РЕМОТЕКС - РАДНЕВО ЕАД /img/frontend/nomap.png"

РЕМОТЕКС - РАДНЕВО ЕАД

Здравейте,някой може ли да ми каже имам предложение за работа дали си заслужава труда да почвам и каква е заплатата която вземат там .Работното време какво е

Само не разбирам как няколко стотин души не могат да осъдят един ФЕС , рязан читак. Тряя се борите хора !

Как да обърне някой внимание, като си написал точното определение за работещите в завода?
Никой не му дреме, върви си осигурителния стаж. Какво толкова че не дават заплати редовно!? Кравата в обора нали дава мляко всяка сутрин и вечер. За какво са им тия пари на работещите, да преяждат с луканка!?
На последните протести от работещите се чуха абсурдни искания за кисело мляко, работно облекло. Що за глупост!?
След приватизацията, новите собственици си взеха тяхното. Сега предприятието е на издихания. Работа нямат, поръчки също. Но и като цяло това положение явно не им прави впечатление - Защо ли ?
Никой не им търси отговорност за приватизационна програма, инвестиции, програма за развитие. / Лично другаря Директор при представянето на собствениците каза: -Дошли се да развиваме/
Голямо развитие развивахте с цеха за телфери. СТРАХОТНО.
На никой не му препоръчвам да се завърта около Ремотекс, въобще да не си помисля да подава документи за работа.

Слава Богу, съм вече бивш работник на Ремотекс, но все повече ме вълнува и изумява овчедушието на работещите там ,подчертавам РАБОТЕЩИТЕ,защото хората работят , но.. ни за заплата ни за слава :)  не проумявам как и защо в 21 век толкова много хора работят и си траят за това,че не им се изплащат редовно и без друго мизерните заплати.
Изумен съм ,че никой управляващ града ни не се застъпи по никакъв начин за гражданите си работещи там ?!?!?!? А начин, макар и живеейки в Абсурдистан, съм сигурен,че има!
Не споменавам "отношението" на управата на завода, защото ми се оказва беден речника и не намирам подходящата супер негативна дума за определяне на техния вид "отношение"..само не пожелавам и не съветвам никого да работи с тях или за тях!

Ами сега когато намериха цаката и на синдикалните лидери за да могат да се оттърват от тях и да не могат да настройват хората срещу работодателите,шефовете и т.н.Крайно време е да се вземат радикални промени като се почне точно от директри,зам директори и най-вече раздутия щат горе в белия дом(администацията)
Ама няма нито синдикати на месно ниво няма и на национално секи гледа да се нагушка на гърба на сиромаха.

Трябва да се увелечат заплатите,може ли такова безобразие..хората работят за жалти стотинки...Трябва да се увелечат щатовете на всеки работник..мисля че това съобщение ще промени нещо и ще направи нещо по Големия Вапрос..!

Вище сега аз не мисл,че хората които работят в Ремотекс трябва да са с малки заплати..Защо хора които са с 5-6 членно семейство трябва да взимат ниски заплати.Работа много пари малко..Трябва да се уве;ичат заплатите на Ремотекс.

С тези директори предприятието е обречено! Тъжно е така. А хората седят и чакат..някоя стачка и това е без особен ефект. Бели роби-това са работниците на Ремотекс

"Представител на управлението"-??? това казва всичко дори и обяснява начина ти на изразяване.Поредното доказателство че предприятието се управлява от крайно некомпетентни и некадърни дори и полуграмотни.

Заплатите на служителите са изключително ниски,спрямо работата ,която вършат,такива са от преди двадесет години.Не само че са ниски ,ами и нередовни.Това е необяснимо,защото никой не пита тези служители как живеят.Да не говорим за това,че нямат коледни,великденски,тримесечни,нито пари или купони за храна.Не знам какво обяснение може да има това,а искат служителите да си вършат бързо и добре работата.МИСЛЯ,ЧЕ ТОВА Е НЕДОПУСТИМО В XXI ВЕК.