Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Магабит /img/frontend/nomap.png"
5 2 0
2 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


бивш служител

-6 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
1
Привилегии
1
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
-1
Потенциал
-1
Местоположение
-1
Колеги
-2
Работна среда
-3

Семейна фирма с 2-3 клонинга - ЕсДиЕс47,Нике, за други не знам.Били са голяма и хубава фирма, но очевидно от доста време там нещата не вървят.
Собствениците не са лоши хора сами по себе си, но са крайно нервни и непрекъснато се карат помежду си и на служителите. Траян обикновено обяснява на всички как "ще ни избие като кучета."
Заплатите средна работа, но осигуровките са минималните, глобяват те за какво ли не и плащането е с месец закъснение, така че все си им в ръцете с една заплата.
Доста се пие там - и работниците и техниците, ама с тези шефове е разбираемо, и много се доносничи - има мангали, които по цял ден нищо не правят, освен да слухтят и донасят и даже не се крият.Затова има и голяма текучество на кадри освен две-три пердета, които се занимават най-вече с горните две неща и малко покрадване.
Става да си пълните времето, докато търсите по-доходна работа и по-сговорчиви шефове, но трябва да си прежалите последната заплата, която ще вземате от тях.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?