Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Борса за матраци ВИТ /img/frontend/nomap.png"

Борса за матраци ВИТ

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 13 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-13 от общо 13


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

По-добре не си губете времето с тази фирма. Към клиентите може да са идеални и отношението да е перфектно, но като условия на труд въобще не стават.От сигурен източник знам няколко неща за работа във фирмата:
1.Не ви осигуряват на пълната работна заплата, не че пълната е много по-висока от средната работна заплата ;)
2.Заплатите от консултант до управител варират м/у 500 и 800лв, което човек като погледне и си каже - Оха, в криза сме и 800лв са си супер, но тази цифра реално е съвсем недостижима особено за обикновенните консултанти, особено сега по време на кризата в България, защото хората не купуват всеки ден матраци, сега се чудят как да отцелеят и какво да сложат на трапезата!
3. ЗАПЛАТИТЕ СЕ БАВЯТ понякога с месеци, ще кажете - те къде ли не се бавят, ами повярвайте ми - има фирми, които не си позволяват подобни своеволия и държат на своите служители, просто трябва да ги намерите!
4.Интригите между отделните борси,а и в една и съща са огромни! Мислиш си, че няма да станеш подвластен, че ще бъдеш непокист - но това няма как да се случи, когато твоето име стане основната използвана дума за негативизъм и некадърност, а ти причислят характеристики, които изобщо не са присъщи за твоята особа.
5.За нормални почивки и отпуски забравете, работи се и през най-големите празниците, като Коледа и Нова Година, Великден и др. Ако не вярвате обадете им се и попитайте като клиент, за вас ще са отворени и 24 часа ако трябва, жалко само за служителите. Борсите работят 7 дни в седмицата от 9:30 до 19:00 часа,така че правете си сметка, кога почиват консултантите!Ще имате 4 или 5 почивни дни в месеца и това за заплата от по 500лв, ако си заслужава кандидатствайте!
Друго не се сещам на този етап,но не желая работа в подобна фирма с такива условия на труд и на най-големите си врагове!
ПС: Ако сте решили да работите в мебелна фирма или такава за матраци, по-добре си пуснете СВ-то във фирми с доказана репутация и престиж (Лабиринт, Айко, Явор, Арон, Магнифлекс, Парадайс, ТЕД и др.)
 
Поздрави.
Тежко ми е, Касиков!


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте,
Аз като клиент на фирмата мога да кажа, че хората си вършат съвестно работата, компетентни са и наистина гледат да ти помогнат в избора за матрак, като не гледат на теб на пачка с пари, която трябва да вземат на всяка цена. Хубавото при тях е, че предлагат всички известни марки матраци, като в шоурума им има мостри и човек може да си полегне и да усети разликата между отделните матраци и да направи своя избор въз основа личните си предпочитания. Били сме и в трите им борси до момента (Хаджи Димитър, Люлин и Младост), а сега разбирам, че отварят и в Дружба. Предполагам условията за работа са добри, защото има служители, които сме виждали още преди 2-3 години и все още са там, но най-добре човек да получи информация от първа ръка, като отиде на интервю, а не да разчита на форумни изказвания, защото обикновенно тук трудно някой ще изкаже положително мнение, за където и да е... Поне аз така мисля.
Успех на всички!


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте,
Попаднах на обява на фирмата, че търсят "специалист директни продажби", както и "управител" за новооткрития им магазин в жк. Дружба.
И тъй като информацията относно въпросната фирма е оскъдна, както и самото описание на обявата, моля някой по-запознат да даде яснота относно условията на труд, заплащането и колектива като цяло. Всички мнения ще са ми от полза! Благодаря предварително!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?