината за това в останалите.


кандидат за работа

-20 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
-5

Една дума - измамници. Под каквото и име да се представят.
Преди време кандидатствах за работа при тях за длъжност "Офис асистент на 4-часов работен ден". След ден-два ми се обадиха, за да се уговорим за интервю. Отидох на адреса, който ми посочиха, и се оказа, че "шефа" отива там да обядва заедно с една от служителките във въпросния час. Бях помолена да седна при тях и тогава се започна един монолог колко е велика фирмата и как всеки можел да изкара много добри пари при тях, ако наистина му се работи. Шефът обясняваше как за мястото постоянно идвали несериозни кандидати и му било писнало от тях, но аз съм му се виждала сериозен човек и затова съм можела веднага да започна.
Отидохме в офиса им, за да ме запознаят с останалите служители и с естеството на работа. Предвид факта, че съм редовен студент (това го имаше и в автобиографията ми), и че в обявата пишеше "на 4 часа", се разбрахме, че мога да идвам "когато имам възможност", само трябвало да спазвам броя часове за седмицата. Нямало значение по кое време на деня точно щяло да е. Говореше се за граждански договор.
Останах няколко часа там, в които работих малко пред компютър и подреждах разни объркани папки. Понеже това се водеше "обучение", което нямаше да ми се плати, а и не очаквах да започна веднага, попитах дали трябва да остана този ден четири часа, или мога да тръгна по-рано. След още забавяне с "чакай и това да ти покажа" вече наистина трябваше да се връщам в университета и затова си тръгнах, а на изпроводяк ми връчиха един служебен телефон, за да мога да съм "на разположение". Понеже никой от шефовете не се сети да ми каже кога пак да дойда, 15 мин. след като си тръгнах "шефа" ми позвъня на въпросния телефон и строго ми каза "утре те искам в 9:00 в офиса". Малко беше странно за мен, защото докато говорехме по-рано се беше съгласил с уточнението ми, че от лекции съм свободна следобед и би ми било проблем да идвам сутрин. Затова заявих, че не ми е удобно, при което онзи тулуп реагира с "Как така не ти е удобно, ние да не сме те взели, за да се съобразяваме с твоето време" - и ми затвори. След минута пак ми се обади, този път ми каза, че от агенцията решили, че няма да може да работим заедно и че трябвало веднага да върна "служебния телефон" до самия офис. Нямах време да се занимавам с това, затова казах, че на следващия ден следобед ще отида. Започна се телефонен тормоз от тяхна страна, звъняха ми от 10 различни номера, даже "заплашиха", че ще отидат в полицията да кажат, че съм откраднала телефона, ако не го върна веднага. Аз им предложих да дойде някой от тях лично да се види с мен и да му предам този телефон, ако толкова спешно им трябва. Но изглежда бяха прекалено заети, горките. Или бяха помислили, че съм като тях, и ще навъртя сметка или ще продам апарата някъде, та затова този зор.
В крайна сметка ми подпалиха телефона и на другия ден, но когато отидох до офиса им, звънях многократно и никой не вдигна. Реших, че ми е под достойнството да продължавам да участвам в този цирк, затова оставих телефона (ха, мизерна нокиа с фенерче) до вратата на агенцията, след което си излязох и пак позвъних, но никой не се обади. Вече бях се качила в тролея, за да се прибера, когато "шефа" ми се обади отново да ми държи сметка какво съм направила с телефона и къде бил той. Казах къде съм го оставила, той отвърна, че го нямало и че трябвало да го платя. Това вече беше върхът. Останах още малко на линия, докато онзи си търсеше уж безценното и накрая се чу отсреща, че го намерил. Следващата реплика беше нещо от сорта на "как така безотговорно го оставяш, нали някой ще го вземе", а по-нататък не чух, защото затворих.
Та това са тия мизерници. Не бях там достатъчно дълго, за да знам как работят със самите клиенти, но предполагам, че всичката им работа е такава. Явно толкова мамят, че ги е страх постоянно някой тях да не ги прецака. Аман от тарикати.


клиент

-30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
0
Работна среда
0

Ивайло, не знам за какъв се мислиш пич, ама  ако не си получа парите от депозита при напускане на квартирата, лично ТИ ще носиш последиците за това. 
Това иначе е НАЙ-некоректната фирма с адски много фалшиви обяви, и "малки недостатъци" по апартаментите, които предлагат. 
Ивчо, брат, не забравяй, че си ми снимал личната карта а съм сигурен, че нямаш сертификат за боравене с лични данни, което си мисля че е подсъдимо. Също държа да отбележа, че в най-скоро време мисля да мина през агенцията на защита на потребителите, може би и през данъчна служба, както и през всички институции, по които могат да те разходят. Твой избор.


бивш служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Конкретно за хората, които смятат да работят в тази фирма - НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО! Изключително некоректни! Офисът им се намира в Младост и работата им е полулегална. Реално заради името на фирмата са си създали още доста, чрез които непрестанно пускат обяви в джобс и другите сайтове за работа, с които набират хора за уж различни брокерски фирми, обещаващи твърдо възнаграждение, каквото няма. Няма и трудов договор и осигуровки. Но това няма да ви бъде казано директно, а ще разберете в последствие. Така наречените "брокери" не се задържат задълго там и са студенти на по 20 и няколко години, които не могат да си намерят нормална работа.


клиент

-4 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-4
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Ако някой преди две години ми беше казал да не сключвам договор с АДАПТКОНСУЛТ - щеше добро да ми направи! Две години си плащах наема на имот в управление в точно обределените дати че иначе има 5 евро лихва на ден (четете си договорите!) и миналата година поднових договора набързо.
Преди месец ми се обадиха да ми кажат, че договора изтича и че е време да го подновя, обаче... за това преподписваме дължа такса от 50% от месечния наем. Разбира се, възропнах, но... "Такива са новите правила на фирмата" - ме бе отговорено. Не ми се местеше послед лято и склоних на това изнудване.
Поисках новия договор да ми бъде подновен, но не с мен като с физическо лице, а с фирмата, на която съм собственик и познайте... "Не може, такива са правилата на АДАПТКОНСУЛТ" - бе вежливия онгор на служителя.
Отказах да преподписвам договора и намерих друг имот. За да съм корекна и добра дадох единия комплект клучове 15 дни преди края на договорения период, че да ходят на огледи техните брокери и няколко дни преди последния ден, за който надлежно съм си платила, освободих имота.
Когато го наех (празен) не бе направен приемо - предавателен протокол и при освобождаването рекоха, че трябва да направят освежителен козметичен ремонт на латекса и няколкото дупки от закачалки. "Направето го от депозита" - съгласих се аз и се надявах освежаването и почистването след това да глътне половината от парите, а другата да ми възстановят по надлежния ред описан в договора.
Да, ама не! Преди няколко дни получих сканирана фактура от никому не известна врачанска фирма с описание УСЛУГА и тлъста сума. (Ама каква е тази услуга, къде е направена, колко е труд, колко материали - нищо!) Оказало се, видите ли, че депозита не стигал за ремонта, а и като се включи почистването имам да додавам доста... Побеснях! Ако трябва да съд ще стигнем, защото в договора ( който вече наизуст знам) няма подобни клаузи.
Избягвайте да наемате имоти от АДАПТКОНСУЛТ, защото колкото и благонадежни и добри да сте, все ще искат да ви излъжат!
Дано съм била полезна на някой!
P.S. Често сменят брокерите там, та помислете си, преди да започнете работа на такова място!
 
 
 
 
 


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

В никакъв случаи не ви препоръчвам тази фирма!!!!!От гледна точка на наемател,наемодател и служител в нея.Всичко в тази фирма е базирано на ЛЪЖА.Ако искаш да дадеш нещо под наем ти водят хора,които нямат нищо общо с това което предлагаш-те искат нещо съвсем различно-губят ти времето.Съответно ако си търсиш нещо под наем те водят на огледи,които рядко отговарят на това което си търсиш и накрая на всеки оглед плащаш 5лв....явно целта им е да съберът повече по 5,а не да ти намерят жилище хахаха.Ако пък си бивш наемодател и си си дал жилището чрез тази фирма Е ГАРАНТИРАНО,ЧЕ ЩЕ ТЕ БЕЗСПОКОЯТ ПРЕЗ 2 МЕСЕЦА,ЗА ДА РАЗБЕРЪТ ДАЛИ ЖИЛИЩЕТО ЕВЕНТУАЛНО Е ОТНОВО СВОБОДНО.И НАЙ-СМЕШНОТО Е,ЧЕ СЛУЖИТЕЛИТЕ ТАМ СА ОБУЧЕНИ ДА СЕ ПРЕДСТАВЯТ ЗА ХОРА,КОИТО СИ ТЪРСЯТ ЖИЛИЩЕ И ПРЕДИ ВРЕМЕ СА СИ ЗАПИСАЛИ ТОЗИ НОМЕР И СЛУЧАЙНО ИМ Е ОСТАНАЛ И СЛУЧАЙНО СЕГА ИМ СЕ НАЛАГА СПЕШНО ДА СЕ ПРЕМЕСТЯТ.хахахаха ... Да не говорим,че още когато за пръв път влязох в сградата им в Младост2,ме предупредиха че ако евентуално дойде някои,на някакъв вид проверка-аз не съм на работа,ами в момента се провеждат някакви семинари...?!?и дали ако всичко във фирмата е наред ще се налагат тоооооолкова лъжи? Сигурно служителите са доста филмирани или просто са подбрани лъжци.Не ви трябва да ви описвам ''шефчето'' там...Ивайло ли къв беше..или секретарката,която им трепери на всички за 3оо-те лева които взима:((((( НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙТЕ Е МОЯТ СЪВЕТ.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?