Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Българска търговско-промишлена палата /img/frontend/nomap.png"

Българска търговско-промишлена палата

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

-26 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
4
Колеги
3
Работна среда
-3

Организацията в една преливаща септична яма. Крепи се на интриги, измами, фалшификации по европроекти, терор и изсмукване на служителите и подигравка с живота на хората. Интригите със заплатите на ченгето от ДС, застанало по случайност начело на НПО-то, не спряха дори и към момента. Хвърля по половин минимална работна заплата, като обещава включване и работа по проекти, но това така и не се случва с години. Когато все пак стане се оказва, че експерт с висше образование, два езика и специализации, е анкетьор или архивист с временен договор за 3 месеца по 200 лева. Поради триковете с осигуровките, може да се окажете и със заплата - 17.06 лева (минус седемнадесет лева и шест стотинки). Вкарва ви бонус за месеца от 1800 лева, а в края си го взема обратно. През това време обаче, са направени удръжки върху заплатата и бонуса и накрая става така, че 400 лева заплата не стигат да си платите осигуровките върху общата сума от 2200 лева с бонуса и всъщност дължите пари. Методът на работа прилича повече на мултилевъл маркетинг. Служителят трябва да търси постоянно познати фирми и роднини за подписи за участия по мними мероприятия. За да си получиш 220-те лева заплата, трябва да се молиш на баби и съседки да запълват смешните им анкети. Подписват ти само временен договор и така с години. Насреща обаче те обвързват с обучения, та ако напуснеш по свое желание, да им дърлжиш обезщетение.


настоящ служител

-27 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-3
Потенциал
-5
Местоположение
-1
Колеги
2
Работна среда
-5

БТПП не предлага никаква възможност за развитие. Няма абсолютно никаква политика за развитие на персонала. Управлението е като в социалистическо предприятие.
Пълна загуба на време и нерви е работата там.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?