БМС Българска кухня /img/frontend/nomap.png"

БМС Българска кухня

клиент

Посетих със семейството си това заведение.Имах оплакване и се насочих към управителката.Толкова нагло и високомерно държание,дори ни заплаши със саморазправа.Питам собствениците това ли е начинът в тази криза да задържът клиентите си?И не би ли трябвало по внимателно да избират персонала си на тая госпожа явно мястото и не е там!

Аз съм работила с БМС и ги знам що за стока са,Изобщо нямат отношение към никой от персонала и към управитеителите също затова непрекъснато търсят хора и събират който им попадне.Направо са смешни

Нямам думи за тази фирмичка...Когато няма клиенти трябва непрекъснато да търкаш нещо, не може да не правиш нищо и една минута, дори не можеш и да се подпреш за секунда... цял ден на крак... Почивката уж е 1 час, а всъщност е 20 мин. , в които се чудиш да обядваш ли, да пушиш ли, до тоалетна ли да отидеш... Всички там са от 1 седмица, 1 месец , дори и управителя...Обявите им за работа не слизат от jobs.bg Искат всеки ден да им работят различни хора без пари... Моят съвет - Не започвайте там работа...едва ли сте толкова зле:((

Айде, бе, хора! Нищо не сте написали, напишете нещо за фирмата, ще е от полза за много хора, които се чудят дали да започнат работа.