Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Бодинор https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Район р-н Възраждане, Квартал СЕРДИКА, ап.18, бл. 16, вх. 1, ет. 5, ап. 18&markers=София,Район р-н Възраждане, Квартал СЕРДИКА, ап.18, бл. 16, вх. 1, ет. 5, ап. 18
5 3 0
3 точки от 52 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-20 от общо 52


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Само да ви кажа че имах честа да работя в тази фирма която управителите са голяма отврат особено Гинчето която се води като ревизор на магазина в,, Красна Поляна а за Кирето да не говорим този е пълен мухлйо!!!!!Самите управители гонят персонала А що се отнася до шефовете най готиният е Данчето и нейния съпруг.Обърнете внимание на управителите а не на персонала.Не може един управител да те ругае и обижда не може да плащаш торби с луканка с изтекъл срок на годност и да носиш вина че например Маргото от Сердика е поръчала тонове и не може да ги продаде в магазина и ги праща в красна Поляна че да си измие ръчичките.Ааааа забравих да споделя че още не са ми върнали трудовата книжка и даже не съм си подписал заповед за освобождение от длъжност.


настоящ служител

30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
3
Привилегии
3
Фирмена сигурност
3
Натоварване
4
Потенциал
3
Местоположение
3
Колеги
4
Работна среда
4

Бачках и тук, бачках и в Фантастико. По-малко е работата тук и е по-добре.


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Бях редовен клиент на Бодинор в Банишора.Нормално , живея наблизо.Реших , че няма повече да пълня гушата и да купувам от неграмотен собственик , който е толкова тъп , че не може да си подбере качествен персонал.Постоянно проблеми с цените в брошура , на щанда и на каса. Вземаш нещо на щанда , което ти пише , че струва 2 лева , отиваш на каса и там е 2,50 лв. Обяснението на касиерките е , че ... така било въведено при тях. Нито извинение , нито ти се връщат парите , даже ти се карат , че били взели пари , но нали не са ги занесли в къщи...Наглост до безобразие ! Когато има такъв проблем , тлъстата им управителка , се крие в склада. Тя никога не застава очи в очи с клиента. Зареждат се евтини стоки пред изтичане на срока на годност , защото всички заможни клиенти , които могат да си позволят нещо повече , са загубени като клиенти след опити да им се натовари с по 5-10 лева сметката на каса , поради причината , която описах по-горе - гледаш една цена на щанда , на касата се оказва друго. Поради тези причини , по-скъпите марки започнаха лека - полека да изчезват от магазина , защото се изгониха всички клиенти с възможности.Да не говорим , че наблизо има друга верига за хранителни стоки , от която въпросния Бодинор не привлече нито един клиент , благодарение на лошата кадрова политика , маменето на клиенти и стимулирането на мързела в персонала.
Това е моето мнение като бивш клиент. Вие си преценете уважавате ли достатъчно себе си , за да работите сред глупаци. Пак подчертавам , че мнението ми е за Бодинор-Банишора Халите.


-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Ей боклуциииии платете си сметките!!!!!! Дължите пари на всички от персонала!!! И на всички доставчици също!!! Как я мислите тая!!!! Ще ядете много шамари и не само..... май ще е без вазелин ебане.о. Бъдете внимателни като се прибирате...........


кандидат за работа

-3 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
-1
Местоположение
5
Колеги
0
Работна среда
-2

Здравейте!
Ето го и моят коментар.
Много съжалявам, че отидох на интервю за работа в "Хали Бодинор", Красна поляна. Почувствах се унижена.
Имах уговорена среща за интервю в 11:00ч. Бях точна. Трябваше да разговарям с управителя на магазина. Отидох навреме за срещата. Попитах една от служителките на щанда, къде да открия управителя. Попита за кого да предаде? Казах си името, след което трябваше да чакам. Беше ми наредено да чакам пред една синя врата. "Добре", казах си. Нормално е. Хората си имат работа.
Докато чаках видях как служителите буквално се разхождат и си приказват, оглеждаха клиентите и се смееха. Естествено оглеждаха и мен. Само една женица се опитваше да подреди някакви локуми, които непрекъснато падаха. Мина известно време. Видях как друга жена, очевидно дошла за заявка също стои пред заветната врата към офиса и чака. Отказах се и реших да си напазарувам и да си тръгна. Вече бях на касата, когато изненадващо при мен дойде някаква жена, без каквато и да било индикация, че е от фирмата и ме попита "Кой ме търси?". Чудя се досега къде беше, че ме хвана чак на касата при положения, че същата жена видях още на влизане в магазина. Тя беше при касиерката. После на два пъти мина покрай мен и ме огледа, улисана в забавен разговор с някакви служители. Както и да е. Интервюто започна в близост до касите.
Наистина уважително място за провеждане на интервюта, но както и да е. И с това ще се съглася.
Силно казано е да наречем събеседването на крак - интервю. Въпросната госпожа или госпожица изобщо нямаше представа за каква позиция кандидатствам, нито какви са условията на работа. Обясни ми, че е временно там, идва от централният офис и не е запозната с условията. Хмм... мислех си, че условията се диктуват от централните офиси.. но май не е така. Наложи се да се обади по телефона, за да разбере повече за заплащането. Преди да се свърже с въпросният човек по телефона ми обясни, че се работи 6 на 1 или 5 на 2. На смени. Като се дават и дежурства, които не са по график, обаче се заплащат двойно. Като извънреден труд. До тук добре. По телефона разговаря вероятно с управителя на магазина и ми съобщи новите условия. Оказа се, че дежурствата не се заплащат допълнително. Нито е ясно по колко дни в месеца се дават. Заплата е 690 лева, ако работиш 6 дни в седмицата с един почивен. Работи се на смени от 6:30 до 13:30 и от 13:30 до 21:30. Ако избереш 5 работни дни с 2 почивни, заплата става 600 лева. Като почивните дни в никакъв случай не могат да се паднат в събота и неледя, нито един след друг.
Мен ме интересуваше позицията мърчендайзер. Първоначално ми беше казано, че мърчендайзерите си отговарят за перилните и сладкарските изделия. По-нататък в разговора обаче стана ясно, че мърчендайзерът всъщност зарежда целият магазин, без изключения.
За моя информация попитах как стои въпроса с касиерите. В момента в jobs.bg тече обява за три позиции - мърчендайзер, щандист и касиер. При касиерите условията са същите с тази разлика, че заплатата е 700 лева.
Накрая на разговора въпросната госпожа сподели, че не е сигурна дали позицията за мърчендайзер и за мъж или жена. Питам се, защо? Защото знае, че работата е твърде много? Защото те гърбят по цял ден? И защо не е обявено предварително в обявата за работа? Или защо в телефонният разговор, когато служителката ми се обади да ме покани на интервю и изрично подчертах позицията за която кандидатствам, НЕ МИ БЕШЕ споменато, че работата е за мъже?
Много са минусите за мен. Твърде много.
Като начало, заплатата за тези условия на труд, е прекалено ниска. Редно е да се оправи въпроса с извънредните дежурства.
Единственият плюс е локацията на обекта. Този магазин има потенциал при по-сериозно ръководство и условия на труд.


настоящ служител

42 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
3
Потенциал
5
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
5

Ba4kam v tazi firma ot mesec i sum si ok. Chetoh dosta predi da zapo4na rabota pri tqh no za 6tastie lo6ite komentari nqmat ob6to s istinata postoqnno stava smqh s kolegite i upravitelite. Ima i mnogo naprejenie v pikovite 4asove no sa 4as dva za denq. v prednata rabota ima6e pove4e.
Ba4kam si s kef i ne sujalqvam za re6enieto si


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Да работиш и да ти бавят заплатата с по 2 месеца.
Да нямаш време да излезеш почивка,защото няма никакъв ред в скапаният магазин.Управителят да крещи по теб постоянно без причина.Мога да напиша хиляди негативни коментари за този супермаркет.Съветвам ви да не кандидаствате за работа там,ще съжалявате!!!


бивш служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Ейй как попаднах в тази удушена фирма само един господ знае... Това е най най най-лошия магазин в който съм работил! Отношението на управителката Марго спрямо персонала е скандално! Да не говорим, че за да получиш честно изработените си кирливи 600 лева които получаваш на 3 пъти и никога всичките накуп защото трябва да чакаш да се издължат на фирмите и след това да им се молиш по 3 дена, че нямаш един лев в джоба да си платиш сметките и за които си карал по 16 часа с 4 почивки по 15 минути(?!?!?!?!) за които нямаш време дори да се наобядваш на спокойствие си е направо за съд до дупка!!!! Най-много ми е смешно когато идваха хора за работа и караха по 3-4 дена и след това изобщо не идваха... Според вас дали е случайност, че когато има недостиг на хора в Банишора от другите магазини не искат да идва персонал заради отношението на управителите. Смените за работа са просто скандални... Работиш 5 дена от които има 2 почивни които задължително не трябва да са една след друга!!! Графика е: две първи(от 06:00 до 14:30 но никога не си тръгваш в 14:30 а към 15:30-16:00) или две втори(от 13:30 до 21:00 но след като се затвори трябва да се прави сапунка на определен сектор и в най-добрия случай си тръгвате към 22:00-22:30), една целодневка(от 06:00 до 21:00), почивен ден, целодневка, почивен ден и после пак отначало. Не правете грешка да отивате на интервюта ако ви се обадят! С нашите пари свещи и лекарства за децата си да купувате!!! Пожелавам ви най-скорошно фалиране на фирмата и да ви вкарат в затвора!!!


-43 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-4
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-4
Работна среда
-5

А защо ,,великата фирмичка,, Бодинор днес има пак 3 обяви,след като миналата седмица имаше 4 обяви.Ей лоши тези работници ей,не искат да ги лъжат и мамят ЕЙ.Много често започнахте да пускате обяви 58 пъти тази година ДА ЦЕЛИ 58 ПЪТИ,иначе ако питаш ръководството всичко е наред.


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Lele ne moda da povqrvam gospodata ot Bodinor kolko nisko sa padnali.tova koeto she napisha sega e cqlata istina za tazi,,korektna,,firma.imashe v interes na istinata edin kratak period ver koito beshe dobre da se raboti pri tqx,parite se zimaxa navreme nqmashe globi beshe dobre,no alchnosta na semeistvo Stoqnovi ir nai veche na g-n Petar Stoqnov gi dovede do tuk.firmata e zadlajnqla na kuco kioravo i sakato govorime za stotici hiliadi levove ne plashtat na nikoi nito na firmi nito na rabotnicite si.horata ne sa zimali zaplati si meseci,stignaha do tam che ne mogat da si namerat personal da im raboti.upravitelite rabotqt kato kasierki,stignaha do tam che zapochnaha da se obajdat na bivshi kadri na firmata i da im se molqt da se varnat na rabota.imat dvoino schetovodstvo otpuskata e samo 10 dni raboti se po nad 60 chasa sedmichno vapreki che po kodeks e 40 chasa.ako sluchaino nekoi reshi da si potarsi pravata jalbata potava ver nekoe dalboko chekmedje po prostata prichina che darjat edin inspector ot agenciata na zaplata pri tqh.sashtoto e incluso se agenciata po hranite i da ne gi izbroqvam vsichkite,za tqh ima pari,no da si plati na personala nqma jalko za horata.za boga hora ne zapochvaite rabota tam.prochetete kakvo sam napisala predi da vi mine bezumnata ideq da zapochnete tam.oprovergaite me sega g-n Stoqnov zashtoto vsichki polojitelni komentari tuka sa napisani ot vas.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?