Каргоагент ООД /img/frontend/nomap.png"

Каргоагент ООД

За тези които се интересуват фирмата има още няколко имена -NEOMAT, Лидекс Експресс...
Накратко : ако искате да сте домашни роби на лицето Трифон Христов ( което е собственик на фирмите) - давайте смело :) Ще бъдете осигурявани на 1000 лв , ще ви дава още толкова в пликче и ще ви осигурява безплатен обяд , но...хубавите работи свършват дотук :0

Ще бъдете навиквани , нагрубявани почти всеки ден !
Ще работите по 10 часа , обедна почивка е лукс , отделно всеки ден след раб време ще висите на телефона още по 3 часа.
Ще трябва да нямате личен живот ,защото тариката Трифон Христов ще ви намира занимание и през почивните дни и постоянно ще ви натяква как българите не стават за нищо , как в България не може да се прави бизнес и тн. и т.н :)
Ще виждате въпорсният Трифон Христов как крещи из офиса , ще ви изкарва малоумни , после ще ви се подмазва , после пак ще ви крещи...
Ако смятате ,че 2000 лева и 60 часа работа на седмица и подобно отношение си заслужват - кандидатсвтайте смело в каргоагенг , лидакс експрес , неомат ....при най-великият работодател , г-н Трифон Христов - Мошеникът :)
Честито на печелившите ;)

Вярвам, че написаното в коментарите за домашната, работна атмосфера са абсолютна истина. Отказвам се от предстоящото дерибейство.

Едно анономимно мнение ...... на 1 анонимен доброжелател . Фирмата има 25 служителя ...  Минимална заплата в офиса 1000 лева + транспорт + обед  , средна заплата във фирмата 1500 лв....  ......но трябва и да се работи  г-це аномимна  )))   Оценки не давам ....това мисля е достатъчно.

Не си губете нито време нито нервите с тази фирма тоест с тези хора.
Абсолютно съм съгласен с предишния комментар.

За хората, които са решили да кандидатстват в тази фирма, искам да дам малко повече информация.
- осигуряват на мин. раб. заплата
- колегите, с които работиш всъщност са твоите работодатели(двама)
- работиш в апартамента на твоите работодатели, използваш тяхната кухня и тоалетна
- шефът е много избухлив, постоянно крещи на теб или на някого по тел; това създава много неприятна работна атмосфера
- работдателят смята,че щом ти плаща , може да те използва за абсолютно всичко - пазаруване, кафе, храна, плащания на сметки (техни лични като вода, ток) ...
- започваш в определен час, но кога ще приключиш зависи изцяло от шефа, той трябва да те освободи (със сигурност те задържат повече от 8 часа)
- абсурд да си вземеш почивен ден, без да стане скандал
- заплащането е доста ниско
Жалко , че не успях да напиша нещо хубаво. От тук нататък вие си преценете.