Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Хидропласт 10 ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Красна поляна бл. 239, бул. Никола Мушанов 74;&markers=София,Красна поляна бл. 239, бул. Никола Мушанов 74;

Хидропласт 10 ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Мой колега ми беше препоръчал фирмата, тъй като дойде време за смяна на щранговете и ние останахме много доволни цялата кооперация. Фирмата е коректна, работят чисто и най важното е че каквото договорихме в началото така и остана накрая. Ние също препоръчахме фирмата на познати и те са доволни, така,че силно препоръчвам фирмата.


клиент

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

За съжаление, същия трагичен опит!
Идват на адрес за смяна на щрангове на 8 етажа и смяна на обща тръба в мазето /на мръсен канал, пробита и течаща/. Не дават индивидуален договор за това какво трябва да извършат, в какъв срок и срещу каква сума - нямали днес, ще донесат утре, но за какво ни е всъщност, ще дадат бележка и подобни отговори... След скандал издават фактура на името на съпругата ми, без никакви данни - освен име! Няма гаранция в писмен вид, нито нормално отношение. На следващия ден, след смяна на щранговете, идват сутринта за смяна на мръсната тръба, в отвратително настроение отново, навикват, репчат се и не дават отговори на зададените въпроси - защо по единия сменен щранг направо текат вади вода! Най-накрая дават отговор - "имате си конденз, по-натам ще се махне, като сменим мръсния канал в мазето и не ми се правете на важни!". Започват да къртят в банята на ет.1, но се ядосват отново от зададен въпрос, стават и си заминават, като оставят дупка в стената на банята и мръсотия! Резултат - сами си отговорете. Разбира се, ще отговорят и на подадените жалби до всички институции, надявам се с определен резултат.


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

НА ВНИМАНИЕТО НА ВСИЧКИ ВЪВ ФОРУМА! Некоректна В и К фирма! Казва се “Хидропласт 10 ЕООД. С адрес ж.к. Красна Поляна бл. 239. Името на предпремача е Александър Дурев.
Миналата събота (27.07.2019) посочената фирма смени вертикалните щрангове на нашата четери етажна сграда. Като резултат имах надупчена на 8 места отходна тръба, както и течове от тръби от бойлера, които в последствие установих. Обясниха ми, че ремонта по канала трябвало да бъде за моя сметка и да съм отишъл на хотел докато поправят щетите, тоест оставихаме без санитарен възел. Но пък парите за сменените щрангове си ги искаха веднага! Единия от бригадата на име Здравко, който всъщност ми унищожи отходната тръбата, беше изключително нервен и не даваше да му се каже нищо, тръшкаше ми външната врата с всички сили и направи стълбишето на сградата цялото в пепел от цигари. На моята забелижка да не реже с флекс пред душ кабината се развика, хвърли флекса от високо върху плочките и затръшна с всички сили външната врата......в последствие платих още 250 лв (вече им бях платил 1000 лв. за щрангове и водомери) за възстановяване на нанесените щети-къртене на плоча, подмяна на тръби и поставяне на нови плочки. Да не говорим, че банята беше два дни неизползваема и трябваше да спа на друго място, което е доста по-далеч от мястото, където работя! Когато споделих по телефона с г-н Дурев (управителя на фирмата) за случилото се той ми каза цитирам: " че хората били такива и той си ги знае, че не било нужно да му го казвам аз..... Оставям Вие да прецените до колко това е нормално и дали изобщ е редно.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?