Ароутроник ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София, Младост, Квартал МЛАДОСТ, бул. АЛ. МАЛИНОВ, 51, ет. 5, ап. 9А&markers=София, Младост, Квартал МЛАДОСТ, бул. АЛ. МАЛИНОВ, 51, ет. 5, ап. 9А

Ароутроник ООД

Здравейте и от мен, Нещата за фирма колкото са вярни толкова и не са, не можете да си изградите мнение от някои който е работил 1 месец, аз работя от много повече и съм сравнително доволен.Всеки може да мрънка, малко хора може да свършат работа за 5 лв . След като написахте отрицателните черти нека някой да каже и за положителните.  Заплатите , кой колкото си е заслужил след пробния период се минава на комисионни та тези комисионни си ги получаваш в определения срок , който за фирмата е 1-5 число всеки месец да получиш заплащане за предходния месец, Нито веднъж заплатите не са закъснели! Често се правят фирмени партите, за добрите Продавачи ,има масаж всеки понеделник и маникюр , Има си хладилник с ред бул, два пъти на ден се сервират горещи напитки, Офиса е приличен и консумативите в него са прилични. Разбира се в България не се очаква кой знае колко но като работа и естество на работа не е нито тежка нито кой знае какво, дори е забавно.

И като са наекадърни тези хора защо са назначени??? Моя позната я взеха в HP, само защото е от известен род на архитекти, и защото гаджето й работеше там. Нищо че нямаше грам стаж. А друг мой познат, който от 10 години е мрежов инженер зад окена беше върнат, а човешките ресурси останаха с пръст в ... защото знаеше английски по - добре от тях, а тестовете му ги проверяваха със шаблон. Та какво казваш за тези фирми, в които си била?

Как на хората не им омръзна да се заяждат и обвиняват другите за своите грешки? Работила съм в Hewlett Packard, Hippoland, BDO и нищо от написаното за тях не е вярно! За тези фирми няма положително мнение, макар да съм била там и съм разбрала, че увонените хора са некадирни и уволнени!

Здравейте, аз също бях поканена на интервю във въпросната фирма. Преди да започне то попълних кратък тест на английски език, след което ме поканиха при HR, която за моя изненада беше по потник (странно ми се вижда и не отговарящо на етикета), но както и да е.
Когато кандидатствах посочих референтния номер на длъжността,която исках, но тя все пак ме пита за коя длъжност кандидатствах. След като и казах, че съм го отбелязала и и я посочих, тя ми отговори, че тази длъжност вече е заета."ОК - това е, довиждане",защо изобщо ме повикаха си помислих аз. Но не, сега започваше най-интересното. Предложи ми други 2 длъжности, към една, от които проявих интерес, а другата категорично отказах. Поговорихме си на английски за длъжността, за мен и отново за желаната заплата, която бях посочила в предварителния тест. Стана малко като пазарски "пазарлък"...малко грозничко. След това извика и управителя, с когото да обсъдим какво ще се "случва" с мен. Те си поговориха малко насаме, след което той ми каза, че тъкмо е дал тази позиция (за която тя ми разказа), но иска да ми предложи третата. Аз категорично отказах и имах намерение най-накрая да си тръгна. След като видя,че се дърпам, ми предложи все пак да ми даде позицията, за която уж вече имаше човек... стана ми вече смешно.
Ако трябва да обобщя, канят ме на интервю за позиция, която е заета, предлагат ми 2-ра, след това ми казват, че и тя е заета и ми предлагат 3-та, която аз още в началото съм отказала и отново отказвам, после пак ми предлагат 2-рата (какъв "невероятен" шанс), а да - и да не пропусна грозното пазарене за заплатата.
Отговорих на господина, че вече не се интересувам, благодарих за проявения интерес и отделеното време и си тръгнах...просто не можех да повярвам какво ми се е случило последния половин час и как се сдържах и запазих добрия тон - това за мен е подигравка!

Този положителен коментар, най- вероятно го е написала некадърната HR, която принципно е РА на Али, ама в тази фирма съвестен човек не се задържа, защото текучеството е 70 %. Тя принципно наема и уволнява на килограм, ама явно вече добре им се е разнесла славата…Да даде примери. Какво? Как? Само да не ми казва, че под „добро отношение” има предвид, beauty salona, и маникюрът, който и правят за фирмена сметка. Много внимавайте, докато лакирват ноктенцата на Али, да не вземете да се усмихнете нещо, че един селър така изгоря, до 10 минути я изтреля да го уволни.
Хората с предишните коментари са си написали факти, да си направи извод сам за себе си човек. По този повод ето какво мога да разкажа, реплики от тренинг на Али:
„ Вие нищо не продавате, няма да ви платя, няма да можете да си ядете кебапче и кюфте, последните две произнесени на български. И на team leader не плащам, те заради това са толкова слабички…”
„ Ти защо пишеш на тази тетрадка. Тази тетрадка струва 10 лв., ти не си я изработил. Дай я, ето ти листчета, пиши на тях и си ги лепи на бюрото…” Тези тетрадки ги раздават на първоначалния тренинг, да си записваш и не може да ги изнасяш от офиса.
„…finger pointing…You, you are smirking behind my back. Why you smile. I am the owner, I can do whatever I want. You are fired…”
“ Какви бонуси, какъв процент от продажбите, вие не сте си изработили заплатите още…”
„ Това трябва да го кажеш за 90 сек, информацията в системата трябва да я попълниш за 30 секунди, ако не можеш до 2 седмици се научи, иначе си уволнен…”
„Казах ти какво да говориш…” от тук продължи да крещи на френски, толкова яростно, че от неговата уста този толкова мелодичен език звучи по- ужасно и грозно от Deutch/ Nordic. Жената, на която се караше се разплака и повече не я видях.
Имаше и една много странна демонстрация, как затваря сделка в Китай, уж за надъхване на персонала, как се продава нещо си там за 1 милион. Много смешно беше, защото от senior в другата зала имаше трима говорещи китайски и ти си малоумен не можеш да разпознаеш гласовете им…
“Искам да ставаш, когато вляза в офиса ти и не ме гледай в очите, ще гледаш надолу… “
- Моля?
“Трябва да знаеш кой е твоят шеф, и да се съобразяваш, такава е културата ”
- Тук е Европа, като влезе мъж не ставам, не стоя права в присъствието на мъж и не си свеждам погледа . ”
“Аз ти плащам заплата, ти за коя се мислиш…”
- Това е достатъчно за пред съд…. и от тук Али я завлече в кабинета си.
Какво е ставало по нататък не се знае, може и шамари да е имало.

Добро отношение или лошо не мога го категоризирам. За мен е абсурдно.

Много е хубаво, че колегите според теб са забавни... Лично аз когато кандидатствам за едно място винаги се интересувам от негативните мнения и с какво съм прецакан аз като служител.
А това, че имаш време да се забавляваш докато си на работа е много хубаво, но през това време явно някой трябва да ти вади заплатата.
Оправдания от типа: ами заплатите са такива, защото положението е такова лично при мен не вървят . По - скоро е вярно следното: за толкова пари, толкова ще бъде  и работата.
Като ходих да си купувам колата, автоджамбазина ми каза следното : един човек можеш да го разбереш колко е сериозен по парите, които  е готов да плати за една работа.

Здравейте! Аз лично ще изразя следното мнение:Имайки предвид състоянието на заплатите в България в настоящият момент, заплащането във фирмата е добро.Имайки предвид отношението на повечето работодатели към служителите по принцип, отношението е на ниво.. Естествено ,че всеки пази правото си да се чувства недоволен по разни причини и да пише в този сайт хиляди ужасни мнения, като повечето от тях по мое наблюдение са от хора, които са били само на интервю?... Но не бива да се заключава толкова генерално, при положение, че във фирмата работят толкова много хора, някой от които работят в компанията от години.В крайна сметка, както ти се стекат обстоятелствата, както е навсякъде!Бих искала да добавя, че колегите са изключително забавни и приятни млади хора, което е важно за една работна среда.Благодаря!

Умряла работа. От 8 до 18часа, търсиш в Гугъл авто, пардон авиочасти по сериен номер. 20 души забили поглед в компа и така цял ден. Ни вопъл, ни стон.
Иначе от вратата ти подават въпросник -колко пари искаш.
После HR се опитвше на развален английски да провежда интервюто и като разбра че говоря по добре от нея взе да да се чеше, да се пипа по челото, т.е притесни се девойчето.
И пак: "Ама какви пари търсите, на предишната колко вземахте". Питах я как се формира бонуса- да съм питал мениджъра, питах мениджъра- сега пък да съм питал HR!!!
Абе, бягайте далеч.

Здравейте, по повод на фирмата, хората преди мен са ви казали самата истина. Аз работих там само един месец и напуснах, защото уважавам труда си. Истина е, че не се спазва трудовото законодателство, приоритет на собственика Али, по американски "Алекс", е да краде пари както от клиентите, така и от служителите. Работното време е от 8 до 18ч, 8 часа и половина на ден, на мен поне не ми се е налагало да оставам повече от това и 1час и половина са общо почивките. Запалщането е по договаряне(ако все пак отидете на интервю, на желана заплата не падайте под 800лв), трудовият договор обаче покрива само половината на това или минималната работна заплата за длъжността. Останала част по граждански д-р. Аз лично, граждански договор не съм виждала, макар че ми беше казано, че имам. Офисът изглежда добре, колегите също, може и да намерите свестни сред тях, но като цяло работата е загуба на време. Освен ако нямате никакъв друг вариант и спешна нужда от финанси, не се "връзвайте", много е вероятно така или иначе да не получите заплата.
И най-важното естеството на работа е да лъжете и досаждате на различни фирми в Америка, Европа, Азия, като им предлагате стоки с ниско качество на цени в пъти по-високи от реалните. И понеже хората по целия свят са запознати с тази малка подробност, често ще ви игнорират, но има съвестни служители и шеф, които ще се погрижат да продължавате да ги тормозите. Успех :)

По повод на коментара дали сме работили за престъпник - това със сигурност е вярно. Също може да проверите за собствена информация в търговския регистър фирмата, ще намерите само интересни неща ;)