Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Динев Еоод /img/frontend/nomap.png"

Динев Еоод

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


настоящ служител

1 точка

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
-5
Привилегии
1
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
-2
Колеги
5
Работна среда
3

Бих искал да добавя мнение в подкрепа  на мнението на Цолова:
Присъствал съм на изключително грозни сцени от страна на въпросната управителка в работна обстановка в присъствието на различни клиенти на фирмата. Нейното надменно отношение към служителите, които работят усърдно, за да осигурят нейния стандарт на живот и на цялото й семейство е всеизвестно. Въпросната "госпожа" не уважава човешкото достойнство и трудолюбието на служителите си. Тя е арогантна и безпардонна, би било доста безочливо да бъде оправдана с реплика от сорта на "въпрос на характер" - един истински и достоен професионалист не може да си позволи слабостите му да рефлектират на работното му място. Да не говорим, че вече и заплащането не е на ниво.


шубе го/я е и не казва!

37 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
4
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
4
Местоположение
3
Колеги
4
Работна среда
4

Привет на може би малкото хора, които ще прочетат мнението ми. Бих искал да изкажа мнение по повод простотиите на Цоцолова. Искам да заява, че глупостите, които скъпата ми колежка е написала са НЕОПРАВДАНИ !! Писанията за неверни. Факт е, че управителката е може би малко по-крайна в дадени ситуации. Факт е, че по някой път е може би прекалено нервна. На мен лично също не ми е било приятно на няколко пъти когато ми се е "карала", но определено знае как да си върши работата. Въпрос на характер.


настоящ служител

-5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
-5
Привилегии
3
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
5
Потенциал
0
Местоположение
1
Колеги
-3
Работна среда
-5

Бих искала да информирам бъдещите кандидати за работа в тази фирма и може би да спася някои от тях, от моята съдба. Служител съм във фирмата много години. Управителя на фирмата първоначално се държи приятелски, в последствие става  неубоздана истеричка, която не търпи обяснение нито оправдание. Подлагана съм многократно на психически тормоз по време на работа и извън работно време. Непрестанни скандали обиди и заплахи. Цинични коментари, псувни и публични обиди на дадени хора на различни полови органи.Работната обстановка е безумна под неописуем стрес. Заплащането е приемливо за този момент на криза, но умолявам тези, които биха се решили да дойдат на работа тук - недейте ! Спасете се !

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?