Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Ароутроник ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София, Младост, Квартал МЛАДОСТ, бул. АЛ. МАЛИНОВ, 51, ет. 5, ап. 9А&markers=София, Младост, Квартал МЛАДОСТ, бул. АЛ. МАЛИНОВ, 51, ет. 5, ап. 9А

Ароутроник ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 40 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 31-40 от общо 40


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Браво!!! Предишното мнение прекрасно описва ситуацията във фирмата. По отношение на Али.....намерих интересна информация за него:
   http://www.justmugshots.com/florida/miami/2851738
 
...възможно ли е да сме работили за  американски престъпник от ирански произход?


бивш служител

-7 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
5
Натоварване
3
Потенциал
-5
Местоположение
3
Колеги
3
Работна среда
-5

Целта, с която пиша този коментар, е да изложа само и единствено факти.
Фирмата - голяма и международна, 3 - 4 офиса, не се подвеждайте по това - работят на дребно и с евтини номера. Нямат морал, ценности, философия за развитие, не ценят нищо и никого. Фирмената им политика се свежда до експлоатация на евтина работна ръка. Факт- хора се наемат всеки ден и се уволняват след два дни(щастливците след един месец) - не ставали за тази работа, не се справяли, не знаели как се работи ... Запитани относно текучеството, мениджърът отговори: „Други десет ще наемем. Знаеш ли какво става на есен, не можем да си одръстим пощата от CV- та ” ; а собственикът: „Ако не танцува на стола от радост – monkey dance- го уволнявам. Така направи с мен първият ми шеф. И аз така правя с всички.”
Собствениците - двама братя иранци -персийци/ араби. Факт - емоционално нестабилен шеф (по - младият ), идващ на работа пиян/ дрогиран, крещейки, че никой не си е изработил заплатата, затова всички са уволнени. Ако го погледнеш нещо - не както му харесва на момента – става звяр - яростно ти крещи, че той е собственика, че те притежава и ще прави каквото си поиска и т.н … Характерът на човек е комбинация от ум и сърце – той е с бизнес образование от САЩ, но проговори ли майчиното му мляко – Боже опази! По- чувствителен, неуверен в себе си, суетен и комплексиран човек не зная. До някъде може да го разбереш, живее между два свята, но оправдание за лицемерно поведение няма. Никой не избира къде да се роди, но всеки избира как да живее и да се държи. А, той не е достоен човек. Всички работим в условията на БГ Икономика, но всеки сам си решава умее ли kiss kiss задници? А дали си струва?
Работното време, атмосфера и заплащане - от 8 до 18, но има и други варианти. Например – сутрин от 4 часа и вечер до полунощ – за да се покрият другите офиси. Лошо в работата на смени няма, даже може и да ти е удобно. Факт - ако работиш след 18 ще трябва да го правиш на фона на чалга музика, пиян като свиня шеф, които ти крещи, че нищо не вършиш, а той ти плащал заплата. Заплащането е далеч от мотивиращо. Договаряш се за едно, подписваш трудов за друга сума- по- малка, разбира се, остатъка евентуално може и да го получиш на граждански договор, който не виждаш. Първоначалното зарибяване е, че като се докажете, ще получите бонус, а жестоката истина, е че уволняват по време на изпитателния срок с едното обяснение- мениджърско решение. Наемат си нови- и готово. Я си видиш парите, я не. Аз не си получих уговорената със собственика сума. Сега, пишейки този текст, осъзнавам, че всъщност е напълно нормално Али-то, с неговия произход, да те прецака с парите.
Знаят иранците, добре са ги посъветвали, че родината ни е страната на неограничените възможности. Тук всичко може, няма закони, няма права, няма синдикати – служителя е вързано куче, откъдето ти е удобно от там ще го риташ. Третират те като парцал, и HR- ката има наглостта да ти каже, че това си си заслужил. Тя е некадърна. Не разчитайте на нея и не й се доверявайте, върти подли и мръсни номера.
Личният ми съвет е, ако мислите да напуснете работата си заради оферта от тази фирма, не го правете, не правете моята грешка. Не си го причинявайте. Ако търсите кариера, на грешното място сте. Ако сте образовани и/ или опитни специалисти дори и не се замисляйте за тази фирма, не си струва. Ако сте начинаещи, дебелокожи и не Ви пука, прочетете коментарите и сами си преценете.
P. S. Има една снимка в нета от откриването на новия офис – двамата братя прегърнати на фона на фини девойки с къси полички. Изводът си е Ваш.


кандидат за работа

-11 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-1
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте,днес бях на интервю за работа,като предварително,за съжалениее или не, потърсих информация  в този форум и вече имах изградено мнение.В случая исках да проверя има ли потвърждение или не.Моите впечатления изцяло се  покриват с предните отзиви.По принцип работя в голяма компания,в която поне работното място  е сигурно,разбира се,ако не направиш някоя крайна простотия;и знаеш какво е възнаграждението за труда ти.Лично на мен ми направиха неприяно впечатление на интервюто,някак си не ми вдъхват доверие.Може би ,ако настоящата ви работа имате основателни причини да я напуснете,или нямате такава и ви се експериментира,да,но лично аз прецених,че няма какво да ми предложат.
 


кандидат за работа

-6 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-5
Потенциал
0
Местоположение
3
Колеги
5
Работна среда
3

Здравейте на всички!Ще карам направо - днес бях на интервю във въпросната фирма. Някой по-рано беше казал да не си причинявате Ароутроник - съгласен съм, след като от първа ръка минах през процедурата по кандидатстване. По телефона са доста любезни, възпитани и лъчезарни (все пак работят в кол център - нормално), ама стане ли въпрос за разговор очи в очи... трагедия. Момичето, което ме интервюира през цялото време се въртеше, гледаше къде ли не, само не и към мен - въобще несериозно държание. Еднотипните, клиширани въпроси и тестове за "търговски нюх и умения по телефона" са досадни и дразнещи, а тези бяха и нелепи. Наистина не си заслужава да се хване на работа някой там. Заплатата е 500 лв., не се получават бонуси от определена бройка зарибени клиенти, осигуровките са на минималния праг, договорът е граждански. Ако беше някаква временна работа, работа на непълен работен ден - става, но за постоянна ангажираност, 5-дневна работна седмица, от 8 до 18 ч. някак не си заслужава.Екипът е от млади и енергични хора, локацията е добра, но отношението на по-високопоставението е меко казано безобразно и непристойно за която и да било фирма.Всеки преценява сам за себе си, успех!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте !
Може ли някой да сподели приблизително какво е заплащането за позицията Electrical engineer, условията на работа, а също върху реална заплата ли те осигуряват, или е работа за студенти, и такива които не правят проблем за парите.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте!
Прочетох мненията за фирмата и ми се сториха доста разнопосочни? Може ли някой по-скорошен служител да драсне един ред нещо за фирмата?
Благодаря предварително


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Ако имате възможност не си причинявайте Ароутроник.
Нито парите си струват, нито отношението. Третират те, като нещо средно между престъпник, невеж и роб. "Надъхвенето" на екипа се състои в ежеседмично набиване на канчето, колко ниски са продажбите и как не се справят служителите. За пръв път виждам толкова зомбирани  интелигентни млади хора, които треперят при мисълта, че може да си изгубят работата/Не защото работата е прекрасна, а защото всяка минута в този офис е промиване на мозъка./
Мениджърите умишлено правят театър и създават интриги, защото смятат, че така надъхват хората./ Истината е, че служителите са достатъчно интелигентни, за да усетят театъра./
Работното време е с час повече, осигуровките са на минимален праг, а останалото е по граждански договор. Нямаш право да ползваш личния си телефон на териториятта на офиса и през работно време. Не е желателно да се смееш...за сметка на това постоянно се промотират космически бонуси, които никой не достига. Обяснява се, как на шефа му пука за персонала и прави всичко възможно да го мотивира. Една от любимите шеги на американеца е "Хайде, ако направиш еди какви си-ще те уволня или поне ще ти взема от заплатата". Постоянно натяква, как плаща сметките на служителите си, а те не са му благодарни....абе за пръв път виждам такова нещо.
Дали заради шефовете или не, но екипът на най-ниското ниво е невероятен.  За пръв път виждам и толкова интелигентни хора на едно място.
Заплащане: Добре е за начинаещи, но не си струва тормоза.
Уважение: За мен  не е уважение да те третират, като роб.
Привилегии: Да се научиш на покорство и мълчание
Фирмена сигурност: Има уволнени, защото са погледнали шефа накриво.
Ангажираност:...............................................
Потенциал за развитие: Има, ако пренебрегнеш някой основни човешки принципи и обичаш да подтискаш другите, защото природата ги е надарила с повече качества от теб.
Местоположение:Аксаков
Колеги: Уникални сладури-без изключение!
Работна среда: Концентрирана енергия на страх, отвращение, недоволство и желание да свърши, и този работен ден.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Тази фирма има офис на Аксаков и това е единственото, което човек може да разбере за дейността и в България.Някой може ли да каже нещо за тази фирма - условия на труд, заплащане, отношение.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Накой, може ли даде малко информация за фирмата, с какво се занимава, от колко време е на българския пазар, коректна ли и др. подобни?
Моля, ако някой е ходил на интервю да разкаже малко и за него, на английски ли беше, какви заплати предлагат?
Много ще съм благодарна, ако някой сподели тук тази информация, дори този някой може да е от мениджърите на фирмата :)


кандидат за работа

5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
3
Колеги
0
Работна среда
0

Стана ми интересно предишното изказване.
Фирмата страшно е оплюта, квалифицирана е като подходяща за хора без амбиции и със средно образование... но в същото време даващият мнение е настоящ, а не бивш служител...
Въпросът ми е: Вие сте бъдещ бивш служител или сте със средно образование и без амбиции?
От впечатленията ми при интервюто - доста леко интервю (Поне в сравнение с други фирми). Мисля, че не  обръщат особено внимание на хората, които наемат, или поне не се задълбочават, ако кандидатите успеят да демонстрират достатъчно добро познание на език.
Що се отнася за заплащането - мисля, че е над средното за страната. Освен основното заплащане има и бонуна схема.
Аз следя обявите от няколко месеца и ми се струва, че за първи път попадам на тази фирма - не вярвам да има чак такова текучество.
Смятам, че допълнителни мнения няма да бъдат никак ненужни...

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?