Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Джи Енд Джи Билдинг Груп ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Район р-н Илинден, Квартал ИЛИНДЕН, бл. 73, вх. А, ет. 3, ап. 9&markers=София,Район р-н Илинден, Квартал ИЛИНДЕН, бл. 73, вх. А, ет. 3, ап. 9

Джи Енд Джи Билдинг Груп ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 6 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-6 от общо 6


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Хора....... никой нито защитавам нито упреквам, нормално тези които сме все още на работа да сме доволни /иначе кой седи ако не е/, просто споделих при нас как са нещата.... не упреквам никого по простата причина че монетата има две страни. Когато някой е излъган, измамен - ок няма проблем - на мен ми е все тая има си законови начини да си се оправят, който каквото иска това да прави. На бившия колега Димитър Христов искам да му благодаря за разяснението за акт 16 - но нека не забравя за предписанията за отстраняване на "глупости". Както и да е - не се карам и не защитавам никой - ние сме доволни, както и написах преди има понякога проблеми, но явно не са толкова сериозни. и забравих - с колегата Ники просто се видяхме и говорихме и от там знам - по отношение на цифрите които бях опоменал - протокола е на видно място в офиса и всеки може да го види - по памет ако съм сбъркал някоя цифра не е толкова голяма колкото вие твърдите. Както казах не защитавам и не упреквам никой защото истината е винаги посредата. Желая Ви на всички бъдещи професионални успехи. Фирмата че няма да я затворят няма нека не си говорим глупости и смешки - или поне на мен и колегите така ни се иска - даже от днес вече си имаме допълнителна строителна група. Пишете и говорете каквото искате мен не ме грее по никакъв начин - но ето за тези които четат още една гледна точка. Или пък сега се замислям, може Жоро да се отнася с едни по един начинн с други по друг... ако е така радвам се че съм от добрата страна. 


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Надявах се да се появи коментар от офиса ....и ето...той не закъсня .....мама се е опитала да ни изкара некадърници ....но май не се получава...изхождайки от следните данни за 22 работни дни :1.Монтаж на гипсокартон (завършен вид:шпакловка (обяснявам за всички некадърни "технически",които се оказаха дебютанти в професионалното строителство,както и на Жорко-той е отделна графа-сещайте се сами !!!- 132 кв.м
2.Обръщания дограма (с гипсокартон +монтаж на предпазни ъгли)- 112 л.м.3.Демонтаж на гипсокартон(стени и тавани)-320 кв.м4.Топлоизолация - 743 кв.м -завършени разбира се!!!5.Минерална мазилка - 640 кв.м6.Монтаж на скеле (рамково) - 1350 кв.м!7.Демонтаж на скеле 200 кв.м!8.Замазка - 24 кв.мАко съм пропуснал нещо колегите ще го допълнят!....Та така драги ми офис-застъпнико ....ако беше наш колега,щеше да знаеш,че не си измисляме и не сме стояли да си чоплим носовете....все пак сме посвършили нещичко ....като се има предвид ,че бяхме и общи работници и си разнасяхме материалите по обекта,който е около 6 дка(по моя преценка)... и ,ако все пак имахте документите с описа за свършена работа ....щяхте да сте наясно кой лъже и кой не но нали "техника" ви реши да си тръгне ненадейно(по причини ,които и до днес не знаем )....няма как да сте запознати с тези описи,които някой се е сетил да запази ....примерно!И да ви кажа отсега ...ако сте забравили поговорката :Най добре се смее този,който последен се смее! ..... нищо лично ...просто ви напомням ,че никой не иска семейството му да гладува ,когато работодатели от типа на  Джи енд джи Билдгинг груп ЕООД се опитват да ни спестят някоя заплата и никой няма да се откаже,докато не завърши цялата тая простотия с неизплащането на трудовите възнаграждения на всички 10( поне засега са толкова)служители(ако въобще сме били служители на въпросната фирмичка,имайки предвид невалидните договори!!!)P.S. : Ще се радвам,ако колеги независимо доволни или не от въпросния работодател споделят възгледите си от настоящата година,а не да ми говорят за неща от преди 18 месеца ..... все пак искаме актуални мнения,а не приказки от Шипковия храст ;)


бивш служител

-25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
5
Работна среда
-5

А как да коментираме факта,че аз пък съм един от тези които работих във фирмата без да ми е изготвен трудов договор!?!За сведение още трима "колеги" работиха на същия принцип.Лично дадох документите си на "лицето"Вълев,който ги разнася из цяла България и така и не ми представи нито трудов договор,нито пък длъжностна характеристика която е неделима част от трудовия договор.При срещата с "лицето" Вълев в офиса на фирмата той ми заяви да подам и аз жалба в Инспекцията.Не познавам колегата от Царево,но да попитам какво точно сте довършвали за Акт16?  Акт 16 е познат и като „Разрешение за ползване” и представлява разрешение за ползване на една сграда, което е свързано с възможността сградата да бъде въведена в експлоатация и да може редовно да се живее в нея. 
При издаване на разрешението за ползване се проверяват редица неща,
свързани с:
• установените права на собственост от гледна точка на законност на
построената сграда
• дали сградата е строена с одобрени проекти или без одобрени проекти
• съответствието между фактическото изпълнение и одобрените проекти.
Толкова по въпроса за нормативните документи.
Интересно ми е с каква поща сте получавали новините в Царево от Кранево,за колегите от Русе които си тръгнаха след 3 дни работа на обекта или за онези от Враца които бяха на обекта 1 ден и след разговор с "лицето"Вълев си тръгнаха на другата сутрин.А какви новини долетяха от Монтана където бригада в която трима души са инвалиди поради пълна и частична глухота и нямат правото да бъдат наемани на строителен обект?!?И същите тези хора са работили съвестно и са приключили обекта,но те също не са получили заплати,обекта е приключен на 4 юни,има-няма преди един месец,но то където са 15 дни там е и месец.Или пък за парите усвоени авансово от "лицето"Вълев и заплахите отправени към инвеститора,че не е негова работа да плаща на работниците.Или пък за собственика на хотел "Морски дар" в Кранево които изгоря с парите за престоя ни там.Багажа на "лицето"Вълев все още е в стая 302!Или за пълната липса на каквито и да е инструменти и това,че счупиха личния перфоратор на колегата  Христо Василев и нито го дадоха за ремонт нито пък му платиха.Той също е с инвалидна група поради пълна глухота,но не спираше да работи.С какъв метър от Царево замерихте обема от свършена работа в Генерал Кантарджиево колега?!?Относно техника Ники как видяхте от Царево,че е имало конфликт и последствията от него?!?Ами ако е паднал от някоя тераса или скеле,а може и кола да го е бутнала?!?С две думи служител/ка на фирмата сте със сигурност,но не и работник.Същите думи за забавяне от 6 месеца и как хората продължавали да работят ударно/шивачките от долния етаж на сградата където се намира офиса/чухме и от една лелка която носеше документи за подпис на майката на "лицето"Вълев.Коментара беше ние в кой век живеем та очакваме веднага да ни бъдат изплатени заплатите.....Та продължавайте да "работите"във въпросната фЕрма.Докато не бъде закрита поради административни нарушения като липсата на трудови договори да речем.За това,че не сме си "свършили" работата има законови начини,още в първите дни след като "лицето"Вълев е преценило,че не е доволно от извършената от нас работа е можел да ни освободи по чл.71,но как да освободи тези които са без договори?!?
Правилно живеем в свободна страна където всеки има право да изложи мнението си и колкото и да не се спазват законите в нея все пак има институции които да следят за изпълнение на наредбите и законите.
Ще бъдат публикувани и решенията на Инспекцията по труда и НАП.За да не се налага и на други излъгани от "лицето" Вълев да мизерстват и да минат през това което ние преживяхме.


настоящ служител

28 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
4
Привилегии
3
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
2
Местоположение
0
Колеги
4
Работна среда
2

а така, на някого са му били шута и е сърдит :)
специално за фирмата няма да коментирам тъй като тя е от доста скоро, но въпросното лице Георги Вълев разполага с още една която е от доста време в която аз съм служител от самото и създаване. Та... ако въпросното лице Александър Илиев го познавам задочно и когато те се дънеха във Варна ние с още 48 колеги бяхме в Царево и подготвяхме  обекта за акт 16, идеята беше да докараме обекта до акт 16 и да отидем при новите си колеги във Варна. За съжаление те всичките бяха решили явно, че всичко е позволено и са се лутали из обекта... искам да отбележа че във време на криза ние сме наброявали 93-ма /направете си сами сметката/, а и не само тук а и навсякъде - тарикатите, мързеливците, скътавките - няма как да виреят. По отношение на заплащането няма да си крива душата - забавяне често има / между 10-15 дни/, но като знаем че има колеги в други фирми и по 6 месеца не взимат заплата си е направо супер. Аз няма да коментирам лицето Георги Вълев, тъй като претенции нямам - а да си измислям не е в стила ми. Аз и всички мой колеги /подчинени на горе цитираното лице/ сме доволни както от отношението му към нас, така и от работата си, а иначе недостатъци всички имаме, и тъй като съм запознат със случките предизвикани от лицето Александър Илиев и компанийката му мога само едно да кажа: не се притеснявайте ти и човека - "измамен" досега не е имало човек който да не си е взел парите рано или късно всички са си ги взели /поне доколкото аз знам/, но ще се радвам ако вие не си ги вземете, защото ако някой има проблеми с нервите, моля моля нека се лекува / да избиеш на техническия 4 зъба и множество натъртвания и да кажеш нищо не е станало..../. Има и още - преди да коментираме всички нека видим какво предлагаме: за 20дни работа 10човека 200м2 скеле и 50м2 картон незавършен - смешно!!!!!!! И папата да е работодател надали ще му хареса. 
Но, живеем в свободна страна и всички имаме право да си пишем и говорим каквото си искаме


настоящ служител

-25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
-5
Колеги
5
Работна среда
-5

Все още се водя служител на фирмата,по простата причина,че няма кой да ме освободи от заеманата длъжност.Лицето Георги Любчев Вълев който се води собственик и управител на фирма "Джи Енд Джи Билдинг Груп"ЕООД,ЕИК201310413 със седалище и адрес на управление София,ж.к. "Илинден"бл73А и офис на адрес София,ж.к."Славия"ул."Хайдушко изворче"№9 етаж 3/помещава се в офиса на фирма "Top Door"-Ltd също собственост на семейство Вълеви/се крие при всеки опит за контакт с него.Ето и "кратката версия"на това което ни сполетя мен и колегите ми при "работата"ни за въпросната фирма.:На 05.05.2011 изпратих CV до въпросната фирма във връзка с публикувана от фирмата обява за наемане на монтажници за системи сухо строителство/гипсокартон/.След около 10 минути ми се обади служителка на фирмата и ме покани още същия ден на интервю за работа което започна в 16:00ч и приключи в 17:40!!!Обещаното месечно трудово възнаграждение беше твърдо стартово 1500BGN и режийни за храна в размер на 25BGN/ден /платимо на две равни части на 15-то и 30-то число на текущия месец с паричен превод по карта/,поради квалификацията която имам:11 години по специалноста,професионална квалификация и 2 години по специалноста монтажник на системи за сухо строителство в Германия като подизпълнител. Беше ми обяснено,че благодарение на далновидната политика и контактите на фирмата ми се гарантира пълна трудова заетост до 2016.Обектите на фирмата са из цялата страна и предимно по "Черноморието"-курортни селища и хотелски комплекси.Според думите на "Г-н Вълев"фирмата разполагала с пълно техническо оборудване за специалноста включващо:Винтонавивна и пробивна техника,машини за шпакловане и шлайфане на фугите на гипсокартонените плоскости,машина за полаагне на машинна мазилка автомобили,бусове и другирсъщо така фирмата разполага с персонал възлизащ на 70 монтажници!!!?!!!.От Нас се иска само да работим бързо и качественно.На 09.05.2011 в 01:30 най-после натоварихме багажа си/поради това,че от години съм в тази професия си бях взел личен инструмент включващ и винтоверт/ и тръгнахме към град Варна с един служебен и един личен автомобил!!!.Около 09:30 на 10.05.2011 пристигнахме директно на обекта:"Курортно селище-Golden Hills"село "Генерал Кантарджиево"област Варна отстоящо на 4км от село "Кранево"област Добрич/по път от автогарата във Варна взехме още двама колеги от Златоград които бяха пътували с автобус до Варна и нямаха трудови договори понеже нали?!?/.Преоблякохме се навън поради липса на подходящо място и ни беше обяснено,че така и така сме тук да поработим до около обяд преди да се настаним в хотела.Оказа се,че в служебния автомобил няма инструменти освен личните които аз и колегите ми бяхме съобразили да вземем/били ги забравили в София в бързината,за уточнение договорите подписахме на 09.05.2011-10:30 в офиса на фирмата като ни беше обяснено,че същата вечер ще пътуваме!!!Как ли са забравили инструменти за които си е необходим цял бус!!!/Управителя който пътуваше с личния си автомобил обеща,че до два дни инструмента ще пристигне и за момента да почнем да изграждаме скеле тъй като ще се полага и външна топлоизолация/за гипсокартон или друго подобно не стана и дума!!!/Не,че има нещо лошо в това човек да работи,но през дългогодишния си стаж в СМР съм свикнал да работя това за което съм квалифициран и съм се договорил.!!!Оказа се,че на въпросния обект/състоящ се от 13 еднофамилни къщи/няма достатъчно елементи за изграждане на скеле поради това,че никой от фирмата не е заявил кога пристигаме и какво ще ни е необходимо!!!Криво-ляво започнахме да "вдигаме скеле"на една от къщите която беше готова само трябваше да се положи минералната мазилка!!!"Обектовия ръководител" Николй Велков-младеж с "огромен техниечски опит"/имайки предвид възраста му-27 годишен/се "въртеше като обран евреин"под зоркия поглед и глупави подмятания от страна на управителя Георги Вълев-младеж с още "по-огромен технически опит"и една година "по-зелен"от Николай.Около 14:00!!! се оказа,че сме изградили скеле на грушната къща и трябва да започнем отначало,но този път на друга къща.В 20:30 ни настаниха в нещо подобно на туристическа спалня-5 човека в помещение.За уточнение:При провеждане на интервюто ни беше обяснено и гарантирано настаняване в стай за 2-3 души със собствен санитарен възел.Дотук с обещанията и гаранциите.Оказа се,че всички колеги сме "новобрънци"във въпросната фирма.Нямаше кого да попитаме как и какво и колко е сериозна фирмата.Тъй като всички сме на възраст между 35-42 години и сме свикнали с годините на несгодите по обектите в Бг не сме "мрънкали".На другия ден "трудовия процес"продължи по същия начин.Просто чакахме инструментите и оборудването,а и поради факта,че управителя беше с Нас и гарантираше,че всичко е ок и Ние работим и печелм в момента-денгубите и забавянето си било за негова и на възложителя сметка.Апропо за пари за храна и гориво нито дума.На 3-я ден се оказа,че Георги Вълев заминал по спешност към София да организира транспортирането на оборудването.Пари нямаше.Настаниха ни вхотел в Кранево-"Морски дар"/За съжаление и управителя на хотела"изгоря"със 1470BGN за престоя ни там и той беше принуден да ни помоли да освободим хотела/На 15.05.2011 след неколкократни телефонни разговори и обещания от страна на Георги Вълев,че ще преведе пари по служебната карта на "обектовия ръководител" инициирахме среща-разговор с управителя.На въпроса му отправен към мен и колегите какъв е проблема аз отговорих:Проблемите са два,парите за храна и оборудването за гипсокартон и прочие тъй като до момента продължавахме да вършим дейности далеч от уговорката и това за което бяхме наети.На 31.05.2011 след 22 плътни отработени дни от 08:00 до 20:00 на свой разноски се прибрахме в София. До момента не сме получили нито лев.В момента тече проверка от Дирекция Инспекция по труда София и Варна и санкцията ще бъде затваряне на обекта.Т.е. и възложителя ще бъде санкциониран без вина заради нарушенията и безочието на Георги Любчев Вълев и компания.
 
 


-9 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
3
Работна среда
3

На въпроса дали съм бивш или настоящ служител ...няма как да отговоря...тъй като ми направиха едно договорче,което се оказа невалиден,поради некадърна грешка на счетоводителката(майка на шефа :D),а сега като се замисля е даже умишленна.Относно фирмичката...като за начало да спомена ,че дължи на мен и на останалите ми колеги около 15 000 лева за един месец!-факт,който е неуспорим и за който имам още 10 свидетели!Оставям на колегите да ви светнат за другите "приоритети" и "облаги",които получихме(то май освен нерви ...друго не сме получили),като временни служители с абсолютно фалшиви договори!!!Надявам се Инспекция по труда да си свърши работата.....

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?