Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Ресторант-пицария Славяни /img/frontend/nomap.png"

Ресторант-пицария Славяни

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 4 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-4 от общо 4


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Всички мнения по долу които са изказани за този ресторант по долу са абсолютно верни.Ще разкажа за моя случай.Бях на интервю и на самото интервю управителя ми каза следното.Ще те пробвам за сервитиор първо и след това за барман аз му казах ок.На следващия ден дойдох закъснях с 10 минути но това не важно.По важното е че управителя сервира следната новина че искал да ме пробва като барман аз му казах че имахме друга угуворка.Въпреки това се съгласих и започнах да работя.Бармана на смяна ми показваще някакви неща и после управителя дойде и ми каза да изчиста хладилника аз го направих.След това бармана който ме обучаваше ми каза да зареда хладилниците и да му донеса стоката аз го направих.И след това бармана ми каза че мога са седна да си почина на масата.И аз това направих седнах за две минути и си извадих телефона.И в тоя момент дойде шефа и ми каза с тебе до тука бяхме не може да сядаш и да си вадиш телефон.Аз му казах че бармана който ме обучавал ми е казал че мога да седна да си почина защото няма работа.Той каза не ме интересува не искам да работя с тебе махай се през това време управителя мълчеше като путка.Аз се ядосах много и му казах кои ще ми плати изгубеното време и цялата сутрин в която съм бачкал.И той глупака тръгна да ми скача на бой.Но не ме удари щеше аз му казах нека да ме удари и че ще го съда и той се насра.Пита ме колко пари искам да ми плати аз му казах 10 лв той ми ги даде но аз не ги взех теглих му една майна хвърлих парите на земята и казах че с тоя манталитет няма да си намерят хора и това беше.За нищо на света не ходете да работите на това място и даже ако сте в безисходица.Нищо няма да ви платят ще се подиграят с вас и ще ви изхвърлят като кучета.


бивш служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Не ходете в този ресторант, ако не искате после да съжалявате. Отивате работите 2 - 3 дена уж пробно после ви казват, че ще ви звънат и не ви плащат и използват служители за пробно да има кой да им работи. Пълни мишкари са, собственика се има за много голяма работа, управитела се прави без причини и какво ли не, не знам как могат да имат клиенти и да ходят хора там като виждат какво е.Да работите по 13 часа на ден, да седите цял ден прави, и какво ли не и да не ви дават дори да седнете когато е празен салона, ако искате да съжалявате и да отиде, отидете сами ще видите за какво става на въпрост. НЕ ХОДЕТЕ ТАМ АКО НЕ ИСКАТЕ ПОСЛЕ ДА СЪЖАЛЯВАТЕ ;) 


клиент

-29 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
5
Работна среда
-5

Наисаното по горе е много вярно за съжаление!!
Най-лошото е че не си дават сметка че това е причината готвачите им да ги изоставят!! и не само..


шубе го/я е и не казва!

-21 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
3
Натоварване
-5
Потенциал
0
Местоположение
4
Колеги
-3
Работна среда
-5

Ресторант славяни - една практическа енциклопедия "Как да фалираме".
 
Всеки които иска да работи там като обслужващ персонал да си прави сметката за следните фактори - Няма да ви кажа "не работете там" защото е безмислено и винаги ще има хора които да се съгласяват на какви ли не безчинства.
 
Ресторанта е стар, има добра кухня, ползва се от репутация в бранша.
 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Мненията за него в bgrabotodatel изчезват.
 
Работи се от 9:30 до 23:00 което знаем че може да се протака до 03:00 след полунощ защото такава е практиката в София. Пари за транспорт в такива случаи забравете.
 
Без значение кой сте, от къде сте и какви квалификации имате вие бивате третиран като новобранец току що излязъл от непрофилирана гимназия в село Толбухиново който работа през живота си не е пипал.
 
Забравете за заплащане на труда в измисленото обучение което може и да трае три месеца по усмотрение на работодателя, независимо дали до сега успешно и колкото е възможно физически качествено сте обслужвали сто та и повече души самостоятелно в продължение на години официален труд. Ако непрестанно не настоявате да ви се дадат маси вие направо си им ставате стажант без заплата - а сте дошли на обява за работа.
 
Колко ще ви е компенсацията - единствения начин да разберете е да работите за тях и да подпишете договор.
 
Ако изтърпите този гърч и стигнете до заплащане - единственото заплащане е процент от личния оборот съответно и бакшиш - което е не митологично а направо отсъстващо и не можете да знаете защото ви гледат като прокажен когато питате за него, а колегиума изглежда е наплашен да не ви казва.
 
Договора ви се дава още на първата сутрин след интервюто ви (а обикновено ви изпробват още на същия момент в който отидете в което няма лошо).
Идеята е че ако не връзват хора с едномесечното предизвестие там никога няма да има достатъчно персонал изобщо да може да обслужват клиенти.
 
Разпределението на работата става в ползва на двамата им постоянни сервитьори, а хора които са работили половин година за тях все още играят на хазарт дали днес ще се приберат с 2 или 20 лева за деня (общо процент + бакшиш).
 
Това най-често се случва когато ви се дават най-нежеланите маси в ресторанта (а това е задължително като новопостъпил на работа - та ако ще да имате препоръки и от белия дом). И още по лошото е като ви се разпределят маси във всички отделни салони и едните ви клиенти са на 50 метра от другите през 3 врати. В такъв случай просто можете да забравите да обръщате внимание на клиентите си дори да хвърчите с колкото скорост ви могат краката. По този начин дори шепата маси които са се смилили да ви отпуснат са просто колкото да запълват дупките в нежеланите места от старите им сервитьори.
 
Работите в ресторант който често е пълен и трябва да си плащате храна въпреки че на ден само се изхвърлят сто килограма материал.
Ако си платите и си позволите да се храните повече от 10 минути - идва някой да ви се развика.
 
Ако ще една маса да има заета в целия ресторант вие ще стоите прав цял ден за чест и слава.
 
Двамата сервитьори които са постоянни там са от години и на ден днешен шанса им да бъдат наети другаде е нищожен.
Естествено в такива условия и те са претоварени но доходоносните райони те си ги запазват с одобрението на управителите.
В заведението има работа от 6 - по български до 10 сервитьора. Търчането и нервите се полагат на 3-4ма докато 1-2ма в действителност надскачат 20 лева на ден.
 
Единия главен сервитьор е невротик псуващ на всеослушание пред клиенти и обслужващ ги като говеда.
А втория е увехнала алкохоличка която се самопредлага на половината мъже в ресторанта и през половината време ще слушате безкрайните и пиянски истории.
 
Множество управители дал бог - на моменти имате по един управител за всеки сервитьор на смяна а какви са им личните кръвни или братски отношения със собственика това не ме интересуваше и не го разбрах...
 
И така - Когато достатъчно по ред вечери се приберете със шепа монети на стойност от 2 до 10 лева за 14 на крак. Или отрезвявате и бягате от там като чумата или си стоите и работите за чести и слава в заведение чиято кухня се изчерпва от минимално платени пенсионерки, управители за каквото ви хрумне и клиенти които са специално научени че могат да ви унизяват колкото им стига фантазията а управителя да им се усмихва.
 
В крайна сметка - ако психическото и физическото здраве ви е по-скъпо от окъсана петолевка или шепа монети - бягайте като от чума. В другия вариант отлагайте договора колкото можете дни за да се уверите лично в това което пише тук. Квалифицираните и кадърни кадри в този бранш или си тръгват още от вратата когато видят недопустими мизерии, или се изсмиват в лицето на шикалкавещия управител докато трябва да им се обясняват условията и си тръгват или си казват условията и управителя почва да гледа в пода докато не си тръгнат (поработете един два месеца там и ще се уверите сам/а).

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?