Астроида ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Панагюрище, ул. ИВАН КОМИТАТА 46&markers=Панагюрище, ул. ИВАН КОМИТАТА 46

Астроида ООД

Кофти фирма и кофти отношение.... това се дължи на малкото злобно и много просто човече, което е управител. Коце е типичен пример за една безконечна простотия!

клиент

Мина доста време от последните ми впечатления от тази фирма, но все пак ще ги напиша тук, може на някого да е полезна информацията. Управител е Коцето, един изключително лицемерен, подъл и некоректен в отношенията "меринджей". Човек, с който според мен е по-добре да нямаш никакви делови отношения....представям си какво е на служителите му. Липса на елементарна ценностна система, неспазване на договорки и мъжка дума, което в бизнеса е от първостепенно значение!
С две думи, ако имате възможност, по-добре потърсете друг работодател или бизнес партньор - в зависимост какво търсите.

Неуважение,създаване на излишно напрежение и стрес,недобро заплащане,подценяване на работниците(както към новопостъпили,така и към такива с дългогодишен стаж и опит), неспазване и едностранно тълкуване на Кодекса на труда(в полза на работодателя разбира се),работа през почивни дни и национални празници с нереални заповеди,които едва ли да са обявени както е според закона(притежавам такива заповеди,ако някой проявява интерес),шумна и задушна работна обстановка.
Следствие от по горе описаното:Нежелание за работа,по-малка и по-некачествена производителност,и не на последно място прогонване на обучени и добросъвестни работници от фирмата.