Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ВРС ГРУП ЕООД /img/frontend/nomap.png"

ВРС ГРУП ЕООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

   Ако работите за тази фирма по верояно да получите писмо от умрял от колкото да си вземете възнаграждението. Пълна загуба на време пари и нерви не мога да кажа нищо хубаво управителя е пълен измамник и нищо повече.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

За да работите в тази псевдо  измислена фирма трябва да отговаряте на наколко условия:
1. Първото и най важното условие е да работите без пари иначе великият "предприемач" и работодателят ще ви се разсърди и няма да си вдига телефона.
2. Второто и по важност условие никога не задавайте въпроса дали въобще ще вземете пари за извършената дейност защото така или иначе няма да  си ги вземете.
3. Третото съществено условие да можете да работите нон стоп и накрая на месеца или като свърши обекта даже и пари да му дадете че сте имали честа да работите в тази фирма.
4. Четвъртото услови което също е важно никога не оспорвайте заработката. Ако имате 10 кв.м половината ще ви ги одреже и ще намери довод че не са така или са попаднали в черна дупка или ги няма. За този работодател наречен Валентин Лозанов заработката е относителна величина с много неизвестни.
Когато тръгнете да искате дължимото първо ви казва чи има да ви дава пари. Минава седмица обаждате се за парите казва че не са преведени. На следващата седмица когато пак си поискате дължимото пак същото няма превод и така с месеци а накрая след като му звъните настоятелно защото минава доста време ви казва че нищо не ви дължи. Затова който иска да има каквито и да е някакви работни отношения с този псевдо работодател нека прочете как процедира. Ако сте привърженик на безплатният това е вашият човек!
 
 


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Каквото и да напиша за тази мизерна фирма на г-н Лозанов ще е малко. Този човек или така нареченият управител на тази фирма при среща ще ви увещава че не е мошеник или шмекер заплащаенето е редовно и няма закъснения но истината е друга. Договорените пари не ги изплаща даже и да имате договорка за тях после се крие или не си вдига телефона. А когато се свържете с него постоянно ви върти един същи номер че не са му платили или много от нещата които сте се договорили не се плащат. Просто този измамник търси безплатен труд надявам се доста хора да го прочетат преди да се захват с великата фирма ВРС Груп ООД. Каквото и да ви обещава просто не се захващайте защото парите няма да си получите.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?