Г-99 /img/frontend/nomap.png"

Работил съм в съответната фирма всичко което се бяхме договорили се спазваше от началото до края.Нямал съм проблеми нито с шефове нито с началници.Хората се държат нормално и смея да кажа даже доста по добре от други фирми в бранша.Просто се иска да се работи както трябва а не да се кибичи и мрънка.Поздрави.

Г-н анонимник,какъвто си и в живота и такъв ще си останеш за съжаление,организацията приятелю -това са всички служители на фирмата от чистачката до собственика,това означава че всеки един работник е част от организацията.
За твоя инормация аз съм оператор в тази фирма 10 години ,а съм женен от 6,общия ми стаж като оператор е 13 години,а това, за кого съм женен няма значение.Аз съм в тази фирма заради професионалните ми качества и само за това.
Ако мислиш ,че това не е вярно- заповядай знаеш къде е фирмата.
Никъде по света няма допълнителен финансов стимул за първа,втора и трета смяна,заплащането е както при редовна смяна,изключение прави нощната,която е 7 часа.Първа,Втора и Трета смяна в Г99 няма от април 2015 година,това може да се провери,а овъртайма е по желание ,
кой когато може и кой когато иска.По-либерален режим на работа едва ли има.В момента в Г99 има оператори ,които вземат 50 до 100 процента над средната работна заплата за България.
Уважението е толкова колкото заслужиш и не е даденост,така е навсякъде. Аз лично раборя по 12 часа,при предишният ми работодател до 2007 година работех по 14 часа и нокога не съм се оплаквал от повечко работа,започнал съм тази работа на 150 лв.
Тази година ще закупим 2 нови лазерни машини Bystronic,които ще допринесат за по-високата производителност и по-високите заплати през 2018 година.Искам да кажа,че ние се развиваме по-добре
без мрънкачи като теб.Нямам нужда такива като теб да ме уважават.Утре когато се прибираш от работа ако изобщо работиш ,аз и моят екип все още ще сме на работа ,ще продължаваме да оптимизираме производството без да мрънкаме.
Всички ,кото си вършат работата в Г99 са високо ценени и уважавани.
Ти можеш ли да споделиш кога си искал нещо и ти е било отказано.Имало ли е случай когато да си предложил да размениш труд ,идея или нещо за подобряване на производителността за финансов стимул
и да ти е било отказано или нещо в личен план да си поискал и да ти е отказано.Сега иди се погледни в огледалото ,хубаво в очите и си помисли за уважението.
Има 11 начина да забогатееш и наемната работата не е един от тях.И понеже ,сега най-вероятно си проспериращ наемен работник,ти пожелавам успех и да се развиваш със същите бясни темпове,
ама не очаквай да ти се случи нещо кой знае какво.
Ако смяташ ,че съм излъгал и за едно нещо заповядай.
И един съвет от мен: там където си в момента ,недей да бъдеш такъв ,какъвто беше тук.
Сега коментирай на воля ,нали знаеш по-добре в устата ,отколкото в краката.

шубе го/я е и не казва!

Ще коментирам мнението на Александър Виденов.
Стимулиране на работниците има - с повече работа, на повече машини и ако може на по-дълги смени.
А уважението си е на моменти жива подигравка,също като ръста на заплатите :)
Има страхотни социални придобивки - дават ти по цяло кисело мляко на ден.
Естествено, че "не стимулира работници за пиене на кафе,правене на лафмохабет и т.н". Стимулира се това, да работиш и на втора и трета машина например, без да се отразява на заплащането
А от организацията, не знам какво повече може да и изостава, та тя изцяло е съставена от семейството на собственика.
Май забравих да спомена, че многоуважаваният г-н Виденов е също част от тази организация, по стечение на обстоятелствато, че е женен за една от дъщерите на собственика.
Успех на всички кандидати за работа в една от най-добрите семейни фирми.

Относно заплащането,мисля ,че има още какво да се желае като ръст на заплатата (бавно,но нагоре),но за сметка на това за 9 години от както съм във фирмата ,няма забавени или неплатени заплати на някой. До сега няма глобен работник без да има сериозна причина за това,като цяло фирмата няма политика да глобява работници ,но и не стимулира работници за пиене на кафе,правене на лафмохабет и т.н.Фирмата стимулира работниците,които постигат резултати (плаща се за правене не за можене).Мисля ,че всеки във фирмата е уважаван толкова ,колкото заслужава.За радост фирмата се развива ,но организацията малко изостава ,което ще се оправи с подходящите хора.

шубе го/я е и не казва!

Надалеч! Отношението е повече от зле, режат от заплатата за щяло и нещяло. Човекопотокът е голям. Ако си дебил и не ти пука за теб самия е идеално.