Интер Карс България ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Интер Карс България ЕООД

Най лошата фирма която може да съществува,издевателствата над работниците, не достижим тарггет за някаква смешна заплата,трябва да си супер човек за да се справяш за 45 минути разнос за да работиш та трябва да се сбогува най малко е една четвърт от заплата за да си платиш глобите за превишена скорост зад можеш да разказваш стоката на всеки 45 минути.

Съвет, не се захващайте в тази фирма, ако не искате да карате извън ЗДВП ( с риск да плащате големи глоби от снимки) и да влачите и товарите тежки части. Логистиката на фирмата е под всякаква критика, по-слаба логистика на дали има на друго място. Чакаш си багажа, сам проверяваш стоката, сам я пакетираш товариш и чак тогава тръгваш на разнос по адреси и магазини. Целият потен и мръсен. А уж си лицето на фирмата…. Целият в петна от масла, антифризи, прах и пр. Другото смешно е че задължително трябва да сте с дънки, дори и през лятото. Не стига че вършите цялата работа, а и се варите в дънки. Отделно, знаете че дънките са адски неудобни за работа, най-вече за хамалска работа и влачене на всякакви тежести. Другото е, че сами си купувате дрехите…. Ами извинете, но едни дънки са 60-100лв ( визирам по-нормални), после блуза, суитшърт обувки и яке също си ги купувате. Общо взето давате едни 300-400лв. за работни дрехи.
Но най-дразнещото е липсата на логистика и разпределяне на работата.
Работите като хамал, куриер и шофьор за няма и 1500лв.

Изключително грубо и неуместно дистанционно интервю за позиция Business Analyst в Бургас. Включиха се някакъв руснак и българин. Българинът определено беше по- вежлив, изслушваше и задаваше далеч по- адекватни въпроси. Руснакът се включи да изтъкне, че знаел 5 езика и да ме обиди, че съм била несериозна, понеже не можах да изрецитирам дословно изискванията от обявата. Все пак аз съм кандидатствала по 4 такива позиции в 4 различни фирми и е нормално да не помня дословно изискванията, най- малкото, което е, че обявата беше свалена, а кандидатстването беше външно. След реакция от моя страна, че след като ме считат за несериозна може да приключим интервюто, той реши да ми каже, че щели да ми тестват нивото на английски като трябвало 3 минути да си говоря сама- монолог и пуснаха някакъв таймер. След 3- минутния монолог, в който казаха ,че не е нужно да имало смисъл, просто трябвало да говоря нещо, изкараха 2 шишета да съм разкажела как щяло да разпределя водата между тях. Щели да ми тестват логиката. И точно в този момент Вселената явно реши да се намеси -телефонът ми прегря и просто ме изхвърли. Убедена съм, че за мое добро. Честно казано това беше едно от най- нелепите интервюта, на които съм била. Само за сравнение- на същия ден бях в ирландска фирма на интервю и за да проверят нивото ми по езика част от интервюто просто беше на английски...Повече никога не бих повторила да си пусна сиви в тази компания. Подборът на кадри и отношението към тях е потресаващо.

Работиш извънредни за да може офиса да ходи в пет звезди хотели да имат якета да имат тениски но накрая всички са равни. За хората от склада няма нищо дори и елементарна смяна на работни обувки. За тях има определени дати въпреки че не се късат на определените дати. Молиш Светлана и Мая за смяна, но те ти отказват защото датата е минала. Все пак те не знаят какво е бомбето да те убива но трябва да работиш. Липса на всякаква човечност.

Изключително некомпетентни служители по подбор на персонала. Нахално поведение, нямащо нищо общо с поведението на специалист по човешки ресурси. Задават въпроси от личен характер, които изобщо не би трябвало да се задават. Приличат на хора, които се интересуват от клюки. Не запознават кандидатите с естеството на работа, не разказват за работодателя. Наистина, кандидатът трябва да е запознат, но не с подробности. Липсва им всякаква култура за да отговорят на изискванията за длъжността "Специалист Човешки ресурси". Явно и за това има подобно голямо текучество. Те просто не могат да подберат кадрите:)

Здравейте,ако искате да бъдете мачкани,работещи без неделя само,ако кандидатстване за позиция Шофьор в Клон Изток,но реално сте всичко друго,но не и шофьор,мъкнете стока разпределяте по палета(райони),проверявате стока,товарите,след това чак шофирате,играте го складжия събирач на фактури товаро-разтоварна дейност,колите под всякаква критика Миро "шефа на шофьорите" абсолютен неадекватник,освен от това да се мазни и да изпълнява каквото му кажат този мишок за нищо не става,за отпуска не си и помисляйте,мазньоците за години напред са резервирали коледните празници и другите празници не може да се доредите,с много зор и заплахи те пускат отпуска,да не говорим да ти се наложи да излезеш болничен реже ти се тъй нареченият "бонус" и взимаш 1000лв за работа около 220-230 часа месечно,Курсовете закъсняват от години,За склада температурата зимата е около миниса вратите са широко отворени вътре бели мечки се разхождат синхроничния синозит и хрема върви към заплатата като бонус,лятото темпрературите са около 40 градуса,задушно и течеш целият,повечето коли нямат климатици и са технически неспособни за работа,новите коли се дават на връзкарите ако се освободи някоя добра позиция веднага се слага някой селянин от Северозападна България и защо?Защото собственика Калин Петков е от там логично,преобладават хора от там
предимно.Интригите и лицемерието там са ежедневие,Клиентите търсят вас за всичко,търговските представители освен да спят под дърветата и да прибират проценти не вдигат на клиентите и са супер некомпетентни,Двойно счетоводство осигуряват ви на 1000лв другото го взимате под формата на бонус,ежемесечно този бонус бива съкращавам за несъществуващи причини я че
си говориш с някой колега я че
липсва стока която дори не е стигнала до теб и се налага да я плащаш,карате с китайски гуми на 6 цифрени километри нямат милиметър грайпфер и като стане ПТП плащаш ти защото повече коли фирмата няма пари да каско фирма която прави милиони оборот на месец само от този склад и вие не работите за Интеркарс ЕООД работите,облеклото никакво фирмено облекло 2 миризливи тениски за 3 години във фирмата,трябва да си с дънки задължително мъкнеш мръсни части и лятото на 40 градуса си с дълги дънки....,Молиш се палиш свещи някой колега да не се разболее или излезе отпуска караш 2 района сам никой не ти помага,нямаш време да ходиш до тоалетна дори,с почивки не разполагаш започваш в 8:30 и последният курс ти е 17:01 но той тръгва най рано в 17:30 и ти е нужно час да разнесеш и да се прибереш сметнете вие на колко часа работите 8 или 10?,работите през събота и да 30лв ти плащат за най малко 7 часа не можещ обяда и горивото да си платиш,Не си губете времето с този потъващ кораб На обявата лъжат
че разширяват дейността си токучеството е огромно

Ако сте кандидати за каквато и да е работна позиция в обекта на Интер Карс Пазарджик помислете добре преди да си пуснете кандидатурата.Франчайза е ТМ Партнърс.Оттук тръгват и несгодите за работните пчелички.Управителя Милен Киров обещава много добра заплата,отлични условия,взаимопомощ от колегите,а в действителност условията на работа са може би най-лошите на които ще попаднете,завистлив колектив,събран от утайката на всички фирми за авточасти в района,гледайки нещо да се издъниш.Всеки ти е началник,никой не ти помага и въпреки че даваш всичко от себе си като дойде време за заплащане и редовния мохабет-нямате заработка.Таргета ви се вдига постоянно и идва момент в който е неизпълним.Тогава бонус към мизерната заплата няма.Няма и ако управителя Киров не е на кеф.За другите клонове в Бг не знам,но според много настоящи служители това са франчайзите с най-кофти управление и мениджмънт в цяла България,а именно тези които са под шапката на ТМ Партнърс с управители Теодор и Милен.Лично за мен това е мнението за този работодател.

Фирма от над 8 години на българския пазар. Лидер на българския пазар от 4 години. Числата са публични и всеки може да ги провери ( с елементарна грамотност ).
Коректен работодател, както централен офис, така и франчайз партньорската мрежа. Заплаща се обещаното и ПОДПИСАНО по трудов договор, извънредно работно време и почини дни ( един, два пъти годишно или рядко се случва ).
Фирмата е за хора, на които им се работи, уважават себе си и колектива и най-вече, не си падат по-скатавки.
Като си си подписал договора на бруто 1000, колко да ти дават - 5000 ли ?! А и колко работа вършиш !
Като чета цитираните имена ( реални и завоалирани ), все едно го познавате господина, които се вози с КИА-та. Пак добре, че с КИА се вози, с тези милиони дето е прибрал можеше друго да си купи, с по-голям резервоар, че и нафтата на аванта. Брей, много прости хора има ?!
А за мнение от конкуренция, какво да коментирам. Пише се или хубаво или нищо-правило в сериозния бизнес. Явно сте излезли отдавна от него. А за новите, които навлизат, ДОБРЕ са ДОШЛИ. Под небето има място за всички знаещи как се прави добър бизнес.
Истината е, че ИНТЕР КАРС БЪЛГАРИЯ стъпиха на БГ пазар с великанска стъпка, с уважение и отношение. Това се цени в бизнеса.
Частите, които продават, извинявам се, необятната гама ... добор качество на добра цена. И го пиша, защото не може да търсиш нещо евтино, да го получиш бързо и да искаш следващите 20 години само да караш. Хайде малко по-сериозно с вечните части - караш, плащаш, сменяш !
А за доставките на Интер Карс България само едно може да се кажа - имат логиситка, която никой, никога не е предлагал, дори не се е опитвал.
Пожелавам да се научим да казваме добра дума за постиженията на някой, защото само с ХЕЙТ, на село да копаме царевицата.Айде бъдете здрави всички ...

Централен склад гара Елин Пелин. Всеки трябва да е наясно, че това е склад за авточасти а не е аптека. Затова помислете добре преди да започнете работа. Отношение на ниво. Заплащане също. Работа на график и на смени. Всички отработени дни се заплащат както трябва. Дори и празничните! Възможност за развитие на 100 % според показани резултати. Това не е работна среда за скътаващи се. Тези, който са недоволни да потърсят грешката в себе си.

Работя в Централен склад и ще Ви разкажа на кратко ситуацията. Работата е натоварваща и е за отговорни хора, които не са мързеливи, имат желание за работа, хъс да изкарват пари и са физичекси издържливи. Добре е да сте хора който се адаптират и учат бързо. Заплащането е на бонусна система, не тип "чакай да се помотам из склада, че е голям, пък ще взема някой лев ". Няма Коледни и Великденски бонуси, но за сметка на това заплатите не се бавят и има ваучери за храна. Получавате униформа, инструктаж и оттам вичко е във ваши ръце. Възможност за развитие има стига да покажете качества, а ако се справяте отлично и не искате да се издигате в йерархията, заплащането като: работник товаро-разтоварна дейност, ще е най-високото за длъжността в други фирми.