Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Образователен бизнес център Хермес /img/frontend/nomap.png"

Образователен бизнес център Хермес

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Преди време кандидатствах за преподавател по английски език, обадиха ми се, но се беше появило нещо друго и им отказах. По-късно се запознах с момиче, което има двама познати с неизплатени хонорари за месеци, че даже и дела били водили, но не си спомням какъв е бил изходът от тях. Затова просто недейте да кандидатствате за работа там!


бивш служител

-5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Казвам се Кристина Петрова и съм преподавател по френски език. За период от 9 месеца работих в Образователен център "Хермес" по европейската програма "Аз мога". Курсът приключи края на април 2011, а до днешна дата, нямам цялата изплатена сума пари - това са вече 7 месеца чакане. Преведоха ми част от заплатата септември месец - няма и половината даже. 
От мненията в този сайт (а и в доста други форуми), виждам, че не само аз имам проблем с тази фирма. Обясненията на управителката са напълно същите - документите им са изрядни и проблемът е в Агенцията по заетостта, която не изплаща парите на време. 
Още лятото звънях многократно в Агенцията, но оттам отказаха да ми дадат информация, засягаща плащания; писах жалби, молби и всякакъв вид запитвания - никакъв резултат - пари няма!
Обръщам се към всички бивши служители, които имат невзети пари от "Хермес" - може да се свържете с мен на имейл [email protected] и да се подаде първо колективен иск в Агенцията по заетостта за финансова проверка (за да се види откъде идва проблемът) и следващата стъпка са "Господари на ефира".
 


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Уважаеми колеги, през м.юли 2010 г сключих граждански договор с Център за професионално обучение към Образователен бизнес център
"Хермес" с Булстат 131121111 чрез представител Даниела Вълкова- адрес за кореспонденция бул. "Скобелев 45 ет1. По оперативна програма "Развитие на човешките ресурси" процедура "Аз мога" за учебната програма по модул Финанси. В продължение на 40 часа материала беше предаден ,присъствената форма предадена и  проведен изпитен тест .
От тогава до сега госпожа Велкова не може да ми плати с оправданието че по тази програма НЕ СА ПРЕВЕЖДАНИ СРЕДСТВА от Агенцията по заетостта.
И не съм само аз , но и други- например Антония Костова- преподавател по бюджетно счетоводство през същия период.
Дълго време чакахме, но мисля че това не може да продължи повече.
Моля, вземете отношение по този въпрос и сигнализирайте ръководството на Агенцията по заетостта.Пишете ми.
             С уважение Вера Илиева

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?