Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

БМС Българска кухня /img/frontend/nomap.png"

БМС Българска кухня

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 34 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-20 от общо 34


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте :)
От време на време ке храня в БМС , както и днес ...
Първо отидох на щанда на БМС и ме обслужваше зам. Управител , каго отидох дори и едно "здрасти" не каза беше като дърво ... , но както и да е разбра се , че обслужването не струва още повече , че беше само един ... ок все тая взех си яденето и сядам да обядвам и в пилешката ми супа имаше нещо подобно на кожа , но не съвсем ... сякаш беше кожа от змия с телесен цвят беше отвратително дори го снимах ... супата нямаше никакъв вкус беше мазна , безвкусна и може би разредена с вода ... салатата беше стара поне на ден и половина .Само питката и сиренето ставаха ... след като хапнах започна да ми се повдига и ме заболя глава ... беше отвратително ядене никога не съм се чувствала по - отвратена от ядене ... от повръщано щеше да се чувствам по-добре ...


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Относно написаното от Севи, мога да кажа, че тя ако е възмутена или недоволна от нещо, то, има защо. Тя не е човек на "празните" приказки. Аз лично съм била свидетел на нейната съвестна работа, както и на признателността на клиенти, които са доволни, защото в днешно време на доста места липсва доброто отношение и компетентността.
Подкрепям те!


бивш служител

15 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
1
Привилегии
1
Фирмена сигурност
1
Натоварване
3
Потенциал
2
Местоположение
0
Колеги
4
Работна среда
0

И аз подкрепям севи тя не се опитва да урони името на фирмата, а изразява мнението си и простата истина. Всеки има право да изрази мнение и това не е причина да изкарвате някой лъжец.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Аз като бивш служител в БМС Българска кухня, ще подкрепя Северина. Никога за нищо не е лъгала и не е правила нищо с което да уронва авторитета на фирмата аз работех заедно с нея цели 6 месеца и ме научи на много неща и съм и благодарен по въпроса с управителката тогава всички ни е бях ме попаднали в една яма и нямаше излиза не от нея с моите уважения и респект към шефовете бяха винаги точни нямаше забавяне на заплатите имаше бонуси. Аз ще подкрепя Северина и се надявам тези лъжи по и клюки по неин адрес да престанат, защото наистина беше лоялна към фирмата и към персонала и към всички само едно ще кажа изгубих те много точни и лоялни работници който са давали всичко за фирмата, помислете и над това!

Пс: Приятна вечер ви пожелавам!


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Чета и искрено се забавлявам на отговора, който лично получавам . Благодаря. Винаги съм обичала да чета фантастична литература.
Сега по-сериозно! "Това момиче отказа по висок пост под предлог,че заминава за чужбина, но шанс бе даден!"-Кога беше това? Ако подметнатото-"Мислехме да те правим управител,да те видим ще задържиш ли персонал,ма нали заминаваш." , е предложение... Не знам .Може аз да не съм разбрала нещо. Дори и да не заминавах тогава, защото вече заминах и живея в чужбина, пак нямаше да приема, защото там Управителите се сменят по-често и от служителите.Защо ли ? После - "Та ние й помогнахме в много труден момент! " Аз това не го помня, чесно ,някак си съм го пропуснала...За многогодишните служители, все още работещи във фирмата няма да коментирам... Те се броят на пръсти. Дългогодишни служители вече Не работещи там ме, подкрепят за всяка една дума казана от мен,защото не съм излъгала за нищо така, че няма какво повече да кажа по темата. Пожелавам ви всичко добро.


представител на управлението

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Здравейте на всички,които влизате и се информирате чрез този сайт за нивото и на фирмите! Адмирации за тези,които са го измислили! Хубаво е,че можем взаимно да обменяме както положителни така и негативни коментари!Тъй като тук аз виждам мнение от едно конретно лице (наша бивша служителка Северина)бих желала да оспоря или по скоро да изразя несъгласие от нейните оплаквания! Нашата фирма е създадена преди повече от 15 години от едно заведение. Постепенно с годините се разраства благодарение на вкусната храна и доброто обслужване! Имаме служители,които все още работят за нашата фирма с много респект и уважение! Това момиче се опита с тези коментари да урони престижа на тези заведения на база нейни лични впечатления,които са сформирани от негативното й отношение спрямо конкретни лица!
Не искам да влизам в подробности относно този случай,но държа да отбележа,че ние имаме ясни изисквания и правила! Първо заплащането е такова каквото е обявено още в началото,всеки е наясно за колко пари ще работи!
Даваме възможност за израстване в иерархията естествено за хората,който имат уменията и най-вече желанието за това!
Това момиче отказа по висок пост под предлог,че заминава за чужбина, но шанс бе даден! Що се отнася до уважението аз мисля,че достатъчно внимание отделяме на служителите си ,осигуряваме им нормална среда за работа,заплащане точно и навреме!
Естествено винаги ще има и недоволни!Някои с право,а други като Северина за съжаление не!
Казвам го откровенно тъй като съм крайно разочарована и много изненадана от всичко,което прочетох! Та ние й помогнахме в много труден момент! Що се отнася до бонусите те са избирателни и пожелателни!Също така са за мотивация на служителите ни,който работят постоянно при нас!Личната обида не трябва да засяга цялата фирма,проблемите,които е имала с който и да било не означава,че фирмата е некоректна! Бях длъжна да отговоря с надеждата да покажа и другата страна на монетата! Аз мисля,че във всеки проблем трябва да се изслушват двете страни!Хубав ден ви желая!А на всички млади и амбициозни хора мога да кажа ДОБРЕ ДОШЛИ при нас! Имате възможност да растете по стълбицата на успеха ,единственото условие е да желаете силно и без съмнения това!А на всички други,които си заминаха бих им пожелала от целия екип на Българска кухня да намерят подходящата работа,която да ги прави щастливи!


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Доволна съм от фирмата. Не съм имала абсолютно никакви проблеми- нито при започване, нито по време на работа, нито при напускане. Заплатата си получавах винаги на време. Бонусите също. Отношението на всички беше много добро. Всички работехме с усмивки и бяхме голям колектив. Причината за напускането ми беше че се преместих в друг град.


бивш служител

-13 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-2
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
-4
Потенциал
-1
Местоположение
2
Колеги
4
Работна среда
-5

Работих за тази фирма близо 4 години и за съжаление мога да кажа, че не се разделихме с положителни чувства, най-вече от моя страна. Накратко първо ще обоснова оценките си: Заплащане - за часовете които работиш и отношението ,парите са меко казано смешни.Единствения плюс е, че са винаги на време.Бакшиша нямаш право да си го взимаш,трябва да го прибереш в касата,ако си на плюс парите отиват за фирмата,ако си на минус ти ги одържат от заплатата.Аз лично съм излизала на минус 6 стотинки и са ми ги одържали, нищо,че съм имала дни с много бакшиши и съм имала и големи плюсове. Уважение-почти никакво,касиерките са най-зле платени и най мачкани от където и да погледнеш.99% от оплакванията идват заради ястията (сурови,стари;пресолени...),но всичко отнася касиерката.Всички си измиват ръцете с момичетата на витрината.Не мисля, че това въобще е честно! Привилегий-не знам да се смея ли или да плача тук.Няма такива. Фирмена сигурност-ами да кажем,че ние сме тези които се занимаваме с натрапници,пияници,наркомани и тем подобни субекти.Няма Сот, ако стане нещо се оправяш и толкова...Има случаи в които е посягано на касиерката защото не е искала да даде храна без пари и управителката заяви "Е какво толкова един шамар,клиент е."Лично на мен пиян и агресивен клиент ми е скачал докато бях бременна и нищо не се направи по въпроса. Натоварване-доста.Имаш една смяна от 14 часа (от 07.00 до 21.00) при това на каса,една смяна от 9 часа(12.00-21.00) и един ден почивка.Работим по 2 момичета+управителката.Касиерката е сама до обяд и трябва да оправи и витрината.Общо взето лично аз в повечето случаи чакам колежката да дойде да мога да отида до тоалетната. Потенциал-почти никакъв. Местоположение-има удобен транспорт до обектите. Колеги-в повечето случаи съм имала много добри колеги.Колеги които за знаели защо са дошли на работа и са работили,но поради ситуацията във фирмата те са напускали.Най-вече причината беше,една вече бивша управителка,и това че много хора се правеха,че не виждат какво става в обекта. Работна среда-понякога е била меко казано ужасна.Постоянни викове,без мислени интриги и обиди.Имало е случай не сме имали климатик почти цяло лято.Работили сме на 45 градуса,клиентите буквално бягаха,но естествено както писах по-горе,ние бяхме виновни.Нищо,че от "горе"идваха и виждаха какво е положението,пак се правеха на ударени и изненадани. Много често клиентите буквално са ни съжалявали. Лично за себе си мога да кажа,че съм страшно разочарована от начина по който постъпиха с мен на края.Първо неправомерно ми отнеха един месечен бонус, само защото шефа бил се ядосал...Потърсих си правото при двама души от офиса,и двамата ми обещаха,че ще направят нещо по въпроса,накрая естествено се правеха на ударени,единият смело мога да кажа,че даже ме и отбягваше.Това е и истинската причина поради която напуснах по-рано от очакваното.Просто ми беше писнало и това преля чашата.После ме прецакаха с отпуските.Тук е момента да кажа,че аз никога не съм ползвала пълна отпуска в тая фирма.Отпуска ти се дава когато те решат,няма никаква прозрачност около това колко имаш и колко си ползвал и тн. и тн...Когато попиташ за каквото и да е било ,видимо се изнервят и чак съжаляваш,че си попитал.Другото което е,че по закон за отпуск се броят само работните дни,но в тая фирма работят по различни закони,а именно броят ти всички дни,почивни,работни няма значение.Така когато отидох да си подпиша документа за прекратяване на работните отношения, с изненада установих че имат да ми плащат само 4 дни отпуск,а аз дефекто съм ползвала само 8...Другите просто са се изпарили.Така ме режат от заплатата за дни които не съм ползвала. За 4 години вярна служба заслужих това. В тая фирма хора които правят проблеми и едва ли не са изгонили маса свестен персонал се толерират, а хора които съвестно си бачкат, се изстискват до последно...Моя съвет е не си губете времето да започвате там,много скоро след като започнете сами ще разберете,че сте допуснали грешка.Има си причина обавите им за работа никога да не слизат от сайтовете.Има си причина персонала да не се задържа дълго,особено на щанда.Накрая като заключение мога да кажа само едно-Никога не съм работила толкова много с толкова нерви за толкова малко пари!


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Отвратително обслужване, липса на желание за работа!!!! При запитване към персонала какво съдържа менюто, ми беше отговорено каквото има на картинката! Полученото впрочем далеч не съдържаше нещата показани на "каетинката". Пред мен видно обидиха дама, която помоли да и заменят напитката, закупена от тях, с топла. Отговора беше нагъл, с надсмешка - "Да не сме ви социални грижи". Повече не бих си и помислил да ям от там. Губите за минута обслужване, четири клиента!


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Често се храня в БМС, много съм доволен. Винаги всичко е прясно и е много вкусно. Не знам дали персонала е доволен от работата си, но момичетата и момчетата винаги са усмихнати. Обслужването е ок.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?