Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Сивидия /img/frontend/nomap.png"
5 3 0
3 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


настоящ служител

18 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
4
Привилегии
4
Фирмена сигурност
4
Натоварване
-2
Потенциал
2
Местоположение
2
Колеги
0
Работна среда
0

Работя в Сивидия близо две години. Офисът в студентски град е в нова сграда, не супер лъскав но като цяло приятен. Работи се в отворен тип офис и понякога става шумно, но като цяло, ок.
Фирмата има няколко основни продукта свързани с верифициране на сметките на големи телекоми, откриване на измамни схеми, а новото са аналитичните системи за помагане финансовите и маркетинг отделите, основно на телекоми. 
Иска се опит в с телеком системи, набират се основно ETL, DBA, software engineers, implementors. Заплатите са отлични, но повечето хора мисля не смеят да си поискат наистина добра заплата. Реално фирмата има възможност да плаща много добре, стига да имаш смелост и умение да се пазариш. 
Работата върви бавно и мениджмънта е а на ниско до средно ниво. Най-виските позиции в софийския офис засега за проджект мениджъри, като централата и мениджмънта е в Израел. Място за растеж има, стига да намериш нишата си във фирмата и да харесваш работа с големи обеми данни и внедряване на софтуерните продукти на фирмата. Има командировки, настаняват ни винаги в 4 и 5-звездни хотели. Естествено не всички пътуват а и напоследък се работи почти изключително от разстояние.
На кандидатстващите, късмет!


настоящ служител

40 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
4
Привилегии
5
Фирмена сигурност
4
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
4
Работна среда
4

Сравнително скоро започнах във фирмата като преди това много се чудих дали това е мястото за мен и понеже тук имаше само един (негативен) коментар за нея доста се чудих а и проучвах преди да им кажа "ДА"
1. Относно заплатата това че се работи за под 1к си зависи изцяло от това какво се разберете на интервюто. Лично аз се договорих за повече от това което се предлага в другите фирми за съответната длъжност. 
2. Възможности за израстване има, стига да имаш желание и да покажеш възможности. Никой няма да дойде да те потупа по рамото и да ти каже кефиш ме ще ти вдигна заплатата. Трябва да си го заслужиш и да си го отстояваш.


бивш служител

-38 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-4
Потенциал
-5
Местоположение
-4
Колеги
-4
Работна среда
-3

Ситуацията в фирмата много прилича на - те ни лъжат, че ни плащат, а ние ги лъжем, че им работиме.
Заплатите там са замразени от доста време и почти всеки се оглежда да хване пътя.
Мениджмънта  се опитва да ги мотивира, но с пръдня боя не става. Типична Израелска фирма с израелски манталитет, нека се пробваме ако номера мине веднъж може и още веднъж и така нататък.
От скоро са в нов офис до УНСС, приготвен да залъже новобранци за по 1к лева максимум заплата. Приеме ли някой - остава на това ниво, докато не си намери нова работа и напусне.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?